Usta bi dene ciddi konforlu ya ayak numarana göre alırsan mis gibi oluyor .Abi kızlar öyle seviyor bu bir gerçek
Nasıl konforlu ya adamın ayağını sıkar be o iz falan yapar hep
Usta bi dene ciddi konforlu ya ayak numarana göre alırsan mis gibi oluyor .Abi kızlar öyle seviyor bu bir gerçek
Nasıl konforlu ya adamın ayağını sıkar be o iz falan yapar hep
Fazla oralet toksikasyonu.. takma abikendimi kesesim var şu an, dikine
Chokk tarz durıyırrr amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyene rastladım ben Allah bahtlarını açık etsinkendimi kesesim var şu an, dikine
Beni babam görse o çorapla açıklayamamUsta bi dene ciddi konforlu ya ayak nimataja göre alırsan mis gibi oluyor .
Istanbul'da artık yavaş yavaş alışıyorlar ya hele cadde, kozyatağı, istinye ve ataşehir gibi bölgelerde bu çorap default neredeyse olarak gelmeye başladı .Cami kültürü henüz bu çoraba alışamadı. Dayıların yüzlerinden çok iyi anlaşılıyor Delikanlı kulüp 2 sokak aşağıda yanlış geldin der gibi bakanlar bile var
Fazla oralet toksikasyonu.. takma abi
Beni bu çoraba babam alıştırdı bi kere giyince de bırakamadım işte .Chokk tarz durıyırrr amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyene rastladım ben Allah bahtlarını açık etsin
Beni babam görse o çorapla açıklayamam
Ula bu ne beyaaaa .Şu an ki bakışım
Şu an ki bakışım
Eğer biraz daha zenginse M4... benim için ne yazıkki M4 tam nargile kafe paket bir araba oldu... Bu şekilde düşünmemize sebep olanlar utansın.Bu görünümle birlikte şirokko (daha paralıysa 3 serisi) ve nargile kafa özelliği standart olarak geliyor. Aramızda varsa şirokkocu alınmasın ama öyle gerçekten.
Bu görünümle birlikte şirokko (daha paralıysa 3 serisi) ve nargile kafa özelliği standart olarak geliyor. Aramızda varsa şirokkocu alınmasın ama öyle gerçekten.
Sonradan görme zengin oturuşuŞu an ki bakışım
Sen bilirsin tabi ama ben barkın abinin ölümünden sonra iyice korktum motorlardanhttp://www.kubamotor.com/new5/product/klasik/rx9.html
beyler bundan alasım var düşünceleriniz neler konu açtım ama görmeyenler için burayada bırakayım dedim
M4e kadar gelmedi yav en babası F30 3 serisi. M4e gelirse işin suyu çıkmış demektir. Fiattan şaşmam mis.Eğer biraz daha zenginse M4... benim için ne yazıkki M4 tam nargile kafe paket bir araba oldu... Bu şekilde düşünmemize sebep olanlar utansın.
abi 50 cc 3 beygir zate ayağımı yerden kessin olarak alcam ürkmüyorda değilim ama şehir içi kullanca git geldeSen bilirsin tabi ama ben barkın abinin ölümünden sonra iyice korktum motorlardan
Anladım benim görüşüm bu yönde olduğu için belirteyim dedim tabi ki son karar seninabi 50 cc 3 beygir zate ayağımı yerden kessin olarak alcam ürkmüyorda değilim ama şehir içi kullanca git gelde
Düştü düştü... fenerbahceye nargile kafelerin oralara git zilyon tane M4 var.M4e kadar gelmedi yav en babası F30 3 serisi. M4e gelirse işin suyu çıkmış demektir. Fiattan şaşmam mis.
sağolasın abi görüşlerin önemli haklsınAnladım benim görüşüm bu yönde olduğu için belirteyim dedim tabi ki son karar senin
Has....vay be kimi sevdiysek gittiDüştü düştü... fenerbahceye nargile kafelerin oralara git zilyon tane M4 var.