Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun shiftdelete de ukt testini yapmışlardı. Maalesef ekran ve kasa arasında mesafe note 4'deki kadar olmadığı için pek korunaklı olmuyor. Darbeler direkt ekrana geliyor, note 4'de köşede alınan darbeler ise metal kasaya geliyor. O yüzden note 5'i ve yeni nesil bir çok telefonu özenle kullanmak gerek. Her türlü darbe direkt ekranda :D
Ama yamulma konusunda samsung bence daha iyi s8 s7 testlerini izleyebilirsiniz harbi yamulmuyor :D

Onun shiftdelete de ukt testini yapmışlardı. Maalesef ekran ve kasa arasında mesafe note 4'deki kadar olmadığı için pek korunaklı olmuyor. Darbeler direkt ekrana geliyor, note 4'de köşede alınan darbeler ise metal kasaya geliyor. O yüzden note 5'i ve yeni nesil bir çok telefonu özenle kullanmak gerek. Her türlü darbe direkt ekranda :D
Koruma ve kapla dustu yine kirildi. Aslinda kirilsa kullanilsa gene devam edecektik murekkep niye akiyor :D

Ama yamulma konusunda samsung bence daha iyi s8 s7 testlerini izleyebilirsiniz harbi yamulmuyor :D
Koruma ve kapla dustu yine kirildi. Aslinda kirilsa kullanilsa gene devam edecektik murekkep niye akiyor :D
Öyle kolay yamulmuyor ama telefonu da kim o kadar zorlar orası muamma :D Darbelerde ilk etkiyi ekran almasa benim için yeterli güveni sağlayacak ama işte yeni telefonlarda bu mümkün değil. Metal kasayı da o yüzden istiyorum aslında, darbelerde telefonun işlemcisi daha az etkileniyor. Bu da uzun ömürlülük açısından iyi oluyor.

Lg g2 kullanırken akrabam ekranını kırmıştı içindeki mürekkep akmıştı. Maalesef o öyle lanet bir şey ki sadece ekranla kalmıyor, telefonun iç mekanizmasına da akabiliyor :D

Güncelleme desteğinin kesilmesi anormal bir durum değil aslında. Ama çok para verip aldığın ve henüz 2 senelik olan telefonların güncelleme desteğinin kesilmesi bana saçma geliyor. Note 5 gibi bir telefona and. 8'i vermemek tamamen müşteriye kazıktır. Çünkü ben büyük güncellemelerle birlikte gelen kullanım farklılıklarını seviyorum.

Bakalım kardeşim, zamanı gelince iyice bir araştırma yapacağım. Neyse ki ne istediğimi biliyorum :D
Merak ettim abi istediğini :D Bir çıtlat belki bizde ondan alırız :D

Merak ettim abi istediğini :D Bir çıtlat belki bizde ondan alırız :D
Yoo öyle karmaşık ve über özelliklere sahip telefon gibi isteklerim yok. Metal kasa, en az 5,5 inç büyüklüğünde ve çözünürlüğü iyi ekran, şarj ve performans dengesi iyi bir işlemci, mümkün olduğunca fazla büyük güncelleme alabilen telefonları tercih edeceğim. Tabii bunlar fiyatı iyice artıracaktır ama o gün ki bütçeme göre bu kriterlerin bazılarını esnetebilirim. Benim zaten kamerayla falan pek işim olmuyor :D

Telefon numaranı verseydin wp den anlatayım diyeydin
Kap değil kendi böyle dedim tmmbe gerizekalı bakışı attı gitti idiot
Yoo öyle karmaşık ve über özelliklere sahip telefon gibi isteklerim yok. Metal kasa, en az 5,5 inç büyüklüğünde ve çözünürlüğü iyi ekran, şarj ve performans dengesi iyi bir işlemci, mümkün olduğunca fazla büyük güncelleme alabilen telefonları tercih edeceğim. Tabii bunlar fiyatı iyice artıracaktır ama o gün ki bütçeme göre bu kriterlerin bazılarını esnetebilirim. Benim zaten kamerayla falan pek işim olmuyor :D
He ben model olarak düşünüyorsun sandım :D
Ben çok fazla fotoğraf çekiyorum ve fotoğraf silmekten nefret eden biriyim SD kart şart bence, birde telefonunun sorunsuz aktarım yapması lazım karta :D

Kap değil kendi böyle dedim tmmbe gerizekalı bakışı attı gitti idiot

He ben model olarak düşünüyorsun sandım :D
Ben çok fazla fotoğraf çekiyorum ve fotoğraf silmekten nefret eden biriyim SD kart şart bence, birde telefonunun sorunsuz aktarım yapması lazım karta :D
Zaten sd kart ve sıkıntısız aktarım için mecbur andorid kullanmak gerek. İphone'un depolama hafızası fazla olan modellerinin fiyatı bayağı fazla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...