Kardeşim bir günde olsa mutlu göremeyecek miyiz seni? Bitirdin bizi beKimi sevdiysek gitti... Herkese günaydın.
Kardeşim bir günde olsa mutlu göremeyecek miyiz seni? Bitirdin bizi beKimi sevdiysek gitti... Herkese günaydın.
Sabahladım, maymun gibiyim. Evribadi günaydın.
Ekli dosyayı görüntüle 8284
Gece kütüphanedeydim kim maymun tartışmayalım istersen abi
Şu an Otopark3 defa duş almama rağmen önceki gün içtiğim alkolün kokusunu hala hissediyorum. Kim daha maymun tartışmayalım
Gene de hayattayız, ona da şükür tabi..Kardeşim bir günde olsa mutlu göremeyecek miyiz seni? Bitirdin bizi be
85-90k edition elegance insignia bulabilirsin ama yerinde olsam,insignia alacaksam cosmo alırdım onlarda genel olarak 95 civarında.Bu arada abiler kuzenim araç bakıyormuş 85-90 Max bütçesi var dizel araç bakıyor maksimum 60K km diyelim ne önerirsiniz
Ben insignia bakalım dedim ama @berkay4408 varmıdır gözüne kestirdiğin temiz araç hocam
Opel ön yargısı nasıl kırılır 95'e çıkamaz maalesef 80 civarlarında bütçe ve bu bütçeye bence İnsignia alınabilir85-90k edition elegance insignia bulabilirsin ama yerinde olsam,insignia alacaksam cosmo alırdım onlarda genel olarak 95 civarında.
Donanım olarak edition elegance gayet yeterli eksikleri geri görüş kamerası çünkü görüş açıları zayıf,bide mercekli halojenler var aydınlatma olarak bence zayıf eğer bunları benim yaptığım gibi çok takmazsan fazlasıyla yeterli.
Ama cosmo nun havası çok farklı afl+ farlar, kumandaya hafızalı koltuklar aradaki farka değer
Eğer başka sorun varsa cevaplayabilirim malum 2 tane insignia var mühendisi kadar iyi biliyorum artık
kuzenin yaşı mesleği ne?D segment mi almalı yani?Opel ön yargısı nasıl kırılır 95'e çıkamaz maalesef 80 civarlarında bütçe ve bu bütçeye bence İnsignia alınabilir
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...us136hp-plusdizel-plushatasiz-454149028/detay
Sonunda VW gibi Hybrid'e doğru düzgün bir şanzıman koyan bir firma çıktı.Hyundai Ioniq e 1.6 mpi benzinli motor koymuşlar.105 bg 147 nm.Yalnız beni şaşırtan hibrite dct şanzıman koymaları oldu
30 küsür yaşlarda bir banka müdürü. Trabzon'da yaşıyor.kuzenin yaşı mesleği ne?D segment mi almalı yani?
Sal adamı alsın S60'nı30 küsür yaşlarda bir banka müdürü. Trabzon'da yaşıyor.
Volvo S60 almak istiyormuş sanırım.
Gtep; belli bir argumanın var mı bu konuda?Varsa paylaşırsan öğrenmiş olurum.Yoksa troll ya da taraftarlık yapmak için söylediğini kabul edip ciddiye almayayımSonunda VW gibi Hybrid'e doğru düzgün bir şanzıman koyan bir firma çıktı.
Başlıca sebebim Siiii Viiiii Tiiiii... Şu zamana kadar RAV4 hariç ki oda manuel modda itaatkar davranıyordu bindigim hiçbir CVT şanzımanlı arabayı beğenmedim. Buna Civic 1.5'de dahil.Gtep; belli bir argumanın var mı bu konuda?Varsa paylaşırsan öğrenmiş olurum.Yoksa troll ya da taraftarlık yapmak için söylediğini kabul edip ciddiye almayayım
Düşününce S60 güzel araç ama abi tavan bagaj şart o zaman Bagaj yok gibi Bagaj yüzünden V60 alıp gene memnun kalmayan arkadaşım varSal adamı alsın S60'nı
İtaatkar davranmadığı için sevmiyorsun yani?Başlıca sebebim Siiii Viiiii Tiiiii... Şu zamana kadar RAV4 hariç ki oda manuel modda itaatkar davranıyordu bindigim hiçbir CVT şanzımanlı arabayı beğenmedim. Buna Civic 1.5'de dahil.
Haa anladım merak ettim ne tercih edicek seninkiDüşününce S60 güzel araç ama abi tavan bagaj şart o zaman Bagaj yok gibi Bagaj yüzünden V60 alıp gene memnun kalmayan arkadaşım var
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...hibinden-2012-model-1.6-drivo-461460001/detay
VW Golf 1.6 TDİHaa anladım merak ettim ne tercih edicek seninki
Ashdahs D segmenti girip C dizel alıp çıkma adamlığıVW Golf 1.6 TDİ
Hem o hemde Hııııııııııı diye çıkan sesin hissiyatını genel olarak şanzımanın tavırlarını yani.İtaatkar davranmadığı için sevmiyorsun yani?