Bıraktığın gibiyiz başkan, gel de gör bir çayımızı iç toz toprak içinde muhabbet edekaha eski evimin ora 10 katlılarda kaldım 2 sene. Hiç bir şey değişmemiş, yollar hala rezil
bende sinan ın verdıgı stıcker lar var. bugunku bulusmada elımdekılerı dagıtcam. eger kalırsa kargo yolu ıle gonderebılırımOtopark.com stikerlerını edinebileceğim bir yer var mı arkadaşlar?
bende sinan ın verdıgı stıcker lar var. bugunku bulusmada elımdekılerı dagıtcam. eger kalırsa kargo yolu ıle gonderebılırım
bende sinan ın verdıgı stıcker lar var. bugunku bulusmada elımdekılerı dagıtcam. eger kalırsa kargo yolu ıle gonderebılırım
sen ıstanbula gelecen vallahı koseye ayırdım gel temızınden forumada tatlı al vereyım hemen
Otoparka yakınız tel ver tel5 dk ya oradayım siz tam olarak neresindesiniz tesisin
Ben de isterim kaptan bisiklete yapıştırcamsen ıstanbula gelecen vallahı koseye ayırdım gel temızınden forumada tatlı al vereyım hemen
Ben kaptana bilgileri verdikten sonra evlendim, çocuğum oldu hala sticker yok piyasadaKalacak olursa öm ile bilgileri gönderirim.
Sen bana beyaz stickerımı ayır da tatlı kolay iş kaptanımsen ıstanbula gelecen vallahı koseye ayırdım gel temızınden forumada tatlı al vereyım hemen
Eyvah eyvah [emoji3]Ben kaptana bilgileri verdikten sonra evlendim, çocuğum oldu hala sticker yok piyasada
Sen bana beyaz stickerımı ayır da tatlı kolay iş kaptanım
beyaz kaldı kaldıBen kaptana bilgileri verdikten sonra evlendim, çocuğum oldu hala sticker yok piyasada
Sen bana beyaz stickerımı ayır da tatlı kolay iş kaptanım
5 adet kaldı beyaz stıckerEyvah eyvah [emoji3]
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de beyaz alayım bisiklet siyah zaten iyi oldubeyaz kaldı kaldı
5 adet kaldı beyaz stıcker