Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DFwTQMNXUAAabob.jpg:large

Şu yolu doğduğumdan beri bilirim, kullanırım, kullanırız. Geçen yıl asfaltlama yapılana kadar böyle bir şey olmuşluğu yoktur orada. Yapımda emeği geçen herkesin ta a.k.*

*Aklını seveyim

Bazı şeylerin düzelmesi gerekirken düzgün olanları da bozuyorlar.
Ama yol yapıy...

Nişantaşı ve Osmanbey'de bir sürü dükkanı su basmıştı. Bazı arkadaşların araç camları gitmiş, evin penceresini açık bırakan arkadaşın laptop sizlere ömür. Ben belediyeye/valiliğe kızıyorum arkadaş, bu yağmur bağıra bağıra geldi. Tüm iş yerleri 4'te çıksa işten kar tatilindeki gibi insanlar böyle perişan olmayacaktı.

Ekli dosyalar

• 2017-07-27 18.41.38.jpg
    2017-07-27 18.41.38.jpg
    503.9 KB · Görüntüleme: 129
El birliği ile tüm insanlık olarak iklimlerin içine ettik. Ne yazı yaz, ne kışı kış artık dünyanın. Sonumuz iyi değil hayırlısı olsun inşaallah.
5-10 dakikalık yağmurla perişan oldu İstanbul. Kimse de demiyor ki büyük İstanbul depremi olduğunda halimiz ne olacak. Aşağıdaki fotoğrafı ekşiden aldım, Esenyurt imiş. Rezalet ki ne rezalet.

https://i.hizliresim.com/VM8dmr.jpg

Son düzenleme:
5-10 dakikalık yağmurla perişan oldu İstanbul. Kimse de demiyor ki büyük İstanbul depremi olduğunda halimiz ne olacak. Aşağıdaki fotoğrafı ekşiden aldım, Esenyurt imiş. Rezalet ki ne rezalet.

https://i.hizliresim.com/VM8dmr.jpg
Çok haklısın ki inşaallah olmaz ama ben büyük depremde İstanbul'un haritadan silinebileceğini düşünüyorum maalesef.

Sen bu işin daha içindesin bildiğim kadarıyla. Ama ben yeni yapılan ve çok katlı o bütün binaların depreme dayanıklılığı konusunda şüpheliyim. Gerçi iyileştirme yapılan binalar da ne derece işe yarar hale getirildi o konuda sıkıntılı. Bu mevzularda 99 yılından beri ne kadar yol kat ettik, binalarımız ne kadar sağlamlaştırıldı güncel olarak bir haberini ya da bilgisini bulamıyoruz maalesef.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...