Konu aşırı sürat ve dikkatsizlik ise Volvo'da kurtarmıyor, Allah rahmet eylesin.
http://www.hurriyet.com.tr/dekan-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti-40533916
Allah rahmet eylesin .Konu aşırı sürat ve dikkatsizlik ise Volvo'da kurtarmıyor, Allah rahmet eylesin.
Bir insan hiçbir işi yokken 6.45'te uyanmamalı. Kime ne kötülük yaptım diye yarım saat düşündüm, bulamadım.
Evribadi günaydın.
Ekli dosyayı görüntüle 8527
Geri yatıyorum ben ya, olmaz böyle.
Konu aşırı sürat ve dikkatsizlik ise Volvo'da kurtarmıyor, Allah rahmet eylesin.
Bana pek sağlam ayakkabı gibi gözükmedi valla hocam. Aracın hem kilometresi yüksek hemde üzerinde azımsanmayacak bir yorgunluk var gibi duruyor. Bu konudan kendisini sevip saydığım bir abim olmasına ragmen beni engellemiş olan @ berkertekin abimiz daha iyi anlayacaktır diye ümit ediyorum.
Gunaydin Milleeeet, yok yok uyuyun siz, haftasonunuzun keyfini cikartin Ben sabah 5 te kalkarim
Gunaydin Milleeeet, yok yok uyuyun siz, haftasonunuzun keyfini cikartin Ben sabah 5 te kalkarim
Bu arada bu Perrari !!! de nerden baksan amelelik ama yalan yok adam iyi is cikarmis bence, kolay birsey degil, acaba ayni egzoz sesini de yakalayabilmis midir onu merak ettim
Eywallah, ben sabah 5 te kalkmisim, raporumu gondermisim 6 da tekrar yatip 8 e kadar misss@berkertekin abiyle biz bayaa sabahın köründe kalktık hocam çay bayatları bile
Beyler dun abimden birsey duydum, teyit etmek istiyorum. Kendi aracini ve babamin aracini dolu onarimi icin servise goturdugunde orada bulunan butun Mercedes ve BMW lerin camlarinda catlak ve kiriklar oldugunu ve uzerlerinde sisecam marka cam takili oldugundan bu hale geldigi seklinde bilgiler aldigini soyledi.
Sizin de duydugunuz gordugunuz var mi boyle bir durum, yani neredeyse sadece BMW ve Mercedeslerin camlarinda hasar var gibi birseyler soylemisler, ne diyorsunuz?
Otomobil camlarının birçoğunu Şişecam üretiyor. Sıkıntı, daha üst segment olan Mercedes ve BMW'lerin cam yüzeylerinin daha geniş olmasıyla alakalı olabilir. Benzer şekilde bu iki marka da hala yumurta gibi tasarımlara geçmediler, bazı modellere göre nispeten daha makul kavisleri olan camlara sahip olabilirler. Bu fikirlerim tamamen varsayım, müspet verilere dayandıramıyorumBeyler dun abimden birsey duydum, teyit etmek istiyorum. Kendi aracini ve babamin aracini dolu onarimi icin servise goturdugunde orada bulunan butun Mercedes ve BMW lerin camlarinda catlak ve kiriklar oldugunu ve uzerlerinde sisecam marka cam takili oldugundan bu hale geldigi seklinde bilgiler aldigini soyledi.
Sizin de duydugunuz gordugunuz var mi boyle bir durum, yani neredeyse sadece BMW ve Mercedeslerin camlarinda hasar var gibi birseyler soylemisler, ne diyorsunuz?
Katılıyorum. Doluya maruz kalınan bölgeyle, çevresel etkenlerle de alakalı olabilir.Bizim burada chr var, hiç bir şey olmadı. Chrlarda da şişecam var. Zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu. Fotoğraflarda baya bir camı patlamış Ford, Fiat, Volkswagen, Renault vs. gördüm. Doluya nerede yakalandığıyla alakalıdır bence, şişecam dandik ondan patladı gibi bir anlam çıkarmak bana mantıklı gelmedi.
Kaptan Mazda'nın boyası dandik değil ki, sadece ince. Kaportadaki küçük deformasyonları tolere edebilecek kadar esnek yapıda demek ki =)Bagaj kapağı bitti şükür boyada çatlak oluşmamış dolu hasarından dolayı . Dandirik mazda boyası ilk kez beni şaşırttı.
he uyunmuyo ki. 6buçukta kalktım ben de geri uyuyim dedim döne döne uyuyamadım geri zıpladım
gonoydon cümleten.
@berkertekin abiyle biz bayaa sabahın köründe kalktık hocam çay bayatları bile
Hiç sormayın ya, o ikinci uyku hakikaten olmuyor. Günüm baş ağrısıyla geçecek. Bugün biraz aksi tavırlarım olabilir, şimdiden affola.Eywallah, ben sabah 5 te kalkmisim, raporumu gondermisim 6 da tekrar yatip 8 e kadar misss
Simdi de cayimi icip kendi yaptigim kumruvari dürüm seklindeki kahvaltimin tadini cikariyorum, sanki 3-4 saat sonra hava sicakligi 60 derece olmayacakmiscasina
Herkese keyifli ve bol gunesli bir haftasonu dilerim...
Hiç sormayın ya, o ikinci uyku hakikaten olmuyor. Günüm baş ağrısıyla geçecek. Bugün biraz aksi tavırlarım olabilir, şimdiden affola.
Bu ne bu? Varta mı bu? İyi bak müdür iyi bakVartalar çok iyi diye biliyorum ama nedenini kimse açıklayamıyor, en pahalı akülerden benim bildiğim varta hatta. Ama bu eleştiriler beni şaşırttı. Arabada varta var kaç yıllık&aylık bilmiyom bi bakalım bakalım
Bu kanala bayılıyorum(Engineering Explained) adam acayip anlatıyor gözümde short ram air intake, cold air intake, ve catback işlemlerinin eğer pistte kullanmıyorsanız bi b.ka yaramıyor diye açıklamasıyla adeta kocaman bir kanal haline geldi.Otomatik şanzımanlarda neler yapmamalıyız özet vidyolar:
(ÇİFT KAVRAMALILAR)
(CVT ŞANZIMANLAR)
(TORK KONVERTÖRLER)