Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sinan abi selam yokuşta kalkış videonu izledim gayet güzel olmuş eline sağlık :) bundan sonraki öğretici videon trafikte insan olmak olabilir mi? Sinyal vermek, öndekiyle takip mesafesini korumak, şeridinde gitmek, yayalara yol vermek, bisikletliyi, motosikletliyi sıkıştırmamak vs vs gibi videolar yaparsanız çok hoş olur :) yorumlarda drift istemişler ama ondan önce bunlara daha çok ihtiyacımız var bence iyi akşamlar :)

@sinan abi selam yokuşta kalkış videonu izledim gayet güzel olmuş eline sağlık :) bundan sonraki öğretici videon trafikte insan olmak olabilir mi? Sinyal vermek, öndekiyle takip mesafesini korumak, şeridinde gitmek, yayalara yol vermek, bisikletliyi, motosikletliyi sıkıştırmamak vs vs gibi videolar yaparsanız çok hoş olur :) yorumlarda drift istemişler ama ondan önce bunlara daha çok ihtiyacımız var bence iyi akşamlar :)
Allah Allah kim istemiş acaba drifti filan millet çılgın yahu:eek::rolleyes:

Hep gerekli olmasa da yokuşta geri geri kalkış da ögretilebilir:D

Beyler yeni nesil baskı balatalar eski nesiller kadar dayanıklı değil. Bazı kimyasal içeriklerin kullanımının yasaklanmasından ötürü daha çabuk ısınıp daha çabuk bitiyorlar. El freni ile kalkış yapmaktan sakın gocunmayın. Acemi misin sen lan el freni nedir ? diyenlere sakın aldırmayın. Asıl ustalık minimum zarar maksimum kalkış konforu sağlamaktır.

El freni ile kalk abi daha sağlıklı baskı balatayi yemiyor bunu bizzat sağlam bir tamirciye sordum o söylemişti hala aklimda
Valla dik bir yokuşta geri geri gitmek gereken belli bir mesafe varsa el freni filan kesinlikle kâr etmiyor. Aman diyeyim. :D
Beyler yeni nesil baskı balatalar eski nesiller kadar dayanıklı değil. Bazı kimyasal içeriklerin kullanımının yasaklanmasından ötürü daha çabuk ısınıp daha çabuk bitiyorlar. El freni ile kalkış yapmaktan sakın gocunmayın. Acemi misin sen lan el freni nedir ? diyenlere sakın aldırmayın. Asıl ustalık minimum zarar maksimum kalkış konforu sağlamaktır.
Bugün yokuşlarda hala Şahin'imizi ararım. :)
Az önce görmüş oldum :D

Az önce görmüş oldum :D
Ben sadece küçük bir insignia buluşmasına gitmiştim 3 sene önce o dönemde makyajlı insignia'dan malatya da 3 tane vardı.(3 müzde buluşmaya gelmiştik :D ) F10 5 serisi,e serisi almış adamlar (eski insignia sahipleri) benim arabayı didik didik incelemişlerdi. İnsignia nın yeri ayrıdır filan diyenler vardı ilginç bir aşk aslında bu arabaya karşı :p o motorun titreşimi,trimin sesi anlayamazsınız :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...