Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sana attım ya wpden superb 4x4 yağlı dsg aq arabası köpek gibi gidiyordu ya o araba alınır işte abi
o şanzıman kesinlikle alınır zaten
sanayide golf4 r32 vardı ilk dsg yağlı, 2 defa motor kırdı şanzıman halen gidiyo
Bu arada sanırım bizim Tiguan'ın şanzıman yağlı çünkü hem 6 ileri hemde geçişleri öyle acaip üfff falan değil. Passat'da olan 7 ileri kuru kavramaya gore yavas oldugunu dikkat edersen hissediyorsun. Döner dönmez ilk isim şanzımanın tipini öğrenmek olacak. Bu arada 1.4 150lik Kodiaq'da da aynı tip yaş kavrama olabilir çünkü oda 6 ileri valla denk gelirse bi bakarsan sevinirim.

dolaylı şekilde boklamaksahahhahaha
Seatleri yetiştirmeye çalışırken sinan

f896d3ea61ad2bebec69effb3b335eb7.jpg

Bu arada sanırım bizim Tiguan'ın şanzıman yağlı çünkü hem 6 ileri hemde geçişleri öyle acaip üfff falan değil. Passat'da olan 7 ileri kuru kavramaya gore yavas oldugunu dikkat edersen hissediyorsun. Döner dönmez ilk isim şanzımanın tipini öğrenmek olacak. Bu arada 1.4 150lik Kodiaq'da da aynı tip yaş kavrama olabilir çünkü oda 6 ileri valla denk gelirse bi bakarsan sevinirim.
bakarım gülüm tabi ki

deli oldum ya bana bir lift verdiler al bakım yap diye itiraz ettim dedim ağır iş yapmak istiyorum dedim bakım yetiştirmemiz lazım dedi müdür
ustayla konuştum oda konuştu yetkililerle yok olmaz demişler bakımcı olsun demişler benim için
staj bitince de çağırıyorlar işte.. KALIRIM TABİ
Usta az dayan 4-5 yıl daha açarız Mekanik Garaj gibi bir yer hem hardcore iş hem para :D

Arabamı yaptırınca o kadar mutlu oldum ki, sevinçten anamı babamı dövebilirim. :D Duyan eş dost arıyor hayırlı olsun diye. Beni tanıyan herkes tahmin etmiş ne kadar sevindiğimi. Zira 1,5 aydır yüzüm tam gülmüyordu. Düğün nişan kutlar gibi arayan soran eksik olmadı sağolsunlar :)
Sabaha karşı yola çıkıp saat 6'da sanayide dükkanın kapısına arabayı getirdiğim için 45 dk. uykuylaydım. Haliyle arabayı bırakıp eve döndüm yattım. Akşama kadar başında duramadığım için tam istediğim gibi olmadı, ufak tefek sıkıntıları yok değil ama olsun, gerisini ben çözüp halledebilirim. O yüzden dert etmiyorum. :)

Son düzenleme:
Burda fiyatlar ortalama olarak 2 3 euro daha pahalı ki zaten Dublin oldukça pahalı bir şehir ama yinede İstanbuldan fazlasıyla ucuz. Dün bu konu hakkında @saracer abimizlede biraz konuşmuştuk.
Herkese Gunaydin
Kardesim Istanbul la Dublin i nasil karsilastirirsiniz anlamiyorum, ayni kalibrede sehirler degiller bunlar. Istanbul dunyanin en guzel sehirlerinden birisi, dublin i hic siralamada gormedim ben. Karsilastiracaksan Tokyo, New york, Moskova, Londra, Paris, Barcelona gibi sehirlerle karsilastir.
Ayrica bana yurt disindayken hep sorarlar istanbul pahali mi diye, hep ayni cevabi veririm, istanbulda karnini 10 tl ye de doyurursun, 1000 tl ye de, ne istedigine bagli. 5 tl ye de tisort alirsin 500 tl ye de. Sadece neyin nerde oldugunu bilmek lazim.
Size benden bir tavsiye, gidin gezin gorun ama ulkenizi sevin ve kiymetini bilin. Yemin ediyorum her yurtdisindan donusumde "ahhh vatanim" diyorum, 3 ay amerikada yasayip dondukten sonra taksime gelip yeri opmustum yemin ederim :D
Bu arada aklima gelmisken, Amerika da arabalar cok ucuz dimi, bir de servis, tamir fiyatlarindan haberiniz var mi? Tamirciye goturdugu arabasini tamirciye birakanlari cok biliyorum. Kendi arabasi olan bir cok insan tatile cikacagi zaman araba kiraliyor, cunku arabasi ariza yaparsa kiralik aractan daha fazla masraf cikacak !!! biliyor. Her turlu is gucu cok pahali oralarda...
Bak Ali Eren arkadasimiz gecen bir history paylasti, sac tirasindan sikayet ediyor :D Yemek kismina girmiyorum bile ...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...