Klonum yahya beni temsil ediyor sgshdhdh
@saracer Erol abi sağolsun bize unutulmaz bir deneyim yaşattı tekrar çok teşekkür ediyoruz bir dahaki buluşmalarda tekrar görüşmek dileğiyle .
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@saracer Erol abi sağolsun bize unutulmaz bir deneyim yaşattı tekrar çok teşekkür ediyoruz bir dahaki buluşmalarda tekrar görüşmek dileğiyle .
Om atıyorumbeyaz kaldı kaldı
5 adet kaldı beyaz stıcker
ceyhun in arabadan kemerini takmamışsın
En geç 15 eylülde gelmiş olacağım noldu@mustafa.e gelmene az mı kaldı
kısmetEn geç 15 eylülde gelmiş olacağım noldu
Abi insta takip attım kabul etRica ederim, keyifli sohbet oldu.
Toplu foto çekmeyi unutmuşuz, ayrılırken aklıma geldi.
Bıraktığın gibiyiz başkan, gel de gör bir çayımızı iç toz toprak içinde muhabbet edek
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana beyaz sticker kalmazsa üzülürüz kaptanım. İnsan arabası boyalı olsun istemez demikısmet
mermı kac lıraydı ? gel gel canım senBana beyaz sticker kalmazsa üzülürüz kaptanım. İnsan arabası boyalı olsun istemez demi
O zaman aynalar? Hem ses yapıyodu yenisini alırsınmermı kac lıraydı ? gel gel canım sen
Kocaeliye gelince alıcam kargoyla kaptan Belki bisiklet yerine golfe yapıştırırımmermı kac lıraydı ? gel gel canım sen
Ne kadar güzel bir sticker keşşke benim olssaaSticker ımızı da yapıştırdık sonunda