Yok takılmıyor takanlar çok vakit geçmeden vah anam keşke takmasaydık diyor.tsi motorlara lpg takılabiliyor mu yahu
@gtepro
senin yazdıgın bir konuda adam demiş takarım diye ondan sordumYok takılmıyor takanlar çok vakit geçmeden vah anam keşke takmasaydık diyor.
Çok güzel nefes alıyor abi varya yok böyle birşey hem eğlenceli hem uysal hem zeki hem vahşi hem sexy hemde duru ahh ahh bir an önce akşamüstü gelsin buluşalım istiyorum.
ulan yarıldım ya gece gece yazık ya adama ailesine kavuşamadı .
Gülpembe ceyhunulan yarıldım ya gece gece yazık ya adama ailesine kavuşamadı .
O SEN OLSAN BARİİĞEvet ağalar benden bütün foruma çay sonunda aradığım kızı buldum yarın akşam ve cumartesi gününü bana ayırmış .
Linç edilmeyeceksem bence o şarkı fena olmamış ya dilime dolandı zaten .O SEN OLSAN BARİİĞ
SEN OOO OLSAĞN BAAĞRİİĞ
SONUNA KADAR TİLKİCİYİM. TİLKİYİ BEĞENMEYEN YALLAH PİNK FLOYDALinç edilmeyeceksem bence o şarkı fena olmamış ya dilime dolandı zaten .
He şöyleee Aleyna Baba'nin askerleriyiz ulaannnn .SONUNA KADAR TİLKİCİYİM. TİLKİYİ BEĞENMEYEN YALLAH PİNK FLOYDA
Ben yatıyorum ceyko sabaha nur topu gibi linçlerimiz olacak nsndmsmdHe şöyleee Aleyna Baba'nin askerleriyiz ulaannnn .
Bende yatar usta sabah ekren yola cikacaz. İnş sabaha ölmeyiz hadi allah rahatlık versin.Ben yatıyorum ceyko sabaha nur topu gibi linçlerimiz olacak nsndmsmd
Belki yarın belki yarından da yakın. Arv sana daBende yatar usta sabah ekren yola cikacaz. İnş sabaha ölmeyiz hadi allah rahatlık versin.
Gece vakti nostalji kuşağında Chelsea-Porto maçını izliyorum. Tarih: 06.03.2007
Porto'da stoperler Pepe & Bruno Alves, orta sahada Raul Meireles, forvette Quaresma
Chelsea'de de Drogba var.
Muazzam kadrolar
Bu değil mi?
Bunun replikasını yapsak kaça satarız
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rsche-diesel-junior-pro-206-1-422523837/detay
arabamı ?O muhteşem ötesi kızı satmışlar . Ama onun yerine acemi timsah gibi bir kız buldum o çok daha zevkli olacak gibi hemde daha havalı .