Yakışmaz mı hocam İhtiyacı var gibi duruyorA4 e cam film mi çekcen?
Yakışmaz mı hocam İhtiyacı var gibi duruyorA4 e cam film mi çekcen?
Çok sağol abi ss aldım hepsini gidip test edicez bi bütçe çıkarıp aracı seçicez , teşekkür ederimAz yaksın dersen sağlam bütçeye Jazz, kısıtlı bütçeye Micra, orta seviye için Yaris kalıyor. İlk etapta aklıma gelen seçenekler bunlar.
Mesajı yollamadan aklıma şimdi gelenler: EAT6 şanzımanlı 208'ler ve yeni C3'ler var.
Yalnız bu arabaların hepsinde fiyatlar uçmuş. Hangisini ucuza veriyorlarsa onu alın
Edit:
Abim ben sadece servisleri değil, bu yeni Opel'lerin kendilerinden de çektim. Çekmediğimde de ciddi kalite sorunlarını gözlemledim. O yüzden kimseye göz göre göre şey yapamıyorum.
Edit2: Eski Opel'lerin gözünü seveyim.
Tam çıkarken deli yağmur bastırdı, servise kadar sucuk olduk. Servis çalışmadı, o yağmurda indik kocaman 403ü iterek vurdurduk. Muazzam...
şu adamın anlatımı süper ya bi de uygulamalı gösterse süper olur
Bi garajda tanıtsaydın arabayı yorumlardımYakışmaz mı hocam İhtiyacı var gibi duruyor
En kısa sürede inşallahBi garajda tanıtsaydın arabayı yorumlardım
Evet yorumları çok iyi gerçekten.Biraz daha kameraya alışsa süper olucak söylediklerini gösteremiyor.şu adamın anlatımı süper ya bi de uygulamalı gösterse süper olur
Aha buyur bu da Come to Beşiktaş
Aloo @alfhonso come to Beşiktaş
tez zamanda inş
Hiç sıkıntı değil, başganım satın alma opsiyonlu kiralar, onu da taksit yapar bişeyler bişeyler olur o işx-trail sonrası bakıciğim
bonservisim neymardan pahalı
Direksiyonun tuşları mersonun tırlarının direksiyon tuşlarına benzemiyo mu lan
Yalnız resimdeki arkadaş tehlikedir. 1.6 karbüratör. Yanlış olmasınYeni type-R prototipi yalovada görüntülendi
Ekli dosyayı görüntüle 8637
En sondaki muhabbete koptum xD
Yalnız resimdeki arkadaş tehlikedir. 1.6 karbüratör. Yanlış olmasın
En sondaki muhabbete koptum xD
Japonları anlayamıyorum, illa bi yerden eksiye taşımayı başarıyorlar arabaları...
edit: Son kısımda Murat abi güldürdü
dakika 24.05teki sinan abinin tarifine yarıldım ya