o zaman 595 competizione candır m4 hikaye olduDüştü düştü... fenerbahceye nargile kafelerin oralara git zilyon tane M4 var.
o zaman 595 competizione candır m4 hikaye olduDüştü düştü... fenerbahceye nargile kafelerin oralara git zilyon tane M4 var.
Güzel yuruyoro zaman 595 competizione candır m4 hikaye oldu
Aynı benim gibi cok datlı o yavo zaman 595 competizione candır m4 hikaye oldu
Siyah, Gri ve hardal sarısı oluyor genelde yabi ben geçerken öyle görüyorum genelde.M4u de mavi renk mi alıyorlar yoksa f30 gibi @gtepro
plakalarini iyi not edelim , 20 yil sonra fiyatlari dustugunde almayiz onlari .Düştü düştü... fenerbahceye nargile kafelerin oralara git zilyon tane M4 var.
Ama 0-60 hızlanması 9 saniyebenım de 0 100 de 11 kusur olarak olcum yaptı 2 sanıye az yazmıslar kı bu aslında onemlı bır fark
benim sayaca göre 0-90 o telefonda mı sıkıntı varAma 0-60 hızlanması 9 saniye
Buraya alıntılarken belirtmeyi unuttum, bahsettiğim araç farklı araç. Kaptan aslında biliyor malını da bozuntuya vermedibenim sayaca göre 0-90 o telefonda mı sıkıntı var
bende yazarken çaktım acaba o mu dedim bu tür hızlanmalar sadece rakamdan ibaret önemli olan ruhuBuraya alıntılarken belirtmeyi unuttum, bahsettiğim araç farklı araç. Kaptan aslında biliyor malını da bozuntuya vermedi
Sağa yatmış
2 senedir her gittiğimde yok.. Hatta geçen sene polo sürmek istedim polo yok gel golf sür dediler.Sen git bakalım yarında sor çünkü her bayide olması şart hatta şöyle bir örnek vereyim düzce bayisinde 2 tane Golf test aracı var. O derece bayilerde araç oluyor. Belki ikameye vermişlerdir diyecem ama zor ya test arabalarının hemen hepsini vermeleri orda başka bi olay var gibi.
Ruhu paralı otoyollarda. Şehir içinde beheeey... Fayton ruhubende yazarken çaktım acaba o mu dedim bu tür hızlanmalar sadece rakamdan ibaret önemli olan ruhu
Allah Allah çok garip yahu her bayide her model var çünkü hatta bayiler hedef tutturmak için bile 2.000km de olan test arabasını bile değişiyorlar o derece. Cok garip valla döneyim bi bakacam bakayım harbi yokmuymuş diye çünkü ciddi imkanı yok yani.2 senedir her gittiğimde yok.. Hatta geçen sene polo sürmek istedim polo yok gel golf sür dediler.
Leon ve superb 6000 km deydi kim değişiyor arabaları 2000k da bir?Allah Allah çok garip yahu her bayide her model var çünkü hatta bayiler hedef tutturmak için bile 2.000km de olan test arabasını bile değişiyorlar o derece. Cok garip valla döneyim bi bakacam bakayım harbi yokmuymuş diye çünkü ciddi imkanı yok yani.
Yaaa deme öyle güzel araba amaRuhu paralı otoyollarda. Şehir içinde beheeey... Fayton ruhu
Avek, Erel, Eskihisar ve Vosmer gibi bayiler değişebiliyor.Leon ve superb 6000 km deydi kim değişiyor arabaları 2000k da bir?