Görüntüsü bir garip ama çok kaliteli hatta içinden inmek istemediğim nadir kabinlerden biri olmuştur diyebilirim.ya ben beğenileri yargılamayı sevmem bilen bilir ama orta konsolun tipi çok tuhaf duruyo ya
Görüntüsü bir garip ama çok kaliteli hatta içinden inmek istemediğim nadir kabinlerden biri olmuştur diyebilirim.ya ben beğenileri yargılamayı sevmem bilen bilir ama orta konsolun tipi çok tuhaf duruyo ya
Haydiii hayırlı uğurlu olsun inşallah .hepsiburada.com'da oto bebek koltukları indirimdeymiş, nedense çok güzel geldiler gözüme :/
AAAA BENİ ARIYORLAR.Yeni yönetici için antivagcı alfisti tarafsız isimler aranıyor..
Hacı baba hayırlı uğurlu olsun inşallah makina ne zaman geliyor?Kuzene Yeni ibiza 1.0 tsi düz vites 63 e anlaştık abiler kardeşler Bursa'dan ilk sipariş bizden
Tok kapi sesi , lütfen atlamayalim .Ahahahahha beyler şöyle söyleyim size
X bir marka düşünün, motoru sıkıntı şanzıman sıkıntı 130 milyarlık c sınıfı araba arkada torsiyon var araba da ince mühendislik yok
Şanzıman beyni arıza
Kavrama arıza
Vites kolu arıza
Motorda devirdaim arıza
Sırf mühendislik hatası olan 1 adet mazot hortumunu tutan plastik kelepçe yüzünden belli km sonra hortum deliniyor Mühendislerin hatalarını düzeltmekle uğraşıyorsunuz
1.4 dizel motoru olsun bu markanın 3 silindirli çalıştığı zaman ortalığa gazı sıçan bir motor Nuh nebiden kalma bir motor.. fiyatı da 90 olsun ahahahah
Heee şöyle düşünün bu modellerin iyi Yanı yok mu ya? Var tabiii
Bagajı geniş )))
Seat'da tok kapı sesi yok.Tok kapi sesi , lütfen atlamayalim .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ohh ceyhun forum alemini buyuk bir yükten kurtardin . Allah hayirli etsinEvet ağalar benden bütün foruma çay sonunda aradığım kızı buldum yarın akşam ve cumartesi gününü bana ayırmış .
Amin inşallah beni yarın bursadan döndüğüm an buluşacaz gibi duruyor tabii kız hastanelik olmazsa.Ohh ceyhun forum alemini buyuk bir yükten kurtardin . Allah hayirli etsin
130 milyarlik C sinifi araba leon ise bu işte bir terslik vrSeat'da tok kapı sesi yok.
üvey evlat mıSeat'da tok kapı sesi yok.
Golf hakkındaki yorumları bu değil .130 milyarlik C sinifi araba leon ise bu işte bir terslik vr
Bence hemen dön bursadan bekletmek olmaz , çicek falan al hazirlanAmin inşallah beni yarın bursadan döndüğüm an buluşacaz gibi duruyor tabii kız hastanelik olmazsa.
Cupra ve Alhambra hariç biraz öyle ya .üvey evlat mı
yoksa seat
Sabah bursaya gidecem olum gitmeden dönemem .Bence hemen dön bursadan bekletmek olmaz , çicek falan al hazirlan
Darisi duzborunun basina
Bursa bekler , bazi insanlar beklemez Ceyhun .Sabah bursaya gidecem olum gitmeden dönemem .
bu geldi aklımaEvet ağalar benden bütün foruma çay sonunda aradığım kızı buldum yarın akşam ve cumartesi gününü bana ayırmış .
Çok güzel nefes alıyor abi varya yok böyle birşey hem eğlenceli hem uysal hem zeki hem vahşi hem sexy hemde duru ahh ahh bir an önce akşamüstü gelsin buluşalım istiyorum.bu geldi aklıma
hakikaten yahu açık olsaydızincirler kirilsin , Loca açilsin .