Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana galerideki adam normal mpı motor var dedi kaldı ki gdı denilen zımbırtı fsı esasında ikisinede gayet güzelde takılıyor lpg :D
Fsi motordan daha dayanıklı olduğunu duymuştum.Mitsubishi-Kia-Hyundai n ortaklaşa fsi motoru geliştirerek elde ettikleri bir blok gdi.Benim çekincem: O kadar elektrik aksamın benzin motorla ilişkide olduğu üniteye; gidip 600 C derecelere ulaşıcak bir ünite takar mıyım?Ben takmam bişi olursa üniteye pahalı yani.Pirince giderken eldeki bulgurdan olunabilir:(( Abi harbi az yakmak istiyosan al 1.6 gdi 2016 model i30 tak lpg ni paşalar gibi:D

Günaydın
IMG_20170804_113807.jpg

Fsi motordan daha dayanıklı olduğunu duymuştum.Mitsubishi-Kia-Hyundai n ortaklaşa fsi motoru geliştirerek elde ettikleri bir blok gdi.Benim çekincem: O kadar elektrik aksamın benzin motorla ilişkide olduğu üniteye; gidip 600 C derecelere ulaşıcak bir ünite takar mıyım?Ben takmam bişi olursa üniteye pahalı yani.Pirince giderken eldeki bulgurdan olunabilir:(( Abi harbi az yakmak istiyosan al 1.6 gdi 2016 model i30 tak lpg ni paşalar gibi:D
ya ben hybris alsam takmam lpg fakat dizel arabaların yavaş yavaş yasaklanması, fabira çıkışı arabalarda cng ve lpg gibi sistemlerin çoğalması ilerde bu birlikteliğin olucağnı gösteriyor ondan diyorum hybrid lpg :D her trlü gdi motor fsı dan sağlamdır, mitsubishi ilk bu sistemi kullanan firma diye biliyorum

Yıllardır GDI'ye LPG olmuyor diye okuduk ama, doğru değil mi? Her Mitsubişi Carisma başlığında konuşulan bir konuydu bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...