Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsan bir yerden sonra ' kesin şöyle böyle olacak ' diye inanmaya başladığı zaman büyük ihtimalle başına geliyor maalesef. Bundan kurtulmak, kafada kurmamak ve düşünmemek gerek. Kirli arabayı sevmem ben de. Haftada en az 2-3 defa benzinlikte tazyikli suyla yıkarım. Köpüğü ise daha nadir zamanlarda, suyun çıkaramayacağı kirler olunca kullanıyorum malum zarar veriyor köpükler. Ama bir şeyin olacağı varsa olur o yüzden canının istediği gibi yap hocam :)
Allah razı olsun söyledikleriniz için :)
haklısınız hep düşünmemek gerek bu tarz şeyleri dogru degil ama insanın aklına ister istemez onca şey gelebiliyor
Vallahi bir de şunu da anlayamadım hocam göz mü var üzerimizde
hani arabayı kıskananlar var desem normal herkeste olan bir araba işte
ne desem bilemedim şimdi
neyse muhabbeete doyum olmaz:)
ben bu gecelik kaçayım :)
Hayırlı geceler olsun inşallah:)

Son düzenleme:
Allah razı olsun söyledikleriniz için :)
haklısınız hep düşünmemek gerek bu tarz şeyleri dogru degil ama insanın aklına ister istemez onca şey gelebiliyor
Vallahi bir de şunu da anlayamadım hocam göz mü var üzerimizde
hani arabayı kıskananlar var desem normal herkeste olan bir araba işte
ne desem bilemedim şimdi
neyse muhabbeete doyum olmaz:)
ben bu gecelik kaçayım :)
Hayırlı geceler olsun inşallah:)
Mala mulke nazar cok degiyor maalesef. Sahip olamayan biri kotu niyetle bakmayip ah keske dese bile nazar degebiliyor. Allah beterinden korusun insaallah. Hayirli geceler hocam :)

1-Negredo 2-Leon cupra
5187264.jpg

net iyi transfer

Günaydın herkese iyi günler.

Sanıyorum Yakıt fiyatlarına gelen zamlardan ötürü bazı arkadaşlarda bi gerginlik var. Başkalarının yorumlarını beğenmeme, küçük görme dalga geçme gibi olaylar yine çoğalmaya başladı. İnfaz öncesi uyarmayacağımı belirtmek istiyorum.

Günaydın millet bugün arabamda 25-30 frende bir olan küçük bir başta tutmama 1 sn sonra normal tepkilerine geri dönme huyu var bugün yetkili servise gidiyorum.Bakalım bu olaya ne dicekler.Giderken Yükseliş Hyundai'de ioniq testi ayarladım bir de tucson onları denicem.Öğleden sonra izlenimlerimi paylaşırım iyi günler :)

Gebze’de zincirleme kaza: 6 ölü, 3 yaralı
Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, TEM Otoyolu Muallimköy mevkiinde sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR, karşı şeride geçerek 1 minibüs ve 2 otomobille çarpıştı. Can pazarının yaşandığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle İstanbul istikametinde kilometrelerce kuyruk oluştu.

:(

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, TEM Otoyolu Muallimköy mevkiinde sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR, karşı şeride geçerek 1 minibüs ve 2 otomobille çarpıştı. Can pazarının yaşandığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle İstanbul istikametinde kilometrelerce kuyruk oluştu.

Bu hayvanın sabah saatinde yolda ne işi varmış

Bu hayvanın sabah saatinde yolda ne işi varmış
Dün akşam üstü oldu bu kaza, kaza konusunda da tartışmıştık. 'Hakimiyeti'ni kaybeden tır karşı şeride geçip bir Vito'yu biçti bir aile yok oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...