dolaylı şekilde boklamaksahahhahahaAhahaajhahahahaha yılın espirisini yaptın knk ahahahah
dolaylı şekilde boklamaksahahhahahaAhahaajhahahahaha yılın espirisini yaptın knk ahahahah
Salla gitsin Seat'lari en temizi Superb valla billa .s.a
beyler yok mu şurada dışardan milletin göremediği ve rahatça markalara sallayacağımız bir yer
bu arada seatlar çok sorunsuz
BMW motorları sıcak çalışıyor hocam, ondan o sıkıntı yokUcuz araba yanınca teneke, bunlar yanında bir şey yok
http://www.patronlardunyasi.com/haber/Luks-BMW-cip-Taksim-de-boyle-cayir-cayir-yandi/193663
sana attım ya wpden superb 4x4 yağlı dsg arabası köpek gibi gidiyordu ya o araba alınır işte abiSalla gitsin Seat'lari allah alana kolaylık versin en temizi Superb valla billa .
Bu arada sanırım bizim Tiguan'ın şanzıman yağlı çünkü hem 6 ileri hemde geçişleri öyle acaip üfff falan değil. Passat'da olan 7 ileri kuru kavramaya gore yavas oldugunu dikkat edersen hissediyorsun. Döner dönmez ilk isim şanzımanın tipini öğrenmek olacak. Bu arada 1.4 150lik Kodiaq'da da aynı tip yaş kavrama olabilir çünkü oda 6 ileri valla denk gelirse bi bakarsan sevinirim.sana attım ya wpden superb 4x4 yağlı dsg aq arabası köpek gibi gidiyordu ya o araba alınır işte abi
o şanzıman kesinlikle alınır zaten
sanayide golf4 r32 vardı ilk dsg yağlı, 2 defa motor kırdı şanzıman halen gidiyo
Seatleri yetiştirmeye çalışırken sinandolaylı şekilde boklamaksahahhahaha
Bu videoya telif atan yamulur reisLennn bak şaka yapıon dmi
bakarım gülüm tabi kiBu arada sanırım bizim Tiguan'ın şanzıman yağlı çünkü hem 6 ileri hemde geçişleri öyle acaip üfff falan değil. Passat'da olan 7 ileri kuru kavramaya gore yavas oldugunu dikkat edersen hissediyorsun. Döner dönmez ilk isim şanzımanın tipini öğrenmek olacak. Bu arada 1.4 150lik Kodiaq'da da aynı tip yaş kavrama olabilir çünkü oda 6 ileri valla denk gelirse bi bakarsan sevinirim.
deli oldum ya bana bir lift verdiler al bakım yap diye itiraz ettim dedim ağır iş yapmak istiyorum dedim bakım yetiştirmemiz lazım dedi müdürSeatleri yetiştirmeye çalışırken sinan
Knk öyle derler tabi az dur sendeli oldum ya bana bir lift verdiler al bakım yap diye itiraz ettim dedim ağır iş yapmak istiyorum dedim bakım yetiştirmemiz lazım dedi müdür
ustayla konuştum oda konuştu yetkililerle yok olmaz demişler bakımcı olsun demişler benim için
staj bitince de çağırıyorlar işte.. KALIRIM TABİ
Usta az dayan 4-5 yıl daha açarız Mekanik Garaj gibi bir yer hem hardcore iş hem paradeli oldum ya bana bir lift verdiler al bakım yap diye itiraz ettim dedim ağır iş yapmak istiyorum dedim bakım yetiştirmemiz lazım dedi müdür
ustayla konuştum oda konuştu yetkililerle yok olmaz demişler bakımcı olsun demişler benim için
Buldun yağlı işi he yürüyen sorun arabalardeli oldum ya bana bir lift verdiler al bakım yap diye itiraz ettim dedim ağır iş yapmak istiyorum dedim bakım yetiştirmemiz lazım dedi müdür
Aaa motorcuya hiç laf edilirmi(!) ses çıkarmak onların hakkı.Bu motorcu tayfaya Allah akil fikir nasip eylesin gecenin 2 sine kadar gurultuleri bitmedi ameno
Cevap 24 saat sonra geliyor: İzmit Oto Sanayi. Gittim geldim.Hangi sanayi Berker abi ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tuttumooo haydi bakalım fazla tutmaz inşallah abi
Yahu hiç sorma hadi güzel gürül gürül sesleri çıksa neyseAaa motorcuya hiç laf edilirmi(!) ses çıkarmak onların hakkı.
Herkese GunaydinBurda fiyatlar ortalama olarak 2 3 euro daha pahalı ki zaten Dublin oldukça pahalı bir şehir ama yinede İstanbuldan fazlasıyla ucuz. Dün bu konu hakkında @saracer abimizlede biraz konuşmuştuk.
Eve gidim deneyecem hemen valla