Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
88 model 5 vites yeni kasa doğan ve tüple 170e çıktım araba havalanacaktı çok korktum :D babam 93 şahin ile 180 ve 2002 pickup transit ile yine 180ler. 2001 mk1 sedan focus ile yine tüple 210 görmüşlüğümüz var. Duster ile 170ten yukarı çıkamadım audi top speed yapacak fırsatı henüz bulamadım :D Fiat pratico da 170 den yukarı çıkmıyor :D

Beyler Samsung'un bu telefonları android 8.0 güncellemesi almayacak. Ona göre telefon seçmekte fayda var. Ayrıca note 5 gibi telefona and. 8 güncellemesi vermeyecek olan samsung'a hiç bir şey demiyorum. Note 4 kullanıyorum ve çok seviyorum ama 7 güncellemesini vermediği için bundan sonra da samsung telefon almayacağım.

Galaxy S6 series – daha önce iki büyük Android güncellemesi aldı
Galaxy Note 5 - daha önce iki büyük Android güncellemesi aldı
Galaxy A7 (2016) - daha önce iki büyük Android güncellemesi aldı
Galaxy A5 (2016) - daha önce iki büyük Android güncellemesi aldı
Galaxy A3 (2016) - daha önce iki büyük Android güncellemesi aldı
Galaxy J3 (2016) - güncelleme almadı, bundan sonra alma ihtimali düşük
Galaxy J2 (2016) – güncelleme almadı, bundan sonra alma ihtimali düşük
Galaxy J1 türevleri

Beyler Samsung'un bu telefonları android 8.0 güncellemesi almayacak. Ona göre telefon seçmekte fayda var. Ayrıca note 5 gibi telefona and. 8 güncellemesi vermeyecek olan samsung'a hiç bir şey demiyorum. Note 4 kullanıyorum ve çok seviyorum ama 7 güncellemesini vermediği için bundan sonra da samsung telefon almayacağım.

Galaxy J1 türevleri
Apple candır :cool:

Nası beyler
IMG_1415.JPG

Apple'ı çok defa kullanma şansım oldu. Güncelleme desteği de gayet iyi. Bundan sonrası için kesinlikle almam diyemem ama bazen android'in bile kişiselleştirilebilme özellikleri bana zayıf gelirken apple'da büyük ihtimal kafayı yerim.
Apple alacağım en son telefon, ailemde bir tek benim Android kullanan Sony kullanıyorum güncelleme açısından çok başarılı firma ilk çıkan Xperia Z bile hala donmadan çalışıyor.
Geçen bir videoyu telefona atmak için bir saat harcadım Apple'da yok eş zamanla yok bilmem be takıyorsun abi USB'yi görüyorsun ne var ne yok Android çiçeek :D

Apple kullanmak sıkıntı. Yani normal zamanda her ihtiyacını karşılıyor ama ne zaman daha kompleks birşey yapmak istiyorsun direk kısıtlıyor. Hani arabaya benzetirsek, Apple roadster ise Androide de hothatch derim.

Apple alacağım en son telefon, ailemde bir tek benim Android kullanan Sony kullanıyorum güncelleme açısından çok başarılı firma ilk çıkan Xperia Z bile hala donmadan çalışıyor.
Geçen bir videoyu telefona atmak için bir saat harcadım Apple'da yok eş zamanla yok bilmem be takıyorsun abi USB'yi görüyorsun ne var ne yok Android çiçeek :D
Evet, apple'ın teferruatlarını ben de sevmiyorum. Pc'den telefona bir şey atmak 10 saniyemi bile almıyor android kullanırken. Bakalım, kasası kesinlikle metal, 5,5 inçden az olmayan, çözünürlüğü ve işlemcisi iyi bir telefon kesinlikle vazgeçilmez kriterlerim. O yüzden bu ölçüde telefon bakacağım note 4 öldüğü zaman.

Evet, apple'ın teferruatlarını ben de sevmiyorum. Pc'den telefona bir şey atmak 10 saniyemi bile almıyor android kullanırken. Bakalım, kasası kesinlikle metal, 5,5 inçden az olmayan, çözünürlüğü ve işlemcisi iyi bir telefon kesinlikle vazgeçilmez kriterlerim. O yüzden bu ölçüde telefon bakacağım note 4 öldüğü zaman.
Daha düşük özellikle daha iyi performans almak başarıdır. Ve ios ekranı kaptınca nerdeyse hiç şarj tüketmiyor.

Daha düşük özellikle daha iyi performans almak başarıdır. Ve ios ekranı kaptınca nerdeyse hiç şarj tüketmiyor.
O artık samsung'da da var. Gece yatarken telefonu kenara koyuyorum ve sabaha kadar sadece %2-3 arası bir şarj tüketmiş oluyor bekleme modunda. Artık kullanılmadığı sırada arka plandaki tüm işlemleri kapatıyor android telefonların bir çoğu.

O artık samsung'da da var. Gece yatarken telefonu kenara koyuyorum ve sabaha kadar sadece %2-3 arası bir şarj tüketmiş oluyor bekleme modunda. Artık kullanılmadığı sırada arka plandaki tüm işlemleri kapatıyor android telefonların bir çoğu.
Apple hala yetişemediler arayüz de uygulamadan atma sorunu var hala android'din ios da 5s de bile hala tıkır tıkır işliyor ama sanırım ios 11 5s in son güncellemesi

Galaxy J1 türevleri
Valla abi apple destek veriyor ama ornegin 5s kullanirken yenisini almam icin bilerek yavaslattilar guncelleme ile 2. Gunu gittim sattim yemin ettim almam birdaha apple urunu diye.bende samsung c7 var daha 7 guncellemesini bile almadi. Almasinada gerek yok acikcasi. Ne kazaniyorumki ? Su an zaten stabil eksikligi yok cok ihtiyac duyarsam 7.0 temasi yuklerim onun harici ooo telefona su bu geldi diyecek bir ozellik yokki. Zaten en guncel android istesem android one alirdim muhtemel

Apple hala yetişemediler arayüz de uygulamadan atma sorunu var hala android'din ios da 5s de bile hala tıkır tıkır işliyor ama sanırım ios 11 5s in son güncellemesi
Zaten bana kalırsa da ios'un en ve tek sevimli yanı arayüzdeki akıcılık. Gerçi note 4'ün sahip olduğu donanım arayüzde bir takılma yaratmıyor ama android'de bunu sağlamak için iyi işlemciye ve android'i kullanmayı bilmeyi gerektiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...