Ön süspansiyondan gelen sesi duyuyorum ama arkadan duymadım yada dikkat etmedim. Belki arkada oturanlar duyuyordur. Öndeki bariz duyuluyor çünkü.
Araba zaten kocaman sürücünün arkadakini duyması imkansız hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın
Ön süspansiyondan gelen sesi duyuyorum ama arkadan duymadım yada dikkat etmedim. Belki arkada oturanlar duyuyordur. Öndeki bariz duyuluyor çünkü.
Teşekkürler, araba evin arabası. Otomatik araba beni bozar ama şimdilik takılıyorumAraba zaten kocaman sürücünün arkadakini duyması imkansız hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın
Hiç gazlanacak araba da değil tam 45-50 yaş 3 çocuk babası arabasıTeşekkürler, araba evin arabası. Otomatik araba beni bozar ama şimdilik takılıyorum
Aynen öyle. Hatta 2 çocuk da bagaja sığar. 5 çocuğa kadar yolu varHiç gazlanacak araba da değil tam 45-50 yaş 3 çocuk babası arabası
Yalnız arabanın durumu leşmiş. Dizel motor %80'e indiyse ciddi sıkıntılıdır artık. Masraf çıkarma dönemine girmiş demektir. İçi filan da berbat, bütün fotolara bakamadım bıraktım zaten Neyse, zaten taksitler bitmedi
1.3-1.6 Multijet'lerle crdi'ların askerleriyiz 300bin'de motoru düşen dizel de ne bileyim... yağsız tuzsuz bırakmışlardır onu.300bin km yapmıs abi o dizel motor çiuvvvv
Habertürkte teke tek e ilber hoca çıktı izlemek isteyene duyurulur şuan reklamda ama.
Koltukları yatır arkaya yatarsın aslında tatlı işler için fena değilAynen öyle. Hatta 2 çocuk da bagaja sığar. 5 çocuğa kadar yolu var
Şimdi o 6 yıllık eğitim de araba kullanmayı öğreniyorlar mesela hiç diş hekiminden satılık diye var mı yok neden çünkü 5 yıllık eğitimBeninki de esnaftan dasdsdas onu napıcaz
1.3-1.6 Multijet'lerle crdi'ların askerleriyiz 300bin'de motoru düşen dizel de ne bileyim... yağsız tuzsuz bırakmışlardır onu.
Bu çocuğun boyu uzun boyu, ondan olmamış. Ben aynı kalıbın 1.79 boyuyla rahat sürüş pozisyonu bulabiliyorum focus'ta
Üretim kalitesine, kalite kontroldeki standardizasyonuna, satış sonrasında markanın sattığı ürünün arkasında duracağına, servislerin işlerini layığıyla yapacağına güvenmiyorum.
Yoksa dediğiniz gibi sağlam yol tutan, içinde iyi hissettiren arabalar yapıyor. LPG takılmadıça motor ve otm. şanzıman kombinasyonları da piyasadaki en iyilerden. Zaten bahsettiğim telefon konuşmasında "opel yol tutmaz, çok yakar, o şanzıman elinde kalır" gibi söylemlerim olmadı. Direk arabanın ellerinde kalması ihtimalini hatırlattım.
1.2 TSI Style. Fazla para etmeyen birkaç küçük opsiyonla. Opak renk. Bir takım realiteleri paylaşarak koşullu olarak şöyle tavsiye edebilirim:Evet şimdi daha iyi anladım ne demek istediğini.Ben hiç servise gitmedim o yüzden bilmiyorum opel servisini.Leon nasıl,tavsiye edermisiniz,hangi modeli var sizde?
1.2 TSI Style. Fazla para etmeyen birkaç küçük opsiyonla. Opak renk. Bir takım realiteleri paylaşarak koşullu olarak şöyle tavsiye edebilirim:
Öncelikle Leon, markanın ve modelin tasarımı ve imajının tam aksine sakin kullanacak insanlara göre bir araba. Yol tutuşu da, motoru da buna uygun değil. Bizde arkada çocuk koltuğuyla, doğru düzgün 3000 devri geçmeden kullanılıyor. Her gün dik yokuş güzergahı var, bu güzergahta alt takım bozacak cinsten bozuk yollar da var. 3 yıllık arabada hala trim sesi başlamadı. Ha, sunroof olsa belki değişirdi işler onu bilemem. Yine de bizimkilerin şansı olarak görüyorum.
Bakım maliyetleri benim kriterlerime göre çok pahalı. Standart 15.000 bakımı 650 civarı diye hatırlıyorum, 30.000 bakımında bujiler de değişirse 900'e filan çıkıyordu sanırım. Ama bunun dışında servisinden çok memnunlar.
Arabadan konfor beklentiniz de kısıtlı olmalı. Ben Leon'a B sınıfı gözüyle bakıyorum. Hacim olarak çok geniş olan bir B sınıfı araç denebilir. Konforu da, sürüşü de o şekilde. Zaten zamanında aynı fiyatlardaki Clio'nun yerine tercih etmişlerdi. Böyle bakınca çok memnun kalırsınız.
Bi fiesta,polo kullan sonra leon kullan anlarsın neden b dediğini.B sınıfı görerek haksızlık ediyor olabilir
abooo o kadar az mı kaldı yav. Şu uyku düzensizliğini bi düzene sokmam lazım.3 hafta sonra okullar açılıyor yaz yine çabuk geçti
Isıtmayı da ihmal etmemişler tabii. Aslında insignia da ciddi anlamda çok ince ayarlar var. Mesela park sensörlerinin veya kemer ikaz ışığının ne kadar şiddette ses çıkarmasını istediğin şekilde ayarlayabiliyorsun. Araba bildiğin android gibiAkıllıca düşünmüşler güzel özellik gerçekten. Yan aynalar buz tutunca sabah kapıları açtığınız vakit çatır çutur seslerle açılıyor ve mekanizma zorlanıyor. Şimdi, yahu ne kadar taktın bu ufak şeye diyenler olabilir ama ısıtma ve katlanır özelliğe sahip aynaların fiyatları 1000 lira serviste. Üstelik kaza falan da değil bu hani karşı taraftan alırım da olmaz. Cebinden çıkacak bu para ve az para değil
Güzel özellikler Benim genelde bir otomobilden beklediğim donanım özellikleri pratik, hayat kurtaran, masraf açmayı önleyici özellikler. Mesela katlanır ayna mevzusuna da masraftan dolayı takıldım. Bazen çocuklar da katlanan aynayı görünce inadına açmaya çalışıyorlar. O yüzden bu tarz ince detaylar gerçekten düşünülmeli arabanın genelinde olmalı.Isıtmayı da ihmal etmemişler tabii. Aslında insignia da ciddi anlamda çok ince ayarlar var. Mesela park sensörlerinin veya kemer ikaz ışığının ne kadar şiddette ses çıkarmasını istediğin şekilde ayarlayabiliyorsun. Araba bildiğin android gibi
Güzel özellikler Benim genelde bir otomobilden beklediğim donanım özellikleri pratik, hayat kurtaran, masraf açmayı önleyici özellikler. Mesela katlanır ayna mevzusuna da masraftan dolayı takıldım. Bazen çocuklar da katlanan aynayı görünce inadına açmaya çalışıyorlar. O yüzden bu tarz ince detaylar gerçekten düşünülmeli arabanın genelinde olmalı.
Heh bak bu işte aradığım ve beklediğim pratik özelliklerden biri olabilir mesela. Benim araçta babam çok dik ve önde kullanır, ben de geride ve yatık kullanırım. Her gün ikimizde koltuk açaltıp kaldırıp duruyoruz. Mesela direksiyonun da araca inip binerken yukarı aşağı hareket etmesi pratik bir özellik benim için. Focus'ta malum dizim sıkça çarpıyor binerken.Benim en çok sevdiği özellik kişisel anahtar arabanın yedek anahtarı yok. Eğer ben kendi anahtarımla açarsam koltuk,aynalar,klima ve tema gibi her türlü ayar benim en son bıraktığım gibi açılıyor. Babam açarsa ona göre ayarlanıyor