aklımda bulunsun...şansıma .... aldığım depo kapağı oturmadı yerine şu opellerin yan snayisi sıfır motor dışında resmen ya hiç bir parça uymuyor Ekli dosyayı görüntüle 8298
aklımda bulunsun...şansıma .... aldığım depo kapağı oturmadı yerine şu opellerin yan snayisi sıfır motor dışında resmen ya hiç bir parça uymuyor Ekli dosyayı görüntüle 8298
allah başka dert vermesin koray kardeşhava serindi baya ya üşüdümde ondan rüzgarda çarptı xd
recent players tan bak elemanlara, özel msj at. bulsunlar beniBeyler sanırım @berkertekin abi ile aynı maça denk geldik Gülmekten biraz zor da olsa kazanabildim Ekli dosyayı görüntüle 8301 Ekli dosyayı görüntüle 8302
Yerim
öyle abi öyle aman tek derdimiz bu olsunallah başka dert vermesin koray kardeş
Her kamyona bi kamyon dolusu adamla koşulur mu kaptan naptın... Bırak şoförü kendi derdini kendi çözsün yawhazır devrılmısken ( ets 2 ) yanı gelıp yardım ederdık ya bır kamyon dolusu adamla
Turboya para sıkışmış gibiYarın aracı servise götüreceğim.. 6.vites ( başka viteslerde devir çevirirken duymadım, motor gürültüsünden olsa gerek ) 2250 devirde başlayıp, 2500 devirde iyice netleşen ve 2750-3000 devirle birlikte biten bir ıslık sesine benzer ses var aracımda. Sadece gaza basıldığı zaman çıkıyor, gazdan çekince de susuyor. Sırf şunu anlayacağım diye tüm otobanı 160-170 kapatarak geldim. Turbodan gelen ıslık sesi gibi duruyor ama daha önce yoktu. Rölantide devir çevirince de o ses gelmiyor. İnşaallah masraf falan çıkarmaz başıma beyler dua edin lütfen..
Hahahah Why Multipla dedim adam yapıştır dı its Fiat legend bende roof'dan atladımrecent players tan bak elemanlara, özel msj at. bulsunlar beni
@motorsinann ile konuştum, turbo olsa rölantide de gaza basınca ses gelmesi gerek dedi. Ayrıca diğer viteslerde de gaza bastığında sesin gelmesi gerekiyordu ama emin olamadım dedi. Bakalım ne olacak, inşaallah normal bir sorun yok derler..Turboya para sıkışmış gibi
Sakin ol hocam. Turbo hortumu filan aşınmış olabilir. Basit 30-40 liralık bir konu da olabilir. Hatta kapı veya cam fitillerden birinde aşınma olmuş olabilir, sana turbo ıslığı gibi gelmiş olabilir dalgınlıkla. İyimser ihtimaller bunlarYarın aracı servise götüreceğim.. 6.vites ( başka viteslerde devir çevirirken duymadım, motor gürültüsünden olsa gerek ) 2250 devirde başlayıp, 2500 devirde iyice netleşen ve 2750-3000 devirle birlikte biten bir ıslık sesine benzer ses var aracımda. Sadece gaza basıldığı zaman çıkıyor, gazdan çekince de susuyor. Sırf şunu anlayacağım diye tüm otobanı 160-170 kapatarak geldim. Turbodan gelen ıslık sesi gibi duruyor ama daha önce yoktu. Rölantide devir çevirince de o ses gelmiyor. İnşaallah masraf falan çıkarmaz başıma beyler dua edin lütfen..
bulmak gerek o klanıHahahah Why Multipla dedim adam yapıştır dı its Fiat legend bende roof'dan atladım
Ben de öyle düşündüm. Acaba hortumdan falan mı oluyor diye. İnşaallah anlaşılması güç bir şeyi yoktur neticede garantisi de devam ediyor.Sakin ol hocam. Turbo hortumu filan aşınmış olabilir. Basit 30-40 liralık bir konu da olabilir. Hatta kapı veya cam fitillerden birinde aşınma olmuş olabilir, sana turbo ıslığı gibi gelmiş olabilir dalgınlıkla. İyimser ihtimaller bunlar
Merak ettim ben de neymiş acaba ya umarım ufak bir şeyle hallolur.Bişi yok demeleri en sinir bozucu olay@motorsinann ile konuştum, turbo olsa rölantide de gaza basınca ses gelmesi gerek dedi. Ayrıca diğer viteslerde de gaza bastığında sesin gelmesi gerekiyordu ama emin olamadım dedi. Bakalım ne olacak, inşaallah normal bir sorun yok derler..
Bir şeyi varken yok derlerse ben de uyuz oluyorum. Ama o ses normal sıkıntı olmaz merak etmeyin derlerse de çok moralim bozulmaz yaniMerak ettim ben de neymiş acaba ya umarım ufak bir şeyle hallolur.Bişi yok demeleri en sinir bozucu olay
abi yüksek ihtimal biraz gaza basıp bir şey yok derler ama o şey vardır ve devam eder çok sinir bozucu durumBir şeyi varken yok derlerse ben de uyuz oluyorum. Ama o ses normal sıkıntı olmaz merak etmeyin derlerse de çok moralim bozulmaz yani
Bana da öyle geliyor Tek güvendiğim konu gittiğim yetkili servis iyi bir servis. Kazıklamaya falan çalışan tiplerden değillerabi yüksek ihtimal biraz gaza basıp bir şey yok derler ama o şey vardır ve devam eder çok sinir bozucu durum
abi bunun turboda problem var deyip iki bakıp sağlam turboyu çöpe atmayan servisse iyi abiBana da öyle geliyor Tek güvendiğim konu gittiğim yetkili servis iyi bir servis. Kazıklamaya falan çalışan tiplerden değiller
Hayırlı işler beyler komşuda pişen bizede düşer .