Babacığımın arabası o benim değil söyledim ya olmdeğil miydi olm
Babacığımın arabası o benim değil söyledim ya olmdeğil miydi olm
Ya yan aynalarin kapatma ozelligi bende icerde haliyle trafikde motor gececegi zaman oldukca sık kullaniyorum bakimda motorlarinin ara sira yaglanmasi gerekirmis ama tabiki servisler bi haber olunca son zamanlarda arada takilmaya kapanirkende garip sesler cikarmaya basladi motoru 600 lira yakinda girecek
Zamaninda bi on far 600 liraydi en son 800 olmustu buda herhalde pahalanmistir ama anlamadigim koca farlar bir ufak motor neden ayni fiyat degisikMazda'ya saldıranlar gelmeden yazayım, 2-3 yıl önce Corolla'nın açılıp kapanan aynasının motoru bozulduğunda yenisi için 600 lira demişlerdi (ş.sizin biri yandan vurup kaçmış, ayna ters dönmüştü). Usta geçici tamir mi etmişti, çıkmacıdan mı bulmuştu öyle bir şekilde ucuza halletmiştik. 600 lira bu işin standartı herhalde.
asjldkfaşslks mu-az-zam Dokhtorum dikkatli olalım o zaman. O kaportacının eski müşterisinin oğlunun üye olduğu forumda aktif üyeyiz hepimiz. Uyardığın için teşekkür ederim kardeşim.Ahahhaah bugün babam arabasındaki bi yeri çektirmek için hep götürdüğü ustasına götürecekti.Bırakamamış arabayı noldu dedim.Kaportacıyı Fetöden içeri almışlar sajdjsdfs.Kaporta ya kaporta
Kaportayı kriptolu çekiyomuş öyle diyollaasjldkfaşslks mu-az-zam Dokhtorum dikkatli olalım o zaman. O kaportacının eski müşterisinin oğlunun üye olduğu forumda aktif üyeyiz hepimiz. Uyardığın için teşekkür ederim kardeşim.
Vay anam vay kimselere güvenemez olduk yahuKaportayı kriptolu çekiyomuş öyle diyolla
Neyseki yöneticimiz adalet dava hukuk anlıyor..Vay anam vay kimselere güvenemez olduk yahu
En azından ayağımızı kaydırıp taklaya getirirlerse içeride adamımız hazır.Neyseki yöneticimiz adalet dava hukuk anlıyor..
Hakanmi ? AHAHAHAHHAHAHAHAHHAEn azından ayağımızı kaydırıp taklaya getirirlerse içeride adamımız hazır.
En az 10 kez azrailden çok farklı yerlerde çok farklı şekillerde sıyrılmış adamım amaGünaydın
Böyle aksiyon FF'de yok beee
reyis kuştepe maceralarini dinlemek istiyoruzEn az 10 kez azrailden çok farklı yerlerde çok farklı şekillerde sıyrılmış adamım ama
sonunda bir gün bu ülkede böyle bir mevzuda şaka gibi kaynayıp gidecekmişim gibime geliyor. Dur bakalım.
Ben giderim adım kalırreyis kuştepe maceralarini dinlemek istiyoruz
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olm öylesine bakarsak alfa da babamınBabacığımın arabası o benim değil söyledim ya olm
Sırf şunlar yüzünden gece belli bir saatten sonra dışarı çıkmamak gerekiyor, @berkertekin 'in de dediği gibi ölme ya da yaralanma için en müsait tablo bu.Video ise sanki teksas'tan fırlamış gibi Şahinci'nin tavrı bir ayrı sonraki bıçaklayacağım şu .... diyen ayrı.Yazık günah her sene binlerce polis işe alıyorlar demekki polisle değil zihniyetle alakalı hepsi...Allah bizleri böyle .t k.puklardan korusun.Günaydın
Böyle aksiyon FF'de yok beee
Hakanmi ? AHAHAHAHHAHAHAHAHHA