Büyük ihtimal işid spec @bedirhan. lardaki djckfCorollada vardı kapanan ayna cam da vrdı heralde öyle hatırlıyom
Büyük ihtimal işid spec @bedirhan. lardaki djckfCorollada vardı kapanan ayna cam da vrdı heralde öyle hatırlıyom
Ahahaha olabilir. Advance de ayna katlanmıyor çelik jant var, touch da ayna katlanıyor kapak jant var...Büyük ihtimal işid spec @bedirhan. lardaki djckf
Alin sunu burdan
Seni istiririm bak istanbulda toplasiriz forumca mudur mudur mudur goruruz toplayacam 15 kisiwho are you lan
Vallaha ayıptır ya işid mişid bilmem ben elektrikli ayna var kapanmıyor sis farları virajda yanmıyor vs.Büyük ihtimal işid spec @bedirhan. lardaki djckf
Abi nezarette bitmesin akşamSeni istiririm bak istanbulda toplasiriz forumca mudur mudur mudur goruruz toplayacam 15 kisi
Ne demek çalışmıyor.Lan sorunsuzluk diye bağırıp duruyolar gidin şikayet edin.Ben arabayı 2 gün geç verdiler diye 1000 bakım+bagaj havuzu beleşe kapattımVallaha ayıptır ya işid mişid bilmem ben elektrikli ayna var kapanmıyor sis farları virajda yanmıyor vs.
Forumlarda da şikayet eden çok kablo alıp bu işe mi girsek
yatar cikariz beAbi nezarette bitmesin akşam
Çalışmıyor değil abi yapmamışlar arabada öyle bir özellik var internet sitesinde servis kodlamamız lazım diyor saçmalık burda kajsjsj babamda takılmaz öyle şeylere he deyip geçiyor ben gitsem öttürücem deNe demek çalışmıyor.Lan sorunsuzluk diye bağırıp duruyolar gidin şikayet edin.Ben arabayı 2 gün geç verdiler diye 1000 bakım+bagaj havuzu beleşe kapattım
Abi kapatırız beraber bi koğuşY
yatar cikariz be
Kanka araştır vardır onların kolay yolları. Hatta bazı modellerde gizli özellik olarak koyuyolar onları açıyosun. Arştır bulursun birkaç şey.Vallaha ayıptır ya işid mişid bilmem ben elektrikli ayna var kapanmıyor sis farları virajda yanmıyor vs.
Forumlarda da şikayet eden çok kablo alıp bu işe mi girsek
Kank araştırdım serviste yapıyolar parasına mühim değil de adamlar yapcaz diyor normal bakımı anca yetiştiriyorlar :/Kanka araştır vardır onların kolay yolları. Hatta bazı modellerde gizli özellik olarak koyuyolar onları açıyosun. Arştır bulursun birkaç şey.
Babanla git bu sefer servise abi önerisi Ben biraz cazgır takılırım böyle şelerde.arabanın plakalığındaki plastiği istemediğimi söylemiştim almaya gittiğimde hala duruyordu.Orda yaptığım atarla ortalığı kaldırmıştım.servis sonrası puan verirken 10 üxerinden 9 verirsen pasta cila beleş veriyorlar mesela aklında olsun.Aramazlarsa merkezi arayıp memnun kalmadım dicen gene veriyorlarÇalışmıyor değil abi yapmamışlar arabada öyle bir özellik var internet sitesinde servis kodlamamız lazım diyor saçmalık burda kajsjsj babamda takılmaz öyle şeylere he deyip geçiyor ben gitsem öttürücem de
Sorunsuz arabaların servislerinde iş yok ya kalite tırt
Abi kapatırız beraber bi koğuş
Kaç tane servis değiştirdik İstanbul'da sadece Hilux'ta değil Avensis var Land Cruiser var şirkette onlarda gidiyor hepsinde ayrı mevzu. Mesela bir keresinde Land Cruiser'de bir farın ampulünü takmadan teslim etmişlerdiBabanla git bu sefer servise abi önerisi Ben biraz cazgır takılırım böyle şelerde.arabanın plakalığındaki plastiği istemediğimi söylemiştim almaya gittiğimde hala duruyordu.Orda yaptığım atarla ortalığı kaldırmıştım.servis sonrası puan verirken 10 üxerinden 9 verirsen pasta cila beleş veriyorlar mesela aklında olsun.Aramazlarsa merkezi arayıp memnun kalmadım dicen gene veriyorlar
Kaç tane servis değiştirdik İstanbul'da sadece Hilux'ta değil Avensis var Land Cruiser var şirkette onlarda gidiyor hepsinde ayrı mevzu. Mesela bir keresinde Land Cruiser'de bir farın ampulünü takmadan teslim etmişlerdi
Hepsi yumuşak kalpli bizimkilerin vuracaksın kırbacı servise az para gitmiyor, özürle yıkamayla geçiştiriyorlar. Bir şey yapacakları zaman araba bizde kalması lazım diyorlar bize de lazım olduğu için bırakamıyoruz. (Detaylı temizlik için 2 gün demişlerdi)
İzmirde tokullara götürüyoruz iki arabayı da.Her gittiğimizde corolladan 700 alıyorlar pasta cila atıyorlar.chr ın 10 bini geldiğinde de bakalım ne olacak 550 lira dediler.Bayağı ilgili burdakiler hatta o yüzden diğer galerilerde bin lira daha uygun veriyorlardı chr ı gerek duymadım.Hatta şöyle bir olay söyliyim bir keresinde 2 de teslim ettiğimiz arabayı 4 te verceklerini söylediler.4 te gittik yarım saat geç çıkacağını sölediler .o arada babamla bana yemek ısmarladılar karşıdaki şık bir restoranda.servis sorumlusu sekreterle..Toyota'nın bayağı ilgili bir servisi olduğunu sanıyordum yav. Bazı yerler hariç
Hiç sorma ya altı üstü caddy yaniNe yıkıyoruz Travego falan mı yuh beya .
Burda da nasılsa bize muhtaçsınız hesabıİzmirde tokullara götürüyoruz iki arabayı da.Her gittiğimizde corolladan 700 alıyorlar pasta cila atıyorlar.chr ın 10 bini geldiğinde de bakalım ne olacak 550 lira dediler.Bayağı ilgili burdakiler hatta o yüzden diğer galerilerde bin lira daha uygun veriyorlardı chr ı gerek duymadım.Hatta şöyle bir olay söyliyim bir keresinde 2 de teslim ettiğimiz arabayı 4 te verceklerini söylediler.4 te gittik yarım saat geç çıkacağını sölediler .o arada babamla bana yemek ısmarladılar karşıdaki şık bir restoranda.servis sorumlusu sekreterle..