Haydaa bak sen şu pis amariganaFart fart gezerim 2 yıla da garanti bitmeden elden çıkartırım kafam rahat oraletimi yudumlarım diyorsun o da bir tercih saygı duyuyorum
Özetle şu:Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider mıçmaya
Haydaa bak sen şu pis amariganaFart fart gezerim 2 yıla da garanti bitmeden elden çıkartırım kafam rahat oraletimi yudumlarım diyorsun o da bir tercih saygı duyuyorum
Özetle şu:Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider mıçmaya
Bizim VAGci yine kendini belli ettiValla Ablamlar arabaları son anda kapalıya almış yoksa bizimkilerde patlamış olacaktı. Anneannemin Q3 ve büyükbabamın CC dışarda kalmış ama hiçbişey olmamış çok şükür.
valla dayım ve ablam hariç herkes VAG'cı bizde tabi dayım şirkete Caddy falan alıyor aslında oda VAG'cı .Bizim VAGci yine kendini belli etti
"REKLAMLARI IZLEDINIZ, FORUMA DEVAM EDEBILIRSINIZ" Puhahau
Allah kolaylık versin .Memlekete geldim. Bugün 3 tane düğün/nikâh var daha birini atlatamadık. Darlandım
Sizin yaşta gelmistir , dugun demek aday bulmak demek . Etrafa iyi bakin kardesi olur kuzeni olurMemlekete geldim. Bugün 3 tane düğün/nikâh var daha birini atlatamadık. Darlandım
Aslinda bizim Aile Kia cidir. Kia nin TRye ilk geldigi gunden itibaren neredeyse elimden gecmeyen modeli yokturvalla dayım ve ablam hariç herkes VAG'cı bizde tabi dayım şirkete Caddy falan alıyor aslında oda VAG'cı .
Tabii ameliyat olmamayı yeğlerim ama zaten yaş 50'ye gelince ister istemez otomatiğe geçeceğimizden şimdi tadunu çıkaralum.http://www.sozcu.com.tr/2014/saglik/hastanelerde-bunlara-para-odeyecegiz-646782/
Meniskus ameliyatı 1877 tl 2 ay yürüyememe masrafı +5000 bin yine de siz bilirsiniz..
Öyle tabi mesela ben arkadaşımın focus 1.6 atmosferiği olmasa atmosferik manuel tadamıyacaktım.Yavaş yavaş nesilleri tükeniyorTabii ameliyat olmamayı yeğlerim ama zaten yaş 50'ye gelince ister istemez otomatiğe geçeceğimizden şimdi tadunu çıkaralum.
Aynen nesil tükenmeden tadına bakmak gerek.Öyle tabi mesela ben arkadaşımın focus 1.6 atmosferiği olmasa atmosferik manuel tadamıyacaktım.Yavaş yavaş nesilleri tükeniyor
Öyle tabi mesela ben arkadaşımın focus 1.6 atmosferiği olmasa atmosferik manuel tadamıyacaktım.Yavaş yavaş nesilleri tükeniyor
Bugün bir otm. vites farkına 10.000'den aşağı almıyorlar. Neşterden korksak sünnet olmazdık dokhtorhttp://www.sozcu.com.tr/2014/saglik/hastanelerde-bunlara-para-odeyecegiz-646782/
Meniskus ameliyatı 1877 tl 2 ay yürüyememe masrafı +5000 bin yine de siz bilirsiniz..
Dokhtor bir ara Süleyman'ı boş yolda bir tur kullandırayım da c-hr'ı satılığa çıkarÖyle tabi mesela ben arkadaşımın focus 1.6 atmosferiği olmasa atmosferik manuel tadamıyacaktım.Yavaş yavaş nesilleri tükeniyor
Bugün bir otm. vites farkına 10.000'den aşağı almıyorlar. Neşterden korksak sünnet olmazdık dokhtor
Edit:
Dokhtor bir ara Süleyman'ı boş yolda bir tur kullandırayım da c-hr'ı satılığa çıkar
Abi sen sağlam Kia'cı çıktın ya .Aslinda bizim Aile Kia cidir. Kia nin TRye ilk geldigi gunden itibaren neredeyse elimden gecmeyen modeli yoktur
Sephia (Babamin ilk kia si), Kapital (Dayimin ilk kiasi), Shuma, Ceres, Bongo, Pride, Clarus (benim ilk arabam), Ceed (esimin ilk arabasi), Cerato, Magentis (Babamin eski Arabasi), Sportage ( Babamin ve Dayimin simdiki arabasi), Sorento (babamin eski arabasi), Bongo, Besta, Optima, Rio, Pregio vs vs...
Dayim Turkiye nin 3. acilan Kia bayisiydi, cocuklugum onun yaninda gecmistir, sene 92-93 gibi baslamistik (yanlis hatirlamiyorsam) Ihlas batmadan ince biraktik (2000 de fln).