Hakan bey arkadaşa gerekli uyarı puanı verildi mi?
nabacan
Hakan bey arkadaşa gerekli uyarı puanı verildi mi?
Bu sene güzel yarışlar oluyor, hakkını yememek lazım. Geçen senelere nazaran hem daha çekişmeli hem daha heyecanlı.Hala F1 izleyen var mı bilmiyorum, keyif alayım diye yarış izleyelim dedim sinir hastası oldum. En ufak bir rekabet yok, Mercedes çooook hızlı, Verstapen tam bir ergen, Ferrari'nin acil hamama gitmeye ihtiyacı var, Hamilton kadar itici bir tip olamaz, Honda sen F1'den lütfen çekil. Bir tek Riccardo'nun geçişleri ve Hulkenberg/ Renault ekibinin artan performansı yüz güldürdü.
MÜKEEMMEL YA
İtiraz ediyorumnabacan
Yok abim online takılmıyorum. Şirketimi büyütmenin peşindeyim şu ara. Online'a zombie halde girmem. Cs bile girmiyorum o haldeAbi Multide'miydin çünkü demin direksiyonu kitlenmişcesine biri patladı bana da
@Koraykaya yaşıyosun bu hayatı panpaa kızlarla tekne turları falan
Abi bir gece online yapalım @CenkGs abide gelsinYok abim online takılmıyorum. Şirketimi büyütmenin peşindeyim şu ara. Online'a zombie halde girmem. Cs bile girmiyorum o halde
Senin yaptığını yapmak için irlandaya gidip yapamayan var mdkfkdkdKnka eh işte yapalım dedik bişiler [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu da bir pekiştireç "görürsünüz lan siz" diye gaza gelsin 3-5 tane götürüp foto atsın biz mort olalım
Keşkeeeğ adamı gaza getirdikçe kızlara nefret eder halde bulmaya başladım korkuyorum bişi demeye artıkBu da bir pekiştireç "görürsünüz lan siz" diye gaza gelsin 3-5 tane götürüp foto atsın biz mort olalım
Ummadık taş, baş yararKeşkeeeğ adamı gaza getirdikçe kızlara nefret eder halde bulmaya başladım korkuyorum bişi demeye artık
öyle demeyelim de işte nasip kısmet asdqw anam ağladı ama yorgunluktan geberiyomSenin yaptığını yapmak için irlandaya gidip yapamayan var mdkfkdkd