Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yok Mercedes de kağıt :D :D :D
IMG-20170713-WA0009.jpg
IMG-20170713-WA0008.jpg

Anladım hocam teşekkürler.Ben şöyle anladım @berkertekin in yazdıklarından.Gittim daha küçük cant aldım gibi anladım noluyoruz oldum.Orjinali 13 müş demek ki
Aynen, onun sebebi de büyük ihtimal 13'' jantların çok zor bulunmasından dolayı öyle demiştir diye tahmin ediyorum.Özellikle orijinalci bir adam için arabanın göz-tasarım zevkini bozmayacak, uyumlu bir 13'' aradığından zorlanmıştır.

@alfhonso @berkertekin Yenileceklerini söylemiştim.. Bizim kulübün B takımıyla sahaya çıksak kazanırdık. Bizim mal yönetim bir de şu takımda sneijder'i istemiyor. Messi'ler, Ronaldo'lar falan var sanırım bu kadroda biz göremiyoruz. Rövanşta da rakip zaten kapanır, bunlar da gol falan atamaz ve elenirler.

Not ; Carole ve Yasin sizin ben ta..

13 inç kullanma sebebini de merak ettim @berkertekin abinin.
13 inç kullanma sebebini de merak ettim @berkertekin abinin.
Ben neden mühendisler baz donanımda 13" kullanmış diye hiç merak etmemiştim halbuki :D
Aynen, onun sebebi de büyük ihtimal 13'' jantların çok zor bulunmasından dolayı öyle demiştir diye tahmin ediyorum.Özellikle orijinalci bir adam için arabanın göz-tasarım zevkini bozmayacak, uyumlu bir 13'' aradığından zorlanmıştır.
Hiç sorma hocam, şıkır şıkır jantlar vardı ya. Kendini 22" zanneden 13" jantlar vardı yemin ederim. Sanırsın Lincoln jipe takıp yow yow gezeceğiz :D Eli yüzü düzgün tek takım buldum ve aldım.

Son düzenleme:
@alfhonso @berkertekin Yenileceklerini söylemiştim.. Bizim kulübün B takımıyla sahaya çıksak kazanırdık. Bizim mal yönetim bir de şu takımda sneijder'i istemiyor. Messi'ler, Ronaldo'lar falan var sanırım bu kadroda biz göremiyoruz. Rövanşta da rakip zaten kapanır, bunlar da gol falan atamaz ve elenirler.

Not ; Carole ve Yasin sizin ben ta..
Sneijder hakiki beyin be. Takım kafası kesilmiş tavuk gibiydi. Yıllar önce Alex sakat veya cezalı olduğu zaman fener böyle olurdu. Akıllansınlar da ellerinde adam varken harcamasınlar. Belhanda filan kurtarmaya yetmez bu takımı.
Bu arada Ahmet Çalık'ın ne MAL olduğunu GB geçmişinden biliyordum da, Carole ne kadar kötü oynuyor öyle ya...

Ben neden mühendisler baz donanımda 13" kullanmış diye hiç merak etmemiştim halbuki :D

Hiç sorma hocam, şıkır şıkır jantlar vardı ya. Kendini 22" zanneden 13" jantlar vardı yemin ederim. Sanırsın Lincoln jipe takıp yow yow gezeceğiz :D Eli yüzü düzgün tek takım buldum ve aldım.
:DTam siyah cam filmi fifty-cent.:pŞaka bir yana bana sorarsanız bunlar fena değil ama kışlık takımınız varsa ona bir demir jant ayarlayıp üstüne sağlam Opel kapaklarını koyarsanız daha bir cıncık durur demedi demeyin bir deneyin.Hazır yaz dönemi teneke(demir) jantlar bayağı ucuzdur.;)

:DTam siyah cam filmi fifty-cent.:pŞaka bir yana bana sorarsanız bunlar fena değil ama kışlık takımınız varsa ona bir demir jant ayarlayıp üstüne sağlam Opel kapaklarını koyarsanız daha bir cıncık durur demedi demeyin bir deneyin.Hazır yaz dönemi teneke(demir) jantlar bayağı ucuzdur.;)
Şöyle diyeyim: Alaşım jant takım almadan önce 2 yıl kadar 13" teneke jant aradım. Sadece 1 tane aradım hem de. :D Tek jantım yamuktu, fazla düzelmiyordu. Bulamadığım için aldım alaşım jant takımını. :) Yoksa dediğiniz şekilde yeni kapaklarla orijinal haline getirmiştim en başta. Kışlık takım konusunu da kışın çok memnun kaldığım bir 4 mevsim lastiğiyle hallettim, sök tak yaptırmayacağım. Lastiğin gırtlağını sıcak havada henüz sıkmadım, bilmiyorum ne olacak.

Şöyle diyeyim: Alaşım jant takım almadan önce 2 yıl kadar 13" teneke jant aradım. Sadece 1 tane aradım hem de. :D Tek jantım yamuktu, fazla düzelmiyordu. Bulamadığım için aldım alaşım jant takımını. :) Yoksa dediğiniz şekilde yeni kapaklarla orijinal haline getirmiştim en başta. Kışlık takım konusunu da kışın çok memnun kaldığım bir 4 mevsim lastiğiyle hallettim, sök tak yaptırmayacağım. Lastiğin gırtlağını sıcak havada henüz sıkmadım, bilmiyorum ne olacak.
4 mevsime biraz karşıyım ama ön yargıları kırmak gerek sizin tecrübelerinizden öğreneceğiz artık.:)Kulaktan dolma bilgi olarak yazın ve kışın ekstrem koşullarda yetersiz kaldığını söylüyorlar ama lastik vaar lastik vaar.:DBir de o ekstrem koşulları arabanın ümüğüne çökmedikçe normal tüketici sıkıntı çekmiyor.Sök tak da hep sıkıntı zaten.o_O

Son düzenleme:
4 mevsime biraz karşıyım ama ön yargıları kırmak gerek sizin tecrübelerinizden öğreneceğiz artık.:)Kulaktan dolma bilgi olarak yazın ve kışın ekstrem koşullarda yetersiz kaldığını söylüyorlar ama lastik vaar lastik vaar.:DSök tak hep sıkıntı zaten.o_O
Konu başlıkları bekliyor zaten, oralara yaz sonunda yorumlarımı izlenimlerimi akıtacağım. :) Şunu biliyorum, eski lastiklerim Bridgestone B250'lerden her disiplinde açık ara ilerde. Yazın yol tutuş da buna dahil. Bakayım, cayır cayır sıcak asfaltı deneyimleyeceğim önümüzdeki ay.
Kulaktan dolma bilgileri aklımın köşesine koyup aldım lastikleri zaten. Belli seviyede kış performansı bana yeter diyordum, ama arabanın altı kara oturana kadar dağa çıktım. Bayağı iyi çıktı o konuda. Yazın kötü olursa da en fazla usturuplu giderim dedim. :) Araba zaten 75 beygir benzinli araba. Çok zor değil yavaş gitmek :D Şu ana kadar standart sürüşte sıcak havalarda bile hiç kendini bırakıp kış lastiklerindeki gibi yüzme sıkıntıları yaratmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...