Abi şu Toyota Touch'da multi link çalışıyor mı senin arabada?Dynamicti bindiğin sanırım bendekinin tıpkısının aynısı
Bizimkinde sadece Galaxy S4 ile uyumluymuş mallığa gel
Abi şu Toyota Touch'da multi link çalışıyor mı senin arabada?Dynamicti bindiğin sanırım bendekinin tıpkısının aynısı
Nasılsın Hakan abey8 sayfa yazı varmış kaç adet unuttum bile, 3 saattir parça parça baka baka sonuna geliyorum, şu cevabı gördükten sonra hayattan soğudum. Saygılar
Nasılsın Hakan abey
Hocam kuru kavramanın sesi çukurlardan çok yavaş geçerken cam açık müzik kapalı ise geliyor düz yolda öyle gelmez o trim sesi filandırBugün ateca ya bindim 1.4 tsi dsg orta donanım sanırım.Urlaya gittik geldik araba 6 bindeydi şangır şungur ses geliyor alttan şanzımanı dağıtmaya başlamış ablamız.Diyo bir de bu ses nerden geliyo sen bilirsin diyo.Dsg dedim o ne dedi????????!?!?!?!??!?!! Haa birde mekanda Tamer Tuna ve göztepe başkanı ayrıca menajer olduğunu düşündüğüm adamlar transfer konuşuyordu.Tolga Zengin'i konuşuyorlar kaleye
Çünkü orada tipo4 gündür italyadayım 1 tane egea görmedim ya la
Yok la işte her ne moksaÇünkü orada tipo
geri aktarılır, ama sonra robot kapansın deniyor
Alin sunu burdanİphone pahalı olabilir, şarjı daha az dayanıyor olabilir. Ama geri kalan her şey için en basiti servis güvencesiyle iphone > the others
Yok çalışmıyor ihtiyaç duymuyorum ya sade ekran seviyom diye herhaldeAbi şu Toyota Touch'da multi link çalışıyor mı senin arabada?
Bizimkinde sadece Galaxy S4 ile uyumluymuş mallığa gel
Diamond ve en boşuna da bindim
Aynı senin kombinasyon da vardı 1.2 mavi dynamic
Diamond azıcık yaşlı işi dynamice göre ama otomatik park falan var.dynamicte ise çift renk.Boşu da harbi boş
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Yalnız değilsinİphone pahalı olabilir, şarjı daha az dayanıyor olabilir. Ama geri kalan her şey için en basiti servis güvencesiyle iphone > the others
Telefonu ekrana aktarmak iyi oluyor abi ya çoğu işi görür bizde navi yokYok çalışmıyor ihtiyaç duymuyorum ya sade ekran seviyom diye herhalde
Bende var kanki kapanıyor gayet hem ayna hem camlar.Multilink applecar olmaması saçmalık.Telefonu ekrana aktarmak iyi oluyor abi ya çoğu işi görür bizde navi yok
Gerizekalı bu Toyota adamlar hala şu kapı kilitlenince kapanan ayna ve camı yapamadılar.
Sorma ya, herşeyi kodlatmak gerekiyor ama kodlayan adam yok. O kadar düzenli bakıma gidiyor iyi de kitliyorlar ama icraat yok.Bende var kanki kapanıyor gayet hem ayna hem camlar.Multilink applecar olmaması saçmalık.
Corollada vardı kapanan ayna cam da vrdı heralde öyle hatırlıyomTelefonu ekrana aktarmak iyi oluyor abi ya çoğu işi görür bizde navi yok
Gerizekalı bu Toyota adamlar hala şu kapı kilitlenince kapanan ayna ve camı yapamadılar.