Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D:D:D:D:D valla dayım ve ablam hariç herkes VAG'cı bizde tabi dayım şirkete Caddy falan alıyor aslında oda VAG'cı :rolleyes:o_O.
Aslinda bizim Aile Kia cidir. Kia nin TRye ilk geldigi gunden itibaren neredeyse elimden gecmeyen modeli yoktur :D
Sephia (Babamin ilk kia si), Kapital (Dayimin ilk kiasi), Shuma, Ceres, Bongo, Pride, Clarus (benim ilk arabam), Ceed (esimin ilk arabasi), Cerato, Magentis (Babamin eski Arabasi), Sportage ( Babamin ve Dayimin simdiki arabasi), Sorento (babamin eski arabasi), Bongo, Besta, Optima, Rio, Pregio vs vs...
Dayim Turkiye nin 3. acilan Kia bayisiydi, cocuklugum onun yaninda gecmistir, sene 92-93 gibi baslamistik (yanlis hatirlamiyorsam) Ihlas batmadan ince biraktik (2000 de fln).

ceviz-sucuklarc4b1.jpg

cay_810427.jpg

Şuan ki durum böyle:p
Günaydın herkese:D

Forbes'in seyahat bölümüne göre kadınlar için dünyanın en tehlikeli 10 ülkesi:
1) Mısır (siyasi, terör)
2) Fas (terör)
3) Jamaika (tatil bölgesi dışı sakıncalı)
4) Hindistan (taciz, tecavüz)
5) Peru (soygun, kaçırma)
6) Bahamalar (tecavüz, kaçırma)
7) Kolombiya (uyuşturucu, hırsızlık)
8) Ekvator (hırsızlık, taciz)
9) Türkiye (giyim, agresif-ısrarcı esnaf)
10) Guatemala (hırsızlık)

Bizi yazmaları biraz zorlama mı olmuş, listeye bakarken terör falan mı acaba diye baktım ama nedenler çokta şey değil. İsteyen istediği gibi giyiniyor, arada karışma hakkı olduğunu zanneden şerefsizler çıkıyor ama genel bir durum yok. Agresif esnaf dediği de önemsemeye değer değil, dikkate almazsın olur biter. Gerçi elinden kolundan tutup dükkana sokmaya çalışan tipler varmış, canlı görmedim ama haberlere çıkmıştı.

Öyle tabi mesela ben arkadaşımın focus 1.6 atmosferiği olmasa atmosferik manuel tadamıyacaktım.Yavaş yavaş nesilleri tükeniyor

Japonlarda tükenmez. :D
Bak Toyota'ya, yeni 1.5 atmosferik motorlu araba çıkardı. Tahminimce ileride Corolla'ya da koyarlar o motoru.
Mazda desek atmosferik devam ediyor.
Suzuki'de de 1.6 atmosferik devam ediyor.
Subaru desek o da atmosferik.

Yüksek ccli atmosferikler ülkemize gelmiyor ama onlarda devam ediyor. Geçen (bir kaç ay oldu) Arap plakalı bir araba gördüm, Toyota'nın Avalon diye bir modeliymiş. Hayatımda ilk defa gördüm, girdim baktım, 3.5l v6 motor var arabada.

Uzun lafın kısası içten yanmalı motorlar tamamen yok olana kadar atmosferik motor olmaya devam eder.

http://www.sozcu.com.tr/2014/saglik/hastanelerde-bunlara-para-odeyecegiz-646782/
Meniskus ameliyatı 1877 tl 2 ay yürüyememe masrafı +5000 bin yine de siz bilirsiniz..
Bugün bir otm. vites farkına 10.000'den aşağı almıyorlar. Neşterden korksak sünnet olmazdık dokhtor :D
Edit:
Öyle tabi mesela ben arkadaşımın focus 1.6 atmosferiği olmasa atmosferik manuel tadamıyacaktım.Yavaş yavaş nesilleri tükeniyor
Dokhtor bir ara Süleyman'ı boş yolda bir tur kullandırayım da c-hr'ı satılığa çıkar :)

Son düzenleme:
Bugün bir otm. vites farkına 10.000'den aşağı almıyorlar. Neşterden korksak sünnet olmazdık dokhtor :D
Edit:

Dokhtor bir ara Süleyman'ı boş yolda bir tur kullandırayım da c-hr'ı satılığa çıkar :)

:D:D çiçiarın bi ismi var taam mı:D Süleyman vs Optimus çekeriz ikisi de 1.2 motor hatta sende kilo avantajı da var
Harbiden ya mx5 ve focus sonrası poposu yere yakın manuel atmosferik zehri girdi kanıma..

Aslinda bizim Aile Kia cidir. Kia nin TRye ilk geldigi gunden itibaren neredeyse elimden gecmeyen modeli yoktur :D
Sephia (Babamin ilk kia si), Kapital (Dayimin ilk kiasi), Shuma, Ceres, Bongo, Pride, Clarus (benim ilk arabam), Ceed (esimin ilk arabasi), Cerato, Magentis (Babamin eski Arabasi), Sportage ( Babamin ve Dayimin simdiki arabasi), Sorento (babamin eski arabasi), Bongo, Besta, Optima, Rio, Pregio vs vs...
Dayim Turkiye nin 3. acilan Kia bayisiydi, cocuklugum onun yaninda gecmistir, sene 92-93 gibi baslamistik (yanlis hatirlamiyorsam) Ihlas batmadan ince biraktik (2000 de fln).
Abi sen sağlam Kia'cı çıktın ya :eek::eek::D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...