Ora nere??Burda da nasılsa bize muhtaçsınız hesabı
Ora nere??Burda da nasılsa bize muhtaçsınız hesabı
Namaz Dumankaya Sonkar gerçi Sonkar battı kajsjjss silecek suyunu 50 TL'ye dolduruyorlardı iyi olduOra nere??
İstediğiniz kadar gerçek renk tartışın, kamera özelinde gerçek renk konusunda Sony açık ara önde. Youtube videolarını izleyip karşılaştırabilirsiniz.Samsung'un renk tonları tamamen abartı şekilde kalibre edilmiş durumda abi.
iPhone 7'de ise %100'e yakın bir kalibrasyon oranı var renklerin doğallığında. Özellikle sunumda söylemişlerdi bunu. Dolayısıyla Samsung'un ekranı hem normal kullanımda hemde fotoğraflarda çok daha canlı gözükür, doğrudur.
Apple DPI'da değişikliğe gitmedi şu anda, iPhone 4'den beri aynı DPI değeri sanırım. Birtek plus'larda daha fazla. Çoğu marka DPI bakımından iPhone'lardan üstün. Sanırım yükseltmemelerinin sebebide çözünürlük. Eğer çözünürlüğü yükseltirlerse o zaman DPI'da beraberinde yükselmek zorunda kalacak ama malum biliyorsun bu seferde donanım gücünün daha da artması gerekecek, buda pile etki edecek çok dramatik şekilde.
Ahahahahahah şaka?!?!Namaz Dumankaya Sonkar gerçi Sonkar battı kajsjjss silecek suyunu 50 TL'ye dolduruyorlardı iyi oldu
Sonkar battı mı? Bu bahsettiğimiz Yenibosna ve Avcılar'da şubesi olan Sonkar mı? Eğer oysa Yenibosna'daki yerlerini yeniliyorlar. Yer yetmediği için mekaniği orada bırakıyorlarmış, kaporta-boya işleri için yakında bir yer tutmuşlar oraya aktarıyorlarmış. Derindere yetkili servisliği bıraktıktan sonra bu civarda bir burası kaldı eskilerden. Yeni olarak Haliç(Ayvansaray)'te Kar ve İstoç'ta Gürses açıldı.Namaz Dumankaya Sonkar gerçi Sonkar battı kajsjjss silecek suyunu 50 TL'ye dolduruyorlardı iyi oldu
Şaka değil abi teslim sabahı arıyorlar abi silecekleri değişelim evet dersen +200 Tl Bir kere sabah sersemliğiyle değiştirtmiştikAhahahahahah şaka?!?!
İzmirde tokullara götürüyoruz iki arabayı da.Her gittiğimizde corolladan 700 alıyorlar pasta cila atıyorlar.chr ın 10 bini geldiğinde de bakalım ne olacak 550 lira dediler.Bayağı ilgili burdakiler hatta o yüzden diğer galerilerde bin lira daha uygun veriyorlardı chr ı gerek duymadım.Hatta şöyle bir olay söyliyim bir keresinde 2 de teslim ettiğimiz arabayı 4 te verceklerini söylediler.4 te gittik yarım saat geç çıkacağını sölediler .o arada babamla bana yemek ısmarladılar karşıdaki şık bir restoranda.servis sorumlusu sekreterle..
Sonkar Avcılar kapandı, aslında güzel mekandı direk kendileri inşaa etmişlerdi.Sonkar battı mı? Bu bahsettiğimiz Yenibosna ve Avcılar'da şubesi olan Sonkar mı? Eğer oysa Yenibosna'daki yerlerini yeniliyorlar. Yer yetmediği için mekaniği orada bırakıyorlarmış, kaporta-boya işleri için yakında bir yer tutmuşlar oraya aktarıyorlarmış. Derindere yetkili servisliği bıraktıktan sonra bu civarda bir burası kaldı eskilerden. Yeni olarak Haliç(Ayvansaray)'te Kar ve İstoç'ta Gürses açıldı.
O silecek suyu kandırması olmazsa olmaz. Tam doldurup gittiğimde bile o "250 ml silecek suyu" yazısını görüyorum, 5 lira alıyorlar sanırım.
Sonkar Avcılar kapandı, aslında güzel mekandı direk kendileri inşaa etmişlerdi.
Yazıklar olsun ya.Araba sahipleri olarak akaryakıt-galeri-distribütör mafyalarının elinde mahsuruz.Eskinin eşkıyaları yol kesenleri şimdinin araba mafyaları olmuş..Şahaneymiş. Burada sabah bırakıp öğleden sonra şu saatte gelip alabilirsiniz denip, gittiğinde arabayı daha servise alınmamış bulabilirsin. O nedenle ben burada bekliyorum deyip bekliyorum, olmazsa buradayım deyip yandaki marka bayilerini dolaşıyorum. Bırakıp gidince daha bir savsaklıyorlar. Haklarını yemeyeyim bırakıp gidip dedikleri saatte gittiğimde aldığımda oldu ama üstte yazdığımda ihtimal dahilinde, hatta oldu ki buraya yazıyorum.
???@berkertekin abi ne bodysi xdd
beyler yeni iş aldım yoğunluktan uğrayamadım buralara kusura bakmayın
Sesli guldum ya
@berkertekin abi ne bodysi xdd
beyler yeni iş aldım yoğunluktan uğrayamadım buralara kusura bakmayın
Sesli guldum ya
Elmacılar her sene tabiri caizse inek gibi sömürülüyor fakat hala desteklemeye devam Yahu gıdım gıdım özellikleri veriyorlar adamlar sizde "vay canina" diyorsunuz. Daha normal modelleri 2000 mah batarya ya sahip değil, ekran kasa orani desen evlere şenlik Bu akılsız Samsung güncelleme desteğini kesmese nalları dikecek Elma fakat işte o konuda Samsun size iyilik yapıyor.
bu devirde gidip de appledan başka telefon alınmaz maalesef. Koyu bir androidci olarak söylüyorum apple harici telefonlar çok çabuk değer kaybediyor ve satamıyorsun Satsan bile sakız parası neredeyse Ülkede bu denli fiyatlar yükselince kimse bir telefona 2.700 civarı verip 1 ay sonra 1.600tlye satmak istemez samsung & sony gibi firmaların yedek parçaları da apple gibi yüksek fiyattan satılınca insan ister istemez apple'a yönelmek zorunda kalıyor pazartesi iphone 7 alacağım mecburEyvallah hocam. Değişim zamanı gelince değerlendirmeye alacağım tabii yeni modellerde durum ne olur bilinmez. Güzel bir makineye benziyor.
günaydın knki <3Günaydın herkeşlere miribalar
Günaydın panpalar. Samsundan trabzona 250.000€'luk bi arabayla gidiyorum tahminleri alayım