Geçmiş olsun hocam. 10 sene önce samsunda selde kalmıştı combo'muz perte çıkmıştıİyi kurtarmışlar arabayı sıkıntı yokmuş
çok şükür
Geçmiş olsun hocam. 10 sene önce samsunda selde kalmıştı combo'muz perte çıkmıştıİyi kurtarmışlar arabayı sıkıntı yokmuş
çok şükür
Sagol hacımGeçmiş olsun hocam. 10 sene önce samsunda selde kalmıştı combo'muz perte çıkmıştı
ısın komıgı aksam yemek vardı yagmur haberını aldım herkes gıbı oglen saatlerınde ama bu sekılde dolu ıle karsılacagımı dusunmezdım kapalı garajada koymadım sokaktaydı agac yuzde 90 korumus nasıl olduysa bagaj kapagından bıraz darbesı var allahtan buyuk bır alan gıtmemıs cektırırım bı ara allaha sukur acılıyetı olan bır durum degıl ama evde yola bakarken bır kac kısının muhtemel kafalarına gelıp delırdıklerını yolun tam ortasından yuruyup garıp garıp bakınıp durduklarını gordum mala gelsın ama cana gelmesın gercekten agır bır travma yarattı bende ılk defa boyle bır afet gordum hatunun bulundugu alısverıs merkezı tavanı gıtmıs ( atasehır palladıum ) yola cıkmıs aglayan ınsanlarmı dersın mahfolmus araclarmı dersın allah herkese yardım etsın gercektenobaa geçmiş olsun hacım fazla sıkıntı yoktur inşallah
İyi kurtarmışlar arabayı sıkıntı yokmuş
çok şükür
Çok teşekkürlerhacıabi geçmiş olsun aman şükür
ısın komıgı aksam yemek vardı yagmur haberını aldım herkes gıbı oglen saatlerınde ama bu sekılde dolu ıle karsılacagımı dusunmezdım kapalı garajada koymadım sokaktaydı agac yuzde 90 korumus nasıl olduysa bagaj kapagından bıraz darbesı var allahtan buyuk bır alan gıtmemıs cektırırım bı ara allaha sukur acılıyetı olan bır durum degıl ama evde yola bakarken bır kac kısının muhtemel kafalarına gelıp delırdıklerını yolun tam ortasından yuruyup garıp garıp bakınıp durduklarını gordum mala gelsın ama cana gelmesın gercekten agır bır travma yarattı bende ılk defa boyle bır afet gordum hatunun bulundugu alısverıs merkezı tavanı gıtmıs ( atasehır palladıum ) yola cıkmıs aglayan ınsanlarmı dersın mahfolmus araclarmı dersın allah herkese yardım etsın gercekten
Var bi görüntü bulursam atarımhaydarpaşa garının yakınlarında bi vinç devrilmiş yangın çıkmış deniyo varmı bi bilgisi olan beyler?
https://twitter.com/handaninciMSGSU/status/890599406747111424haydarpaşa garının yakınlarında bi vinç devrilmiş yangın çıkmış deniyo varmı bi bilgisi olan beyler?
@mehmet basyigit 'in attığına ek olarak:haydarpaşa garının yakınlarında bi vinç devrilmiş yangın çıkmış deniyo varmı bi bilgisi olan beyler?
offf kimseye bişey olmamıştır umarımm :S
Umarım olmamıştırofff kimseye bişey olmamıştır umarımm :S
sagolasın hacımvalla felaket olmuş :S Geçmiş olsun kız arkadasına da
Yazık günah kıza yahu
https://twitter.com/_KomutanLogar/status/890610385966870528