Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kanala bayılıyorum(Engineering Explained) adam acayip anlatıyor gözümde short ram air intake, cold air intake, ve catback işlemlerinin eğer pistte kullanmıyorsanız bi b.ka yaramıyor diye açıklamasıyla adeta kocaman bir kanal haline geldi.
Bayağı dolu bilgi veriyor arada geri sarıyorum ne ne ne diye:D Overdose bilgi kaynağı maşalla

Eywallah, ben sabah 5 te kalkmisim, raporumu gondermisim 6 da tekrar yatip 8 e kadar misss :D
Simdi de cayimi icip kendi yaptigim kumruvari dürüm seklindeki kahvaltimin tadini cikariyorum, sanki 3-4 saat sonra hava sicakligi 60 derece olmayacakmiscasina :D:D:D:D:D:D:D
Herkese keyifli ve bol gunesli bir haftasonu dilerim...

aynı aynı ben de 6bucuk gibi kalktım bi yattım 7de geri kalktım :D

60 derece ney la

asfsfsaf b12 eksikliği var bende galiba :D
dodex-b12-vitamin-ignesi.jpg

Bir insan hiçbir işi yokken 6.45'te uyanmamalı. Kime ne kötülük yaptım diye yarım saat düşündüm, bulamadım.
Evribadi günaydın.
Ekli dosyayı görüntüle 8527
Geri yatıyorum ben ya, olmaz böyle.
Ben de yeni uyandım falan işte :dd
Otomatik şanzımanlarda neler yapmamalıyız özet vidyolar:
(ÇİFT KAVRAMALILAR)
(CVT ŞANZIMANLAR)
(TORK KONVERTÖRLER)
Benim ingiliççem buna yetmedi doktor civanım kısaca özetler misin videoları zahmet olmazsa :D :D

Son düzenleme:
Beyler dun abimden birsey duydum, teyit etmek istiyorum. Kendi aracini ve babamin aracini dolu onarimi icin servise goturdugunde orada bulunan butun Mercedes ve BMW lerin camlarinda catlak ve kiriklar oldugunu ve uzerlerinde sisecam marka cam takili oldugundan bu hale geldigi seklinde bilgiler aldigini soyledi.
Sizin de duydugunuz gordugunuz var mi boyle bir durum, yani neredeyse sadece BMW ve Mercedeslerin camlarinda hasar var gibi birseyler soylemisler, ne diyorsunuz?
Valla Ablamlar arabaları son anda kapalıya almış yoksa bizimkilerde patlamış olacaktı. Anneannemin Q3 ve büyükbabamın CC dışarda kalmış ama hiçbişey olmamış çok şükür.

7 den 3 e 1 saniyede falan koyulabiliyor. 50 yle giderlen kompresyona binsin diye de acımadan 1 e çekebiliyosun:D Çift kavramayla 200 defa yaparsan bunu herhalde bir 20 k km ömründen yersin :D
ZF güzel şeyler vaadediyor.
Amaaan bizle mezara mı gircek bas gitsin
Valla ne vaadediyor bilmiyorum ama malın iyisi :D Kullandığım en iyi şanzuman çokta sağlam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...