Balikesirde donerken yorsanda fena kazik yedim. Aklinizda olsun.
Çok uzun yıllar önce gitmiştik, o kadar memnuniyetsiz ayrıldık ki oraya son gidişimiz olmuştu. Hiç değişmemiş demek ki.Balikesirde donerken yorsanda fena kazik yedim. Aklinizda olsun.
Köfteci Yusuf'un bi tek kaymaklı ekmek kadayıfını severim.Köftesini pek sevmem açıkçası çok lastik gibi köftesi bence.Ama porsiyon köftesi 12 tl öğrenci bütçesiyle gene düzgün sayılabilecek köfte yemek güzel Kocaeli'de en iyi yer Mini Köşk bence.Ama çok kalabalık kapıda kuyruk olabiliyor
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sarılalım mı sgdhdhdhköfteci yusufun lastik gibi köftesini sevmeyen biri daha gördüm şükür.
baya baya lastik gibi, bi kere yedim, nefret ettim. köfte değil o
Allah Allahköfteci yusufun lastik gibi köftesini sevmeyen biri daha gördüm şükür.
baya baya lastik gibi, bi kere yedim, nefret ettim. köfte değil o
Sarılalım mı sgdhdhdh
Babam da sevmez pek kendisi et tavuk konusunda artık uzmanlaştığı için
Allah Allah
benim gittigim şubesi yeni açıldı acaba ondan mı güzeldi tatları
Sordugum kadarıyla garsona tek çeşit dedi ben de bilmiyorumvalla abi bilmiyom köftenin çeşitleri var mı ama benim yediğim köfte hiç köfte gibi değildi
edit: denizli şube
Abi o köfteyi hazır pişmemiş olarak da alabiliyosun standart olması lazım.valla abi bilmiyom köftenin çeşitleri var mı ama benim yediğim köfte hiç köfte gibi değildi
edit: denizli şube
Silik lastiğin aşırı torka karşı yola yapışmaya çalışırken girdiği tripler0.28 ??
60 lira kilosu sordumAbi o köfteyi hazır pişmemiş olarak da alabiliyosun standart olması lazım.
Lokantada da 60 değil mi zatendvdhjxdhdj60 lira kilosu sordum
asasdsasLokantada da 60 değil mi zatendvdhjxdhdj
8 kişi normal abi kişi başı 16 küsür tl yapar normal yaniasasdsas
8 kişi bizimkiler az biraz tatlı yedi 135 tl ödedik söylemesi ayıp
İşte menü olmadıgfından fiyatlara da bakamadım8 kişi normal abi kişi başı 16 küsür tl yapar normal yani