Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu nasıl bi hasta zihniyet yapar?
Screenshot_2017-07-29-02-42-38-1.png

Konu aşırı sürat ve dikkatsizlik ise Volvo'da kurtarmıyor, Allah rahmet eylesin.
http://www.hurriyet.com.tr/dekan-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti-40533916

Volvo'dan öyle bir sağlam diye söz edilmeye başlandı ki son zamanlarda sanki ilahi bir yapı, ne olursa olsun sapasağlam kalacak gibi. Günümüzde bir çok marka Volvo kadar sağlam araba yapıyor, belki biraz daha sağlamdır Volvo ama 100 ve üzerinde bir hızla bir yere vurursan durumun vurduğun yer, vuruş şekli gibi etmenlere kalıyor. Şu modelle 100km hızla duvara vurursan ölürsün, Volvo'yla vurursan bir şey olmaz gibi bir durum yok, 3 aşağı 5 yukarı aynı.
http://www.iihs.org/iihs/ratings/TSP-List Bakın liste burada.
Midsize luxury suv's de Volvo'nun Top Safety alan aracının yanında Top Safety+ alan araçlarıda var. Aynı süreçte Lexus'un 2 aracıda TP+ almış. Acuraların ikiside TP+ almış, Audi TP+ almış.

Large luxury carsda
Volvo S90'ın TP aldığı yerde, BMW 5-Hyundai Genesis G80-Genesis-G90-Lexus RC-Mercedes E serisi TP+ almış.

Bana pek sağlam ayakkabı gibi gözükmedi valla hocam. Aracın hem kilometresi yüksek hemde üzerinde azımsanmayacak bir yorgunluk var gibi duruyor. Bu konudan kendisini sevip saydığım bir abim olmasına ragmen beni engellemiş olan @ berkertekin abimiz daha iyi anlayacaktır diye ümit ediyorum.

O son VAG savunmasını yapmayacaktın. :D

Gunaydin Milleeeet, yok yok uyuyun siz, haftasonunuzun keyfini cikartin :D Ben sabah 5 te kalkarim :p
Bu arada bu Perrari !!! de nerden baksan amelelik ama yalan yok adam iyi is cikarmis bence, kolay birsey degil, acaba ayni egzoz sesini de yakalayabilmis midir onu merak ettim :D

@berkertekin abiyle biz bayaa sabahın köründe kalktık hocam çay bayatları bile :p :D

@berkertekin abiyle biz bayaa sabahın köründe kalktık hocam çay bayatları bile :p :D
Eywallah, ben sabah 5 te kalkmisim, raporumu gondermisim 6 da tekrar yatip 8 e kadar misss :D
Simdi de cayimi icip kendi yaptigim kumruvari dürüm seklindeki kahvaltimin tadini cikariyorum, sanki 3-4 saat sonra hava sicakligi 60 derece olmayacakmiscasina :D:D:D:D:D:D:D
Herkese keyifli ve bol gunesli bir haftasonu dilerim...

Beyler dun abimden birsey duydum, teyit etmek istiyorum. Kendi aracini ve babamin aracini dolu onarimi icin servise goturdugunde orada bulunan butun Mercedes ve BMW lerin camlarinda catlak ve kiriklar oldugunu ve uzerlerinde sisecam marka cam takili oldugundan bu hale geldigi seklinde bilgiler aldigini soyledi.
Sizin de duydugunuz gordugunuz var mi boyle bir durum, yani neredeyse sadece BMW ve Mercedeslerin camlarinda hasar var gibi birseyler soylemisler, ne diyorsunuz?

Beyler dun abimden birsey duydum, teyit etmek istiyorum. Kendi aracini ve babamin aracini dolu onarimi icin servise goturdugunde orada bulunan butun Mercedes ve BMW lerin camlarinda catlak ve kiriklar oldugunu ve uzerlerinde sisecam marka cam takili oldugundan bu hale geldigi seklinde bilgiler aldigini soyledi.
Sizin de duydugunuz gordugunuz var mi boyle bir durum, yani neredeyse sadece BMW ve Mercedeslerin camlarinda hasar var gibi birseyler soylemisler, ne diyorsunuz?

Bizim burada chr var, hiç bir şey olmadı. Chrlarda da şişecam var. Zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu. Fotoğraflarda baya bir camı patlamış Ford, Fiat, Volkswagen, Renault vs. gördüm. Doluya nerede yakalandığıyla alakalıdır bence, şişecam dandik ondan patladı gibi bir anlam çıkarmak bana mantıklı gelmedi.

Otomobil camlarının birçoğunu Şişecam üretiyor. Sıkıntı, daha üst segment olan Mercedes ve BMW'lerin cam yüzeylerinin daha geniş olmasıyla alakalı olabilir. Benzer şekilde bu iki marka da hala yumurta gibi tasarımlara geçmediler, bazı modellere göre nispeten daha makul kavisleri olan camlara sahip olabilirler. Bu fikirlerim tamamen varsayım, müspet verilere dayandıramıyorum :)
Bizim burada chr var, hiç bir şey olmadı. Chrlarda da şişecam var. Zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu. Fotoğraflarda baya bir camı patlamış Ford, Fiat, Volkswagen, Renault vs. gördüm. Doluya nerede yakalandığıyla alakalıdır bence, şişecam dandik ondan patladı gibi bir anlam çıkarmak bana mantıklı gelmedi.
Katılıyorum. Doluya maruz kalınan bölgeyle, çevresel etkenlerle de alakalı olabilir.

he uyunmuyo ki. 6buçukta kalktım ben de geri uyuyim dedim döne döne uyuyamadım geri zıpladım

gonoydon cümleten.
Eywallah, ben sabah 5 te kalkmisim, raporumu gondermisim 6 da tekrar yatip 8 e kadar misss :D
Simdi de cayimi icip kendi yaptigim kumruvari dürüm seklindeki kahvaltimin tadini cikariyorum, sanki 3-4 saat sonra hava sicakligi 60 derece olmayacakmiscasina :D:D:D:D:D:D:D
Herkese keyifli ve bol gunesli bir haftasonu dilerim...
Hiç sormayın ya, o ikinci uyku hakikaten olmuyor. Günüm baş ağrısıyla geçecek. Bugün biraz aksi tavırlarım olabilir, şimdiden affola. :D

Otomatik şanzımanlarda neler yapmamalıyız özet vidyolar:
(ÇİFT KAVRAMALILAR)
(CVT ŞANZIMANLAR)
(TORK KONVERTÖRLER)
Bu kanala bayılıyorum(Engineering Explained) adam acayip anlatıyor gözümde short ram air intake, cold air intake, ve catback işlemlerinin eğer pistte kullanmıyorsanız bi b.ka yaramıyor diye açıklamasıyla adeta kocaman bir kanal haline geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...