Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada abiler kuzenim araç bakıyormuş 85-90 Max bütçesi var dizel araç bakıyor maksimum 60K km diyelim ne önerirsiniz
Ben insignia bakalım dedim ama @berkay4408 varmıdır gözüne kestirdiğin temiz araç hocam :D

3 defa duş almama rağmen önceki gün içtiğim alkolün kokusunu hala hissediyorum. Kim daha maymun tartışmayalım
Şu an Otopark
maymunlar-cehennemi-safak-vakti-2014-1080p-bluray-izle-608.jpg

Hyundai Ioniq e 1.6 mpi benzinli motor koymuşlar.105 bg 147 nm.Yalnız beni şaşırtan hibrite dct şanzıman koymaları oldu

Bu arada abiler kuzenim araç bakıyormuş 85-90 Max bütçesi var dizel araç bakıyor maksimum 60K km diyelim ne önerirsiniz
Ben insignia bakalım dedim ama @berkay4408 varmıdır gözüne kestirdiğin temiz araç hocam :D
85-90k edition elegance insignia bulabilirsin ama yerinde olsam,insignia alacaksam cosmo alırdım onlarda genel olarak 95 civarında.
Donanım olarak edition elegance gayet yeterli eksikleri geri görüş kamerası çünkü görüş açıları zayıf,bide mercekli halojenler var aydınlatma olarak bence zayıf eğer bunları benim yaptığım gibi çok takmazsan fazlasıyla yeterli.
Ama cosmo nun havası çok farklı afl+ farlar, kumandaya hafızalı koltuklar aradaki farka değer :)
Eğer başka sorun varsa cevaplayabilirim malum 2 tane insignia var mühendisi kadar iyi biliyorum artık :D

85-90k edition elegance insignia bulabilirsin ama yerinde olsam,insignia alacaksam cosmo alırdım onlarda genel olarak 95 civarında.
Donanım olarak edition elegance gayet yeterli eksikleri geri görüş kamerası çünkü görüş açıları zayıf,bide mercekli halojenler var aydınlatma olarak bence zayıf eğer bunları benim yaptığım gibi çok takmazsan fazlasıyla yeterli.
Ama cosmo nun havası çok farklı afl+ farlar, kumandaya hafızalı koltuklar aradaki farka değer :)
Eğer başka sorun varsa cevaplayabilirim malum 2 tane insignia var mühendisi kadar iyi biliyorum artık :D
Opel ön yargısı nasıl kırılır :D :D :D 95'e çıkamaz maalesef 80 civarlarında bütçe ve bu bütçeye bence İnsignia alınabilir :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...us136hp-plusdizel-plushatasiz-454149028/detay

Gtep; belli bir argumanın var mı bu konuda?Varsa paylaşırsan öğrenmiş olurum.Yoksa troll ya da taraftarlık yapmak için söylediğini kabul edip ciddiye almayayım
Başlıca sebebim Siiii Viiiii Tiiiii... Şu zamana kadar RAV4 hariç ki oda manuel modda itaatkar davranıyordu bindigim hiçbir CVT şanzımanlı arabayı beğenmedim. Buna Civic 1.5'de dahil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...