Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostlar bu 508ler için ne düşünüyorsunuz.2012de sıfır aldığımız 1.2tsi jetta verilip 508 alınır mı. Araba henüz 40.000kmye gelmedi.
İlan örenektir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...is-temiz-peugeot-508-otomatik-471791429/detay
508 kullanmadım ama iç mekanı genel olarak C sınıfından ileri. Konforu için D sınıfı standardının altında diyorlar, ama yine de C sınıfını her türlü karşılar. Genişlik konusunda da sıkıntısı yok zaten. Meksika üretimi olan Jetta yerine alınır mı dersen her türlü alınır. Yalnız şöyle bir şey var, bu arabaların 1.6 dizel motoru çok makbul. Alabilirseniz onu tavsiye ederim.

508 kullanmadım ama iç mekanı genel olarak C sınıfından ileri. Konforu için D sınıfı standardının altında diyorlar, ama yine de C sınıfını her türlü karşılar. Genişlik konusunda da sıkıntısı yok zaten. Meksika üretimi olan Jetta yerine alınır mı dersen her türlü alınır. Yalnız şöyle bir şey var, bu arabaların 1.6 dizel motoru çok makbul. Alabilirseniz onu tavsiye ederim.
Teşekkür ederim abi. Bizde dizelini düşünüyoruz attığım ilanın benzinli olduğunu fark etmemişim. Otomatik şanzımanı hakkında bilgin var mı?

Teşekkür ederim abi. Bizde dizelini düşünüyoruz attığım ilanın benzinli olduğunu fark etmemişim. Otomatik şanzımanı hakkında bilgin var mı?
Bir yakınımız son 1yıl içinde makyajlısından aldı. Arabasından çok memnun. Söylediğine göre 308'lerde filan da kullanılan yeni nesil tork konvertörlü otm. şanzıman var. Araba sırf motor&şanzıman ikilisi için bile alınır öyle söyleyeyim :) Tahminimce sakin kullanımda konfor ve yol tutuş olarak çok üzmeyecektir. Otopark testi de vardı, onu da izle istersen.

Leonlarda ve Golflerde olan kronik sorun başımıza geldi :D Arka stobun geri vites lambasının ordan sinek girmesi.Şaşırtıcı değil mi :D Attığım leonda fabrika kurmuşlar bizde de 1 tane var
c2ce155b2229e167ed6b6bd1182dd903.jpg
6a839af2ad0831e8a7306dd2f3678035.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leonlarda ve Golflerde olan kronik sorun başımıza geldi :D Arka stobun geri vites lambasının ordan sinek girmesi.Şaşırtıcı değil mi :D Attığım leonda fabrika kurmuşlar bizde de 1 tane var

Aha.. aifşlagsldkfs o ne be kliması bozuk marketin şarküteri dolabı gibi :D

Aha.. aifşlagsldkfs o ne be kliması bozuk marketin şarküteri dolabı gibi :D
Geri vitesin olduğu yerin orda giriş yerleri varmış galiba ahahahahaha serviste açıp temizliyolarmış :D Sizin leona dikkatli bak abi sinek olabilir :) Bi leon kullanıcına örümcek girmiş stobun içine.Arı giren de vardjsjdjd

Benim focus'un da arka stop ile bagaj bölgesinin birleşim noktasından küçük bir yaprak girmiş orada duruyor :D

Dostlar bu 508ler için ne düşünüyorsunuz.2012de sıfır aldığımız 1.2tsi jetta verilip 508 alınır mı. Araba henüz 40.000kmye gelmedi.
İlan örenektir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...is-temiz-peugeot-508-otomatik-471791429/detay
Şiddetle tavsiye ederim. Özellikle 1.6THP motor biraz yakar ama çok zevklidir. Iç mekan kalitesi yılına göre gayet başarılı keza makyaj öncesi olan ve yüksek profilli lastiklere sahip versiyonlar konfor konusunda oldukça tatmin edici. Araç hakkında İsmail Terzi'nin bir yazısı olması lazım bulursam onu atarım kesinlikle okumalısın. Kısacası Jetta yerine gönül rahatlığıyla alınır tavsiye ederim. @yahyaM5 hacı sizde 508 vardı aracı az biraz senden de dinlersek seviniriz :). Hatta 508 SW bulabilirseniz daha da iyi olur. Bence bu araçlar bu fiyatlara çok iyi.
https://www.google.com.tr/amp/ismailterzi.com/2013/08/26/peugeot-508-1-6-hdi/amp/

Son düzenleme:
Geri vitesin olduğu yerin orda giriş yerleri varmış galiba ahahahahaha serviste açıp temizliyolarmış :D Sizin leona dikkatli bak abi sinek olabilir :) Bi leon kullanıcına örümcek girmiş stobun içine.Arı giren de vardjsjdjd

Bana ne ya. Ona da ben bakacaksam asıl sahipleri ne yapacak..:p Silecek suyu bende, radyatör suyu bende.. Stop lambası da mı bende olsun :D Hayvan dostu tasarıma saygı duydum :D

Felaket tellallığı yapıyordum, vallahi mesajın yarısını sildim :D Patlasın diye beddua eder gibi durmıştu mesaj :D Baykuşluğun lüzumu yok, umarım iyice eskitip siz onu bırakana kadar kullanırsınız. :)
Valla genel olarak olumlu görüşler var telefon hakkında ve benim için çok büyük sıkıntı olmaz ilerleyen süreç
donanımsal arızalar hariç
Bu telefondan önce de 2.5 yıl kadar turkcell t 50 diye saçma bir telefon kullandım çünkü:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...