Müsait olunca bi Arteon patlatayım ben sana başgan ayıp ettin yav .senin inceleme videosuda 1.600 civarlarına geldi showrrom incelemerinin devamını bekliyoruz ceyhun
Müsait olunca bi Arteon patlatayım ben sana başgan ayıp ettin yav .senin inceleme videosuda 1.600 civarlarına geldi showrrom incelemerinin devamını bekliyoruz ceyhun
Kapı çizgilerini,arka stoptaki çizgi bozukluklarını da göster sadsdasdasads bi de fiyata sövmezsen ayıp edersin.Müsait olunca bi Arteon patlatayım ben sana başgan ayıp ettin yav .
patlat patlat yapayım montajı salalım kanala xdMüsait olunca bi Arteon patlatayım ben sana başgan ayıp ettin yav .
150'lik pahalı ama 240'lık normal. Valla bize gelen beyaz Arteon'da stoplar gayet nizamidi sadece kapıları biraz düşük gibiydi.Kapı çizgilerini,arka stoptaki çizgi bozukluklarını da göster sadsdasdasads bi de fiyata sövmezsen ayıp edersin.
Arada 20k var fiyat olarak vallaha 150 liğe at yazılımı hoop direk 190 bg.Hepsi pahalı hepsiii.320 bin liraya s90 alırım olm150'lik pahalı ama 240'lık normal. Valla bize gelen beyaz Arteon'da stoplar gayet nizamidi sadece kapıları biraz düşük gibiydi.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...momentum-12.500-km-de-hatasiz-462385815/detayArada 20k var fiyat olarak vallaha 150 liğe at yazılımı hoop direk 190 bg.Hepsi pahalı hepsiii.320 bin liraya s90 alırım olm
Bu arabayı atmıştım vallaha çiçek gibi
AynenBu arabayı atmıştım vallaha çiçek gibi
Olay sadece yazılım değil 240'lık ile 4motion ve adaptif şaside geliyor. 280HP Arteon 300 civarı gibi bir fiyata denk geliyor bak mesela o alınır.Arada 20k var fiyat olarak vallaha 150 liğe at yazılımı hoop direk 190 bg.Hepsi pahalı hepsiii.320 bin liraya s90 alırım olm
Bayi tanıdık sana alalım bunu .Bu arabayı atmıştım vallaha çiçek gibi
Popüler olan firmalar için genelde öyle şeyler uyduruyorlar , Ali bilir izmitte keskinler lahmacun vardı at eti satıyor dediler adamların müşterisi kesildi dükkanın kapatmak zorunda kaldılar . Hemen sonra başka bir köfteci onun yerinde açtı . Köfteci Yusufunda öyle birşey yapacağına inanmam , küçük hesaplar yapacaklarını düşünmem ama kimseye güvenmemek lazım inşallah değildirKöftesi için bi ara at eti falan diyorlardı ama ne yalan söyleyeyim bende ayak üstü falan seviyorum ya hele uzun yolda ideal oluyor .
57300 tl lik paketi koyarsan tabi pahalı olur Az doldur azhttp://www.volvocars.com/tr/build/suv/xc60/inscription/d4-awd-8-ileri-geartronic/summary?s=ajVkF
Yanlız bu makina biraz tuzluymuş yahu . Bide head-up display koymadım onuda koysam bi 10k artacak . Herşeyi geçtim ben D4 değil T6 benzinli isterim oda nerden baksan bi 20k ekler . Bu alet baya bi pahalıymış valla gider 500 civarına 5k km'de olan Q7'yi alırım ki oda it gibi gidiyor ve bunun kadar dolu sayılır .
Volvo ile audiyi aynı kefeye koyamayacagım buradahttp://www.volvocars.com/tr/build/suv/xc60/inscription/d4-awd-8-ileri-geartronic/summary?s=ajVkF
Yanlız bu makina biraz tuzluymuş yahu . Bide head-up display koymadım onuda koysam bi 10k artacak . Herşeyi geçtim ben D4 değil T6 benzinli isterim oda nerden baksan bi 20k ekler . Bu alet baya bi pahalıymış valla gider 500 civarına 5k km'de olan Q7'yi alırım ki oda it gibi gidiyor ve bunun kadar dolu sayılır .
+85534355181385214812373532Volvo ile audiyi aynı kefeye koyamayacagım burada
benim şahsi düşüncem
Her türlü Volvo
Olmaz bu araba doluyken güzel .57300 tl lik paketi koyarsan tabi pahalı olur Az doldur az
Boşken de güzelOlmaz bu araba doluyken güzel .
Alacağın q7 bu donanımda olmayacak ama ahahahah havalı suspansiyon filanOlmaz bu araba doluyken güzel .