Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder hakiki beyin be. Takım kafası kesilmiş tavuk gibiydi. Yıllar önce Alex sakat veya cezalı olduğu zaman fener böyle olurdu. Akıllansınlar da ellerinde adam varken harcamasınlar. Belhanda filan kurtarmaya yetmez bu takımı.
Bu arada Ahmet Çalık'ın ne MAL olduğunu GB geçmişinden biliyordum da, Carole ne kadar kötü oynuyor öyle ya...
Bu takımın 2343893493 fırın ekmek yemesi lazım. 3 kesin transfer açıklanacakmış inşaallah bir şeye benzerler. O carole var ya neyse..

O arabayla patlamadan dönmek bir başarı , 7.25 ayrı bir başarı .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben halen patlamadan dönebilmiş değilim. Az mı 458 pert ettim.
Sistemler devrede, Stability Control %75 kullanıyorum bir teker mıcırdayken gaza azıcık dokunursak alttan 'Aman döne döne döne yar geliyor' şarkısı çalmaya başlıyor :D

Mclaren P1 ile 7:18 döndüm şimdi çok fazla fren yapıyorum 6:40 falan dönen abiler var serverler'de.

Sistemler devrede, Stability Control %75 kullanıyorum bir teker mıcırdayken gaza azıcık dokunursak alttan 'Aman döne döne döne yar geliyor' şarkısı çalmaya başlıyor :D

Mclaren P1 ile 7:18 döndüm şimdi çok fazla fren yapıyorum 6:40 falan dönen abiler var serverler'de.
tourist layout mı bu süreler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...