şakkkka şakkaaa gecmistim oysaki :d
Sabrımın ayarlarıyla oynuyolar hakan öyle soruya böyleyapma böle şeyler
Başlıca sebebim Siiii Viiiii Tiiiii... Şu zamana kadar RAV4 hariç ki oda manuel modda itaatkar davranıyordu bindigim hiçbir CVT şanzımanlı arabayı beğenmedim. Buna Civic 1.5'de dahil.
Ceyhun seninle sabahlara kadar çift kavrama vs. cvt tartışmasını yapardım hararetle. Ama sabit fikirli olduğunu bildiğim için büyük yanılgı içerisinde olduğunu düşünüyorum deyip bırakıyorumHem o hemde Hııııııııııı diye çıkan sesin hissiyatını genel olarak şanzımanın tavırlarını yani.
Sabrımın ayarlarıyla oynuyolar hakan öyle soruya böyle
Valla orhancım o bacağa ben düşmem o kesin de... Ama rahat ol, kör satıcının kör alıcısı olur. Ben de yıllardır bu umutla yaşıyorum
ahahhashasklkşafdlslsdjs
Valla orhancım o bacağa ben düşmem o kesin de... Ama rahat ol, kör satıcının kör alıcısı olur. Ben de yıllardır bu umutla yaşıyorum
ahahhashasklkşafdlslsdjs
Yaşa abiCeyhun seninle sabahlara kadar çift kavrama vs. cvt tartışmasını yapardım hararetle. Ama sabit fikirli olduğunu bildiğim için büyük yanılgı içerisinde olduğunu düşünüyorum deyip bırakıyorum
Aha benim kafada birini görmek çok güzel abi Tek değilmişim
Sessizlerin sesi... Kimsesizlerin kimi...Yaşa abi
Şu parçayı güncel Mazda 3'te Bose sistemde son ses dinlemeyi denersen var ya yemin ederim böyle olursun:
Sessizlerin sesi... Kimsesizlerin kimi...
Böyle böyle pohpohlayın beni işte
Puhahahahahahaa bunu nereye sabitleyebiliriz? profile arkaplan filan nasıl yapılır var mı yolu?
Kocaeli'li Robin Hood yavSessizlerin sesi... Kimsesizlerin kimi...
Böyle böyle pohpohlayın beni işte
Size bir doz ciğer sökücü yazıyorum efenim.(şarkı fenaymış)Şu parçayı güncel Mazda 3'te Bose sistemde son ses dinlemeyi denersen var ya yemin ederim böyle olursun:
Ekli dosyayı görüntüle 8288
Hatta Fiesta'da bile söker. @DouglasAdams sen Fiesta'nın bass'ı gördün
@alfhonso değil mi müdürüm?