Geçen bir yerde rs6'yla haftasonu eğleneceğiz yazmıştı sanki, o dur herhalde.arabamı ?
Geçen bir yerde rs6'yla haftasonu eğleneceğiz yazmıştı sanki, o dur herhalde.arabamı ?
Profil resmim varya o yarın benim .arabamı ?
Şükür ceyhun korkuttunProfil resmim varya o yarın benim .
Ceyhun rs6 dan bahsediyor kesin . Demistim bu iste birsey var diyeO muhteşem ötesi kızı satmışlar . Ama onun yerine acemi timsah gibi bir kız buldum o çok daha zevkli olacak gibi hemde daha havalı .
Fsi motordan daha dayanıklı olduğunu duymuştum.Mitsubishi-Kia-Hyundai n ortaklaşa fsi motoru geliştirerek elde ettikleri bir blok gdi.Benim çekincem: O kadar elektrik aksamın benzin motorla ilişkide olduğu üniteye; gidip 600 C derecelere ulaşıcak bir ünite takar mıyım?Ben takmam bişi olursa üniteye pahalı yani.Pirince giderken eldeki bulgurdan olunabilir( Abi harbi az yakmak istiyosan al 1.6 gdi 2016 model i30 tak lpg ni paşalar gibibana galerideki adam normal mpı motor var dedi kaldı ki gdı denilen zımbırtı fsı esasında ikisinede gayet güzelde takılıyor lpg
ya ben hybris alsam takmam lpg fakat dizel arabaların yavaş yavaş yasaklanması, fabira çıkışı arabalarda cng ve lpg gibi sistemlerin çoğalması ilerde bu birlikteliğin olucağnı gösteriyor ondan diyorum hybrid lpg her trlü gdi motor fsı dan sağlamdır, mitsubishi ilk bu sistemi kullanan firma diye biliyorumFsi motordan daha dayanıklı olduğunu duymuştum.Mitsubishi-Kia-Hyundai n ortaklaşa fsi motoru geliştirerek elde ettikleri bir blok gdi.Benim çekincem: O kadar elektrik aksamın benzin motorla ilişkide olduğu üniteye; gidip 600 C derecelere ulaşıcak bir ünite takar mıyım?Ben takmam bişi olursa üniteye pahalı yani.Pirince giderken eldeki bulgurdan olunabilir( Abi harbi az yakmak istiyosan al 1.6 gdi 2016 model i30 tak lpg ni paşalar gibi
O makina satılmış onun yerine profil fotoğrafım benimle olacak.Ceyhun rs6 dan bahsediyor kesin . Demistim bu iste birsey var diye
edit : zaten sizde yazmişsiniz .
Fsi motordan daha dayanıklı olduğunu duymuştum.Mitsubishi-Kia-Hyundai n ortaklaşa fsi motoru geliştirerek elde ettikleri bir blok gdi.Benim çekincem: O kadar elektrik aksamın benzin motorla ilişkide olduğu üniteye; gidip 600 C derecelere ulaşıcak bir ünite takar mıyım?Ben takmam bişi olursa üniteye pahalı yani.Pirince giderken eldeki bulgurdan olunabilir( Abi harbi az yakmak istiyosan al 1.6 gdi 2016 model i30 tak lpg ni paşalar gibi
Bilmiyorum ki ben hibritte tercih ediileceğine direk benzinlide tercih edilmesi daha doğru olur demiştim yukarda.Gdi lpg yle başarlı mıdır bilmiyorumYıllardır GDI'ye LPG olmuyor diye okuduk ama, doğru değil mi? Her Mitsubişi Carisma başlığında konuşulan bir konuydu bu.
Bilmiyorum ki ben hibritte tercih ediileceğine direk benzinlide tercih edilmesi daha doğru olur demiştim yukarda.Gdi lpg yle başarlı mıdır bilmiyorum
knk harbiden senin araç 90 beygir gibi gitmiyo ya şaşırıp kaldım walla
Yine de katil era astrayı katletti beyler ozan forumdaki halinden daha fena birisi keşke hepiniz tanısanızknk harbiden senin araç 90 beygir gibi gitmiyo ya şaşırıp kaldım walla
yasin utandırma olm bu arada misafirperverliğin için tşk ederim. 40 yıllık dost gibi ağırladın beni. Gelecek sefere milasa geliyorsunYine de katil era astrayı katletti beyler ozan forumdaki halinden daha fena birisi keşke hepiniz tanısanız
O senin kalbinin güzelliği karşim, ilk fırsatta ordayım yolun açık olsunyasin utandırma olm bu arada misafirperverliğin için tşk ederim. 40 yıllık dost gibi ağırladın beni. Gelecek sefere milasa geliyorsun
sağol kardom afyona da uğrayıp arkadaşı alıcam biraz o kullanır yorgunum zaten biliyosunO senin kalbinin güzelliği karşim, ilk fırsatta ordayım yolun açık olsun