Ilk asus laptop deneyimim bu telefonu guzeldi ama su zenfone 2 tam bir f/p telefonu osenin zenfone 2n yok muydu nası ilk asus?
Ilk asus laptop deneyimim bu telefonu guzeldi ama su zenfone 2 tam bir f/p telefonu osenin zenfone 2n yok muydu nası ilk asus?
Allah kolaylık versin işiniz zor gerçekten
Neden az diyipte moral vermiyorsun
İnan bana hiç resim çekmedim ama şöyle söyleyeyim kamerası yeterliRessim örnekleri paylaşirsan sevinirim..
400'e hoşafı çıkmış bulunur .Bi R8 kaç para ulan??
Abi o pille benim telefonu sarj edip gune devam edersin guzel tercih olmus gule gule kullanİnan bana hiç resim çekmedim ama şöyle söyleyeyim kamerası yeterli
Ben zaten kamera için degil de daha çok akıcı olsun kasmasın donmasın işlerimi rahat göreyim pili rahat gitsin diye aldım
400 demek hemde hoşaf [emoji30] Üzdün beni kardeşim..400'e hoşafı çıkmış bulunur .
Acelesi yok. Firsat bulunca..İnan bana hiç resim çekmedim ama şöyle söyleyeyim kamerası yeterli
Ben zaten kamera için degil de daha çok akıcı olsun kasmasın donmasın işlerimi rahat göreyim pili rahat gitsin diye aldım
UzgunumNeden az diyipte moral vermiyorsun
Çok teşekkürler Allah pişman ettirmesin inşallah aldıgımaAbi o pille benim telefonu sarj edip gune devam edersin guzel tercih olmus gule gule kullan
Sabah h100 alip drift yapayimi.. Takarim povuda..
Eyvallah teşekkür ederimAcelesi yok. Firsat bulunca..
Hayirli olsunn
Sanırım kutu içeriğinde başka cihazları şarj için ara kablo gibi bir parça veriliyor. Doğru mudur?Çok teşekkürler Allah pişman ettirmesin inşallah aldıgıma
power bank görevi görüyormş telefon ben de şaşırdım
çok fazla anlamam çünkü telefonlardan
Kablo degil de Otg diye küçük bir aparat çıktıSanırım kutu içeriğinde başka cihazları şarj için ara kablo gibi bir parça veriliyor. Doğru mudur?
Otg ile mause veya klavye veya usb baglanabilir belirteyimde abiKablo degil de Otg diye küçük bir aparat çıktı
Asus max larda cikiyor diye duymustumSanırım kutu içeriğinde başka cihazları şarj için ara kablo gibi bir parça veriliyor. Doğru mudur?