Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuma namazına babet çorapla gelen erkek zihniyeti.. Hanımlar kısmı üst katta diyesim gelmiyor değil hani. Kimseyi kırmak istemiyorum ama yapmayın, etmeyin harbiden iğrenç gözüküyor.
erkek-babet-çorabı.jpg

Cuma namazına babet çorapla gelen erkek zihniyeti.. Hanımlar kısmı üst katta diyesim gelmiyor değil hani. Kimseyi kırmak istemiyorum ama yapmayın, etmeyin harbiden iğrenç gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 8450
Abi bende öyle bir şey yazacaktım dedim şimdi biri kızar :D :D Bende itici buluyorum ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi..
babet-%C3%A7orab%C4%B1_1188063.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 8450
Abi öyle deme ya acayip rahat oluyor ya :oops::oops::oops::oops::rolleyes: bide işin gücün arasında yakında cami olunca gidiyorum çoğu zaman denk geliyor yoksa teravihe falan spor çorap giyiyorum o_O.

Abi öyle deme ya acayip rahat oluyor ya :oops::oops::oops::oops::rolleyes: bide işin gücün arasında yakında cami olunca gidiyorum çoğu zaman denk geliyor yoksa teravihe falan spor çorap giyiyorum o_O.
Severek, rahatlıktan dolayı ya da o anın getirdiği mecburiyetten dolayı giyene tabii ki bir şey diyemeyiz. Benim tek eleştirdiğim nokta çok yakıştığını, cool göründüğünü, erkeğe yakışıklılık kattığını düşünerek giyenler var ki durum hiç de öyle değil. Kısa bilek çorapla ( ki ben de giyerim ) bu çorap arasında rahatlık açısından bariz hiç bir fark yok. Fakat sırf yukarıda gösterilen ayakkabı ve pantolon kombini altında çorap gözükmeyecek diye giyiliyor bazen.

Severek, rahatlıktan dolayı ya da o anın getirdiği mecburiyetten dolayı giyene tabii ki bir şey diyemeyiz. Benim tek eleştirdiğim nokta çok yakıştığını, cool göründüğünü, erkeğe yakışıklılık kattığını düşünerek giyenler var ki durum hiç de öyle değil. Kısa bilek çorapla ( ki ben de giyerim ) bu çorap arasında rahatlık açısından bariz hiç bir fark yok. Fakat sırf yukarıda gösterilen ayakkabı ve pantolon kombini altında çorap gözükmeyecek diye giyiliyor bazen.
Valla ben spor ayakkabı ile giyorum abi çok konforlu geliyor ama kişiden kişiye değişir yani. Görüntü kabulum hiç hoş değil ama konfor S Class gibi kaymak oluyor :rolleyes::rolleyes:.

Son düzenleme:
Valla ben spor ayakkabı ile giyotin abi çok dışa konforlu geliyor ama kişiden kişiye değişir yani. Görüntü kabulum hiç hoş değil ama konfor S Class gibi kaymak oluyor :rolleyes::rolleyes:.
Henüz bu çorap kombininde de problemler var. Adamın ayak 44 numara palet gibi hadi bu çorabı aldın giydin bari uygun ebatını seç. Parmaklar uzun çorap yırtılacak veya her an ayaktan çıkacak gibi bazılarında. Hele zaten ebatı tutturamayıp baksırı sıyrılmış çatalı gözüküyor görünümünde parmak araları da gözükenler var ki insana sorarlar; hadi aldın giydin neden doğru ebatı seçmiyorsun ? :D

Henüz bu çorap kombininde de problemler var. Adamın ayak 44 numara palet gibi hadi bu çorabı aldın giydin bari uygun ebatını seç. Parmaklar uzun çorap yırtılacak veya her an ayaktan çıkacak gibi bazılarında. Hele zaten ebatı tutturamayıp baksırı sıyrılmış çatalı gözüküyor görünümünde parmak araları da gözüküyor ki insana sorarlar; hadi aldın giydin neden doğru ebatı seçmiyorsun ? :D
Valla ben hep 43 alıyorum mis gibi oluyor :D:D cuma günleri yanimda uzun çorapla gezecem artık :D:D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...