Felaket fırtına çıktı gmrüş mesafesi 20 metreye kadar düştü. Sonrarında fındık büyüklüğünden biraz daha büyük dolu yağdı. Birden gece karanlığına büründü ortalık.
leventte felaket durumda.. bu fotoğrafı anneme gösterdim; kendime alacağım araba sandıda güzel dediğinde anladım gözünde gözlüğü yok ve göremiyo 10 dk önce bilmemne korkusundan evdeki tüm açıklıkları ışık hızıyla kapatmaya çalışırken şimdi kahkaha krizine girdim
Kapıkuledeki dolu arabaları bu hâle getirmiş.
Gördüğüm kadarıyla bizim buradaki arabalarda hasar yok ama çok yağmur yağdığı için çıkıp hasar tespiti yapmadım. Yok gibi duruyor, yoktur umarım.
evın onunden gecen cogu arabanın bır camı kırık burada ( kadıkoy de ) benım kuzuda bagaj kapagı ıle nasıbını aldıleventte felaket durumda.. bu fotoğrafı anneme gösterdim; güzel dediğinde anladım gözünde gözlüğü yok ve göremiyo 10 dk önce bilmemne korkusundan evdeki tüm açıklıkları ışık hızıyla kapatmaya çalışırken şimdi kahkaha krizine girdim
Kıral meteor yağsaymış bu ne
Deatmatch girebilirsinCs-go ya yeni başladım kendimi nasıl geliştiririm? Eskiden 1.6 oynardık ama çok oldu oynamayalı.
size, sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun.. umarım bukadarla kalır; devamı olmaz bu dolunun :/evın onunden gecen cogu arabanın bır camı kırık burada ( kadıkoy de ) benım kuzuda bagaj kapagı ıle nasıbını aldı
amın tesekkur ederım gecmıs olsun herkesesize, sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun.. umarım bukadarla kalır; devamı olmaz bu dolunun :/
Felaket fırtına çıktı gmrüş mesafesi 20 metreye kadar düştü. Sonrarında fındık büyüklüğünden biraz daha büyük dolu yağdı. Birden gece karanlığına büründü ortalık.
Kapıkuledeki dolu arabaları bu hâle getirmiş.
Gördüğüm kadarıyla bizim buradaki arabalarda hasar yok ama çok yağmur yağdığı için çıkıp hasar tespiti yapmadım. Yok gibi duruyor, yoktur umarım.
Bakırköy tarafında baya fırtına var, ağaçlar yatıyor baya. 2-3 dk ceviz büyüklüğünde dolu yağdı ama bitti.
Herkese geçmiş olsun. Geçen yıl dolu benim de arabamı helak etmişti, berber koltuğundan çaresizce izlemiştim. Bu sefer yemezlerıstanbulda tas boyutunda dolu yagdı bagaj kapagında ezılme var muhtemel.
evın onunden gecen cogu arabanın bır camı kırık burada ( kadıkoy de ) benım kuzuda bagaj kapagı ıle nasıbını aldı
İyi kurtarmışlar arabayı sıkıntı yokmuşbizim doblo da sıkıntı var gibi
park halinde suda kalmış herhalde