Giyim tarzından anladığım üzere pek düşecek bir tipe benzemiyorsun Orhan abi Düşecek adam ekipman giyer sanki Piyasa spec olmuş gibi
İtaatkar bir şanzıman olduğunu şöyle anlatayım.50 yle indiğim kocaman yokuşta motor frenini kullanmak için manuele alıp 4.sanal vitesten 1 e geçiş yapmak 1 saniyeden az sürüyor.Bu da 1200 devirden 4500 civarına çıkmak demek.Bana bir tane dsg-dct göster böyle vites düşürme yaparken acımayacağın ya da böyle yapabilen.Hııı diye hızlanma yapan şanzımanlar var Honda'nın Mistsubishi'nin kiler öyle mesela daha yolun başındalar.Haa 2 den 1 e inmeyen ş içi manuel kullanın kardeşim diye anlatılan dual clutchlar yanında çok kaliteli bir şanzıman ve aktarma organıdır cvt.Yüksek performans arabalar dışında optimumdurHem o hemde Hııııııııııı diye çıkan sesin hissiyatını genel olarak şanzımanın tavırlarını yani.
Opel ön yargısı nasıl kırılır 95'e çıkamaz maalesef 80 civarlarında bütçe ve bu bütçeye bence İnsignia alınabilir
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...us136hp-plusdizel-plushatasiz-454149028/detay
Zaten ben Micra'ya falan koyulan CVT'lere bişey demiyorum hatta iyiki koyuyorlar B Segmenti ve A Segmentinde çok iyi iş çıkarıyor o şanzıman ama D Segment SUV'de de istemiyorum bkz. Subaru Forester.İtaatkar bir şanzıman olduğunu şöyle anlatayım.50 yle indiğim kocaman yokuşta motor frenini kullanmak için manuele alıp 4.sanal vitesten 1 e geçiş yapmak 1 saniyeden az sürüyor.Hııı diye hızlanma yapan şanzımanlar var Honda'nın Mistsubishi'nin kiler öyle mesela.Haa 2 den 1 e inmeyen ş içi manuel kullanın kardeşim diye anlatılan dual clutchlar yanında çok kaliteli bir şanzıman ve aktarma organıdır cvt.Yüksek performans arabalar dışında optimumdur
Ben hibrit modellerden bahsediyordum.D ye de koyarsın Suv a da.Dual clutchlardan o segmentlerde de daha iyi cvt.Haa deselerki 300 nm tork D segmentin olucak şanzıman seç Tork konvertör seçerim.Dual clutch en son alırım.Süpersportum falan varsa ilk tercihim tabisi dual clutch.Zaten ben Micra'ya falan koyulan CVT'lere bişey demiyorum hatta iyiki koyuyorlar B Segmenti ve A Segmentinde çok iyi iş çıkarıyor o şanzıman ama D Segment SUV'de de istemiyorum bkz. Subaru Forester.
Bu araba her türlü güzel bir jant istiyor.Zira Türkiye'de bulunanların jantları zaten hiç gitmiyor.Çok nadir güzel olanlar var ancak stock bir tane alıcak olsam.İlk işim jant almak olurdu.
Piyasa yapıyoruz tabi olm ne ekipmanı yaGiyim tarzından anladığım üzere pek düşecek bir tipe benzemiyorsun Orhan abi Düşecek adam ekipman giyer sanki Piyasa spec olmuş gibi
Korunmadan olmaz abi..Piyasa yapıyoruz tabi olm ne ekipmanı ya
Tek tekerde yapıyon mu orhan abiOfff cok utandım su an keske ekipmanlarımı giyseydim zaten motor kullanan birisiyim ya :d
Makina ne reyis cg mi?
HayabusaMakina ne reyis cg mi?
5dk sonra indim olm ne tek tekeri kullanamam ben 20 30mt gittim yeterTek tekerde yapıyon mu orhan abi
Kız olsam nefessiz binerdimHayabusa
Hayabusa
şakkkka şakkaaa gecmistim oysaki :dney hayabusa olm chopper değil mi o