Başlığınız birden bire Opel başlığına kaymasın diye buradan cevaplayayım dedim.
4 yaşında yeğenim var, beni en çok o ilgilendirir valla. Hepsinin hayatını kurtardım diyeyim. Katil araba Christine gibi bir Meriva'ları vardı. Bizi öldürmek için çok uğraşırdı. Oradan ağzımız yandı Opel'den. Bu arada Opel'lerin bütün arızaları kullanıcı hatasıdır aklınızda bulunsun.
Halihazırda 70k km'ye gelmiş Leon'ları var ve gayet memnunlar. 2. araç olarak alınacak. Gerek sorunsuz kullanım (ki benim vag grubu bir arabaya sorunsuz demem fazla görülen bir şey değil), gerekse satış sonrası memnuniyeti olarak Leon'u mumla arayacaklarını sadece yaşanmışlıkları hatırlatarak kısa bir konuşma yapmam yetti. Showroom'da, hatta çoğu zaman test sürüşlerinde beğenilecek arabalar. Ama biz kullandık, resmen firma tarafından kazıklandık. Kazıklanan başkalarına da gözümle şahit oldum. Servisler ayrı rezalet, kendi arabamda 1 kere kazıklandım yetmedi, 2 kez kazıklanıp akıllandım. Ha, bu arada test aracında orta konsolun satış görevlisinin kucağında kalmasını da forumda bazı arkadaşlar hatırlayabilir
Beni %100 haklı yapamayan tek şey, forumda yeni nesil Opel'lerden alıp kullanıp memnun olan arkadaşların da olması. Ben son 3 yılda 0 km alıp arabasından memnun olan canlı gözle 1 Opel kullanıcısını gördüm. Geri kalanları hep forumda tanıdıklarım