Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sadece sanayide değil ya her şeyde geriyiz valla gençler desen tofaşda takılı kalmış şarkıcılar desen tek bi ritim var bütün pop şarkılara onu koyuyolar ritim şu dıptısçıktıs midem bulanıyo ya
edit: abi yıl olmuş 2017 hala daha apartlarda internet leş atıyo Allahtan yaz okulu az kişi var yine döneme göre güzel de geçen aha dedim heralde ay sonu geliyo net yavaşladı bi baktım arkadaş torrentten bişey indiriyo çocuğa indirme de diyemedim. La adamlar sokakta beleş wifi satıyo bizim ülkede durum bu

Son düzenleme:
Abi sadece sanayide değil ya her şeyde geriyiz valla gençler desen tofaşda takılı kalmış şarkıcılar desen tek bi ritim var bütün pop şarkılara onu koyuyolar ritim şu dıptısçıktıs midem bulanıyo ya
Ya daha bugün işte akşam yemekte müzik dinliyoruz burda evlerinde kaldigim aile Türkiye de en ünlü sanatçı kim dedi bende şimdi bunlara Müslüm babayı desem anlamazlar diye düşünerek Tarkan dedim daha sonra bi baktım "Alexa sing tarkan from spotify" diye seslendi Stephen emmi ve Tarkan Yolla çalmaya başladı :D:D yeminlen aynı şeyi 500 kez tekrar ediyolar yahu Ceyhun dediler tabii ardından gerçi bütün pop müzikler öyle falan dediler ama işte o_Oo_O Kisacasi son zamanlarda cikan yeni sarkilar dahada kötüye doğru gidiyor bence. Buda böyle bir anımdır anlatayım dedim :(.

Ya daha bugün işte akşam yemekte müzik dinliyoruz burda evlerinde kaldigim aile Türkiye de en ünlü sanatçı kim dedi bende şimdi bunlara Müslüm babayı desem anlamazlar diye düşünerek Tarkan dedim daha sonra bi baktım "Alexa sing tarkan from spotify" diye seslendi Stephen emmi ve Tarkan Yolla çalmaya başladı :D:D yeminlen aynı şeyi 500 kez tekrar ediyolar yahu Ceyhun dediler tabii ardından gerçi bütün pop müzikler öyle falan dediler ama işte o_Oo_O Kisacasi son zamanlarda cikan yeni sarkilar dahada kötüye doğru gidiyor bence. Buda böyle bir anımdır anlatayım dedim :(.
Baba bizim forumdaki AYUU italyaya gitti işte. Adama klasik soruyu sordum ya nasıl dedim orda yaşam koşulları

Beyler adam ne dedi biliyo musunuz bak aynen dediklerini yazıyorum buraya;
-Burda bir Türk abi var 1000€ ya corolla aldı, eski arabasını bedavaya veriyor seat cordoba.
-Knk bira markette 1.5€ kafede içersen 2.5€
-Ya hani biz senle kahve içmeye gittiğimizde 2 kişi en aşağı 15-20 veriyoruz ya burda 4 kişi 8-10 € falan bırakıyosun bir de deli gibi ikram yapıyolar
-En basitinden kırmızı etin kilosu 5-6€, zeytinyağı litresi 3€
- Benzin 1.50, dizel 1.30, lpg 0.50
Asgari ücret 1500€

-Burda bir Türk abi var 1000€ ya corolla aldı, eski arabasını bedavaya veriyor seat cordoba.
-Ya hani biz senle kahve içmeye gittiğimizde 2 kişi en aşağı 15-20 veriyoruz ya burda 4 kişi 8-10 € falan bırakıyosun bir de deli gibi ikram yapıyolar
Asgari ücret 1500€
Burda fiyatlar ortalama olarak 2 3 euro daha pahalı ki zaten Dublin oldukça pahalı bir şehir ama yinede İstanbuldan fazlasıyla ucuz. Dün bu konu hakkında @saracer abimizlede biraz konuşmuştuk.

Asgari ücret 1500€
Meyve tane ile satılıyor demedi mi?:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...