hazır devrılmısken ( ets 2 ) yanı gelıp yardım ederdık ya bır kamyon dolusu adamlaMüdürüm yalnızca ETS2'de devirildi yanlış olmasın.
hazır devrılmısken ( ets 2 ) yanı gelıp yardım ederdık ya bır kamyon dolusu adamlaMüdürüm yalnızca ETS2'de devirildi yanlış olmasın.
Tahminimce fiesta'nın rs versiyonuna 2.0 motor ihtiyacı doğacağından ve bu da focus rs'in satışlarını etkileyebilir diye düşünmüş olabilirler. Zaten mevcut fiesta'ların hepsi 2.0 hacminin altındaki motorlara göre üretilmiş. Olsa iyi olurdu ama 2.0'lık bir üniteyi taşıyacak yeni karoser yapma fikri pek sıcak gelmemiş gibi gözüküyor. Çünkü rs versiyon 1.5-1.6 hacimli falan olmaz. O zaman millet daha az para verip st alır.https://tr.motor1.com/news/173747/uretilmeyecek-fordu-hayal-edelim-fiesta-rs/
@CenkGs abi keşke üretilseydi be .
Ters psikoloji yapıcaz artık ndmfkxmKeşkeeeğ adamı gaza getirdikçe kızlara nefret eder halde bulmaya başladım korkuyorum bişi demeye artık
Ne güzel valla teknede güneşlenirken yorulmak kdkfkdmföyle demeyelim de işte nasip kısmet asdqw anam ağladı ama yorgunluktan geberiyom
Ne güzel dertler ne güzel dertleröyle demeyelim de işte nasip kısmet asdqw anam ağladı ama yorgunluktan geberiyom
Ters psikoloji yapıcaz artık ndmfkxm
Ne güzel valla teknede güneşlenirken yorulmak kdkfkdmf
hava serindi baya ya üşüdümde ondan rüzgarda çarptı xdNe güzel dertler ne güzel dertler
Ceyhun, bu fiesta st ne zaman gelecek? Fiyatı belli mi?https://tr.motor1.com/news/173747/uretilmeyecek-fordu-hayal-edelim-fiesta-rs/
@CenkGs abi keşke üretilseydi be .
Kuş havalandı diyosun
Ooouuvvvv adamsın bee madem böyle minik yeteneklerin var seni kullanayım biraz bi ara mesaj atarım sana sjdjsjdja
olur abi mesajını bekliyorum xdOoouuvvvv adamsın bee madem böyle minik yeteneklerin var seni kullanayım biraz bi ara mesaj atarım sana sjdjsjdja
Usta bilmiyorum valla ya ama gelirse 130 civarı olur diye düşünüyorum. Bu arada burdaki Ford' a yeni Fiesta geldi gidip inceleyecek merak ettiğiniz ve dikkat etmemi istediğiniz şeyleri bekliyorum ayrıca test sürüşü organize etmeye calisacam ama zor. @CenkGs abi merak ettiğini özel birşey varmı?Ceyhun, bu fiesta st ne zaman gelecek? Fiyatı belli mi?
Test sürüşü yapabilirsen eğer yalıtım ve konfor konusu önceki nesle göre ne alemde ona bi bakmanı isterim. Yabancıların testlerinde sürüş dinamiklari açısından araç beğenildi ama bu iki konu ne alemde ona bakmak lazım. Test sürüşü yapamazsan da şu ortadaki ekranı ve aracın konsol, vites bölgesi, el freni bölgesi ve kapı iç trimlerini biraz yokla bakalım oynama, esneme, çatırtı çuturtu ne kadar var bir ona bakarsan güzel olabilir.Usta bilmiyorum valla ya ama gelirse 130 civarı olur diye düşünüyorum. Bu arada burdaki Ford' a yeni Fiesta geldi gidip inceleyecek merak ettiğiniz ve dikkat etmemi istediğiniz şeyleri bekliyorum ayrıca test sürüşü organize etmeye calisacam ama zor. @CenkGs abi merak ettiğini özel birşey varmı?
Tamamdır abi hepsine bakacağım test sürüşü için bakalım kısmet gerçi burda yollar kaymak anca yalıtım anlarım konfor biraz zor ama bakcaz bakalım .Test sürüşü yapabilirsen eğer yalıtım ve konfor konusu önceki nesle göre ne alemde ona bi bakmanı isterim. Yabancıların testlerinde sürüş dinamiklari açısından araç beğenildi ama bu iki konu ne alemde ona bakmak lazım. Test sürüşü yapamazsan da şu ortadaki ekranı ve aracın konsol, vites bölgesi, el freni bölgesi ve kapı iç trimlerini biraz yokla bakalım oynama, esneme, çatırtı çuturtu ne kadar var bir ona bakarsan güzel olabilir.
Yalıtımının öyle çok iyi olacağını sanmıyorum ama ortalamaların altında kalmasa yeterli neticede b segment otomobil Şu iç mekandaki işçilik olayını mondeo'da olduğu gibi geliştirebilmişler mi onu merak ediyorumTamamdır abi hepsine bakacağım test sürüşü için bakalım kısmet gerçi burda yollar kaymak anca yalıtım anlarım konfor biraz zor ama bakcaz bakalım .
Ben esas Vignale ve ST showroomda varmı onu merak ediyorum eğer varsa valla süper olur ya. Çünkü S-Max ve Mondeo Vignale showroomda vardı belki koymuşlardır.Yalıtımının öyle çok iyi olacağını sanmıyorum ama ortalamaların altında kalmasa yeterli neticede b segment otomobil Şu iç mekandaki işçilik olayını mondeo'da olduğu gibi geliştirebilmişler mi onu merak ediyorum
Vignale henüz gelir mi onu bilmiyorum. Vignale'nin fiyatı aldığım duyuma göre 100'den aşağı olmayacak. Biraz daha makul bir fiyatlandırma olsaydı c segment yerine kesinlikle vignale alırdımBen esas Vignale ve ST showroomda varmı onu merak ediyorum eğer varsa valla süper olur ya. Çünkü S-Max ve Mondeo Vignale showroomda vardı belki koymuşlardır.