he tamam işte, başka cihazlar kendi kablolarıyla şarj olabilsin diye ben taa 3-4 sene önce öyle kabloyu çok aramıştım süper yaKablo degil de Otg diye küçük bir aparat çıktı
he tamam işte, başka cihazlar kendi kablolarıyla şarj olabilsin diye ben taa 3-4 sene önce öyle kabloyu çok aramıştım süper yaKablo degil de Otg diye küçük bir aparat çıktı
Şimdi merak ettim denedim s7 ile akü takviyesi yapar gibihe tamam işte, başka cihazlar kendi kablolarıyla şarj olabilsin diye ben taa 3-4 sene önce öyle kabloyu çok aramıştım süper ya
Otg nin amaci omuymus aslinda acabahe tamam işte, başka cihazlar kendi kablolarıyla şarj olabilsin diye ben taa 3-4 sene önce öyle kabloyu çok aramıştım süper ya
Abi otg dedigin kablonun ucunda usb olmasi lazim yahu ondan akim verip sarj edebiliyormu bu meretŞimdi merak ettim denedim s7 ile akü takviyesi yapar gibi
s7 yi şarj ediyor hakikaten
Tek tarafaında usb girişi diger tarafında da küçük usb girişi varAbi otg dedigin kablonun ucunda usb olmasi lazim yahu ondan akim verip sarj edebiliyormu bu meret
Ufak bi ucu telefona giriyor bi ucu usb girişi olan şey değil mi .Tek tarafaında usb girişi diger tarafında da küçük usb girişi var
Şarj ediyor hakikaten ben şokBuna benziyor ama arada kablo yok ilginç bir şeymiş kaptan
Benim kafam karisti bu mause baglanmaya yarayan sey diilmiUfak bi ucu telefona giriyor bi ucu usb girişinolan şey değil .
Benim kafam karisti bu mause baglanmaya yarayan sey diilmi
Heh buna mause olunca cok zevkli oluyor
abimin @mehmet basyigit 'in telefonundan çıkan otg bu oluyor sağ tarafına usb bağlanıyor (flash bellek vs vs..) gibi
hangi modeli sordun sen kaptan benim pc nerdese 3 yıllık hala 3-4 saat arası gidiyor bazı monsterler çift adaptörle çalışıyor onlarmı acabs@emreozukan arkadas montera gittim selam sarji ne kadar gidiyor dedim 1 saat dedi ya la adam o ne olum
plaka 06 araba ülkenin her bir köşesini gezmiş bellihttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-temiz-alfa-475391100/detay
@CenkGs araba denizliden yazıyo ama fotolar zonguldak kozludan asdfasdfasdf anlık bi şaşkınlık yaşadım
Heh buna mause olunca cok zevkli oluyor
Olum en ucuzu monster in su an sitedeki 3200.hangi modeli sordun sen kaptan benim pc nerdese 3 yıllık hala 3-4 saat arası gidiyor bazı monsterler çift adaptörle çalışıyor onlarmı acabs
ya çok tatlış o magaza tr de tektir öyle bir galeriTesekkur ettim sanirim bu macera masaustu almakla son bulacak can dayanmiyor
Eyvallah tesekkur ettim
Ilk asus tecrubem bakalim vallahi tesekkur ederim
Sinegi incitmeyen biri nasil kaba oluyorsa tesekkur ederim darisi param oldugunda ust seviye monsterlara diyeyim kadikoy dukkani cok cafcafli klavyeden renklerin akmasi vs cezbedici
Bu hayat kurtarir ekran kirildiginda cok isime yaradihahahaha ben hiç bir işe yaramaz diye biliyordum tövbe yahu daha neler göreceğiz..
abi hem şarj edebiliyon hem usb bellek bağlaya biliyon mause klavye falan da bağlıyon her türlü işe yarıyor.Benim kafam karisti bu mause baglanmaya yarayan sey diilmi
İlk defa duydum teknoloji acayip bir seyBu hayat kurtarir ekran kirildiginda cok isime yaradi