@bedirhan. abi kaza nerede olmus tam olarak ? otoban mi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yemin ederim sizin kadar coşkuyla Insignia kullanan başka kimseleri görmedim duymadım. Coşkunuzu hiç kaybetmemeniz dileğiyle... Güle güle kullanın.Ekli dosyayı görüntüle 8612
Memnuniyette zirve noktadayım 1 tanesi yetmedi 2. De aldık Bugun kardeşlerin ilk buluşması
Yani yer gözümde canlanıyor ancak tam olarak neresi bilmiyorum@bedirhan. abi kaza nerede olmus tam olarak ? otoban mi
Allah Allah kim istemiş acaba drifti filan millet çılgın yahu@sinan abi selam yokuşta kalkış videonu izledim gayet güzel olmuş eline sağlık bundan sonraki öğretici videon trafikte insan olmak olabilir mi? Sinyal vermek, öndekiyle takip mesafesini korumak, şeridinde gitmek, yayalara yol vermek, bisikletliyi, motosikletliyi sıkıştırmamak vs vs gibi videolar yaparsanız çok hoş olur yorumlarda drift istemişler ama ondan önce bunlara daha çok ihtiyacımız var bence iyi akşamlar
İşte mersinin apaçileri ya mdmmsmAllah Allah kim istemiş acaba drifti filan millet çılgın yahu
Hep gerekli olmasa da yokuşta geri geri kalkış da ögretilebilir@sinan abi selam yokuşta kalkış videonu izledim gayet güzel olmuş eline sağlık bundan sonraki öğretici videon trafikte insan olmak olabilir mi? Sinyal vermek, öndekiyle takip mesafesini korumak, şeridinde gitmek, yayalara yol vermek, bisikletliyi, motosikletliyi sıkıştırmamak vs vs gibi videolar yaparsanız çok hoş olur yorumlarda drift istemişler ama ondan önce bunlara daha çok ihtiyacımız var bence iyi akşamlar
Ehuehuejuİşte mersinin apaçileri ya mdmmsm
Virajlar nasıl alınır keskin viraj nasıl alınır da olsa güzel olurHep gerekli olmasa da yokuşta geri geri kalkış da ögretilebilir
Aga ben kısaca öğreteyim: Allah mecbur bırakmasın. Geri geri yokuşta kalkılmaz Siz kalkıp gitseniz bile baskı balata orada kalırHep gerekli olmasa da yokuşta geri geri kalkış da ögretilebilir
bizim Doblo dan biliyorumAga ben kısaca öğreteyim: Allah mecbur bırakmasın. Geri geri yokuşta kalkılmaz Siz kalkıp gitseniz bile baskı balata orada kalır
El freni ile kalk abi daha sağlıklı baskı balatayi yemiyor bunu bizzat sağlam bir tamirciye sordum o söylemişti hala aklimdaAga ben kısaca öğreteyim: Allah mecbur bırakmasın. Geri geri yokuşta kalkılmaz Siz kalkıp gitseniz bile baskı balata orada kalır
http://www.insigniateam.com/forum/g...ignia-sizin-için-ne-demek?p=343473#post343473Yemin ederim sizin kadar coşkuyla Insignia kullanan başka kimseleri görmedim duymadım. Coşkunuzu hiç kaybetmemeniz dileğiyle... Güle güle kullanın.
soldaki beyaz bina haskoy sanayi sitesi olabilir mi ? Gebze Rampasinin hemen ustu .Yani yer gözümde canlanıyor ancak tam olarak neresi bilmiyorum
Valla dik bir yokuşta geri geri gitmek gereken belli bir mesafe varsa el freni filan kesinlikle kâr etmiyor. Aman diyeyim.El freni ile kalk abi daha sağlıklı baskı balatayi yemiyor bunu bizzat sağlam bir tamirciye sordum o söylemişti hala aklimda
Bugün yokuşlarda hala Şahin'imizi ararım.Beyler yeni nesil baskı balatalar eski nesiller kadar dayanıklı değil. Bazı kimyasal içeriklerin kullanımının yasaklanmasından ötürü daha çabuk ısınıp daha çabuk bitiyorlar. El freni ile kalkış yapmaktan sakın gocunmayın. Acemi misin sen lan el freni nedir ? diyenlere sakın aldırmayın. Asıl ustalık minimum zarar maksimum kalkış konforu sağlamaktır.
Az önce görmüş oldum
Başakşehir 1-0 önde. Gol Adebayor.M.Başakşehir - Club Brugge
Saat: 20:45
Yayın: A Spor (Canlı)
Benim için de öyle hocam. Yokuş kalkış destek sistemi haricinde yeni nesil araçlarda doğru düzgün işe yarayan bir sistem yok bu konuda. Üstelik bu tarz zorlanmalara karşı da pek dayanıksız oluyorlar uzun vadedeBugün yokuşlarda hala Şahin'imizi ararım.
Ben sadece küçük bir insignia buluşmasına gitmiştim 3 sene önce o dönemde makyajlı insignia'dan malatya da 3 tane vardı.(3 müzde buluşmaya gelmiştik ) F10 5 serisi,e serisi almış adamlar (eski insignia sahipleri) benim arabayı didik didik incelemişlerdi. İnsignia nın yeri ayrıdır filan diyenler vardı ilginç bir aşk aslında bu arabaya karşı o motorun titreşimi,trimin sesi anlayamazsınızAz önce görmüş oldum