Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav ben kasaptan kilosu 40 liraya hazır köftelik alıyorum mangalın yanına nargilemi de yapıyorum keyif bende oluyor. Mezelerim de iyidir

asdfasdf
Babam da 1 kilo kıyma alır kendi köftesini yapar mangalı yakar yedirir hepimize ahdhdhsh tavuk zaten dükkandan bol bol :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

At eti olabilir diye boşuna demiyoruz bende bogazıma düşkünüm ama öyle ıyk bu ne ya denecek kadarda kotu degil yani :D. Bence f/p olarak hiç fena değil.

soya yağı mı ne bişi kullanılıyo falan gbisinden bişeyler duymuştum ben de, yok yani sevemedim çatal zor kesiyor lezzet desen yok. cidden tuhaf

soya yağı mı ne bişi kullanılıyo falan gbisinden bişeyler duymuştum ben de, yok yani sevemedim çatal zor kesiyor lezzet desen yok. cidden tuhaf
Acaba o mu var içinde diye soracaktım hiç yemediğim için bilmiyorum, sormadım. Bimde falan satıyorlar kutuda köfte diye, soyadan yapılmış et değil. Bildiğim kadarıyla zararı yok ama yediğiniz et olmuyor onu bilmek lazım.

Bu kadar da ucuz diye ortalarda dolanınca bir ihtimal diyorum. Ya sürümden kazanalım mantığındalardır yada soya koyuyorlardır. İnternette soya kıymalı köfte diye aratınca bu köftecinin adı çıkıyor, o da tuhaf bir şey. :)

Acaba o mu var içinde diye soracaktım hiç yemediğim için bilmiyorum, sormadım. Bimde falan satıyorlar kutuda köfte diye, soyadan yapılmış et değil. Bildiğim kadarıyla zararı yok ama yediğiniz et olmuyor onu bilmek lazım.

Bu kadar da ucuz diye ortalarda dolanınca bir ihtimal diyorum. Ya sürümden kazanalım mantığındalardır yada soya koyuyorlardır. İnternette soya kıymalı köfte diye aratınca bu köftecinin adı çıkıyor, o da tuhaf bir şey. :)

mümkündür yani, sevenler de çok fazla ama bilemedim, genel olarak sevdiğini söyleyen herkes mezelerden bahsediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...