@ctanguner hocam f12 olayında parmagın varmı oradamıydın
Aynen, onun sebebi de büyük ihtimal 13'' jantların çok zor bulunmasından dolayı öyle demiştir diye tahmin ediyorum.Özellikle orijinalci bir adam için arabanın göz-tasarım zevkini bozmayacak, uyumlu bir 13'' aradığından zorlanmıştır.Anladım hocam teşekkürler.Ben şöyle anladım @berkertekin in yazdıklarından.Gittim daha küçük cant aldım gibi anladım noluyoruz oldum.Orjinali 13 müş demek ki
MÅÅÅL! Saman Ghoddos! Yürü be İsveç bozkırının tezenesi.Denizli NCAP
Başladı, adamlar it gibi koşuyo. GS'li topçular ağzında sigara göbekli halı saha topçuları gibi kaldı
Oha burası bizim orası, millet yan delisi olduğu için burada çok normal...
13 inç kullanma sebebini de merak ettim @berkertekin abinin.
Ben neden mühendisler baz donanımda 13" kullanmış diye hiç merak etmemiştim halbuki13 inç kullanma sebebini de merak ettim @berkertekin abinin.
Hiç sorma hocam, şıkır şıkır jantlar vardı ya. Kendini 22" zanneden 13" jantlar vardı yemin ederim. Sanırsın Lincoln jipe takıp yow yow gezeceğiz Eli yüzü düzgün tek takım buldum ve aldım.Aynen, onun sebebi de büyük ihtimal 13'' jantların çok zor bulunmasından dolayı öyle demiştir diye tahmin ediyorum.Özellikle orijinalci bir adam için arabanın göz-tasarım zevkini bozmayacak, uyumlu bir 13'' aradığından zorlanmıştır.
Sneijder hakiki beyin be. Takım kafası kesilmiş tavuk gibiydi. Yıllar önce Alex sakat veya cezalı olduğu zaman fener böyle olurdu. Akıllansınlar da ellerinde adam varken harcamasınlar. Belhanda filan kurtarmaya yetmez bu takımı.@alfhonso @berkertekin Yenileceklerini söylemiştim.. Bizim kulübün B takımıyla sahaya çıksak kazanırdık. Bizim mal yönetim bir de şu takımda sneijder'i istemiyor. Messi'ler, Ronaldo'lar falan var sanırım bu kadroda biz göremiyoruz. Rövanşta da rakip zaten kapanır, bunlar da gol falan atamaz ve elenirler.
Not ; Carole ve Yasin sizin ben ta..
kaç günIşıkta beklerken BAN yedim ETS 2'de çıldırıyorum yemin ederim
Tam siyah cam filmi fifty-cent.Şaka bir yana bana sorarsanız bunlar fena değil ama kışlık takımınız varsa ona bir demir jant ayarlayıp üstüne sağlam Opel kapaklarını koyarsanız daha bir cıncık durur demedi demeyin bir deneyin.Hazır yaz dönemi teneke(demir) jantlar bayağı ucuzdur.Ben neden mühendisler baz donanımda 13" kullanmış diye hiç merak etmemiştim halbuki
Hiç sorma hocam, şıkır şıkır jantlar vardı ya. Kendini 22" zanneden 13" jantlar vardı yemin ederim. Sanırsın Lincoln jipe takıp yow yow gezeceğiz Eli yüzü düzgün tek takım buldum ve aldım.
2 gün yedim yav anlamadım ki Reckless Traffic diye. Skoda alayım dedim ayda yılda bir kör kurşuna denk geldik.kaç gün
yada kaç ay yedin
Aynı adamdan 4 tane var arka arkaya oturmuşlar .Şuraya bak. Şişli Etfal morgu. Resmen Walking Dead 8.sezon şeçmeleri. Bunlar oldukça iflah olmaz bu takım.
Kaçaksa banlayan kafasına göre takılıyor bir banlıyor bi kickliyor2 gün yedim yav anlamadım ki Reckless Traffic diye. Skoda alayım dedim ayda yılda bir kör kurşuna denk geldik.
Şöyle sığır var 10 dakika bekledim gel beni banla yav
Şöyle diyeyim: Alaşım jant takım almadan önce 2 yıl kadar 13" teneke jant aradım. Sadece 1 tane aradım hem de. Tek jantım yamuktu, fazla düzelmiyordu. Bulamadığım için aldım alaşım jant takımını. Yoksa dediğiniz şekilde yeni kapaklarla orijinal haline getirmiştim en başta. Kışlık takım konusunu da kışın çok memnun kaldığım bir 4 mevsim lastiğiyle hallettim, sök tak yaptırmayacağım. Lastiğin gırtlağını sıcak havada henüz sıkmadım, bilmiyorum ne olacak.Tam siyah cam filmi fifty-cent.Şaka bir yana bana sorarsanız bunlar fena değil ama kışlık takımınız varsa ona bir demir jant ayarlayıp üstüne sağlam Opel kapaklarını koyarsanız daha bir cıncık durur demedi demeyin bir deneyin.Hazır yaz dönemi teneke(demir) jantlar bayağı ucuzdur.
4 mevsime biraz karşıyım ama ön yargıları kırmak gerek sizin tecrübelerinizden öğreneceğiz artık.Kulaktan dolma bilgi olarak yazın ve kışın ekstrem koşullarda yetersiz kaldığını söylüyorlar ama lastik vaar lastik vaar.Bir de o ekstrem koşulları arabanın ümüğüne çökmedikçe normal tüketici sıkıntı çekmiyor.Sök tak da hep sıkıntı zaten.Şöyle diyeyim: Alaşım jant takım almadan önce 2 yıl kadar 13" teneke jant aradım. Sadece 1 tane aradım hem de. Tek jantım yamuktu, fazla düzelmiyordu. Bulamadığım için aldım alaşım jant takımını. Yoksa dediğiniz şekilde yeni kapaklarla orijinal haline getirmiştim en başta. Kışlık takım konusunu da kışın çok memnun kaldığım bir 4 mevsim lastiğiyle hallettim, sök tak yaptırmayacağım. Lastiğin gırtlağını sıcak havada henüz sıkmadım, bilmiyorum ne olacak.
Konu başlıkları bekliyor zaten, oralara yaz sonunda yorumlarımı izlenimlerimi akıtacağım. Şunu biliyorum, eski lastiklerim Bridgestone B250'lerden her disiplinde açık ara ilerde. Yazın yol tutuş da buna dahil. Bakayım, cayır cayır sıcak asfaltı deneyimleyeceğim önümüzdeki ay.4 mevsime biraz karşıyım ama ön yargıları kırmak gerek sizin tecrübelerinizden öğreneceğiz artık.Kulaktan dolma bilgi olarak yazın ve kışın ekstrem koşullarda yetersiz kaldığını söylüyorlar ama lastik vaar lastik vaar.Sök tak hep sıkıntı zaten.
O değil arkadaşlara rezil olduk ne güzel takılıyorduk beraberKaçaksa banlayan kafasına göre takılıyor bir banlıyor bi kickliyor
geçmiş olsun