Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la ben o site de dahil olmak üzere baktım dellendim gitttim 3200e kasa topladım canavar oldu
3200 kasa icin guzel para hatta baya baya gta 5 oynanir . Vizyonum evet hala bu .istersen online sifremi veririm ben bu asus a yukleyemem muhtemel ekran karti ne anlamadim iyimi kotumu diye.Ama her sekilde laptopa harcanan parayi kasaya yatirirsan 3 kati daha iyi sistem oluyor yer prensibi birazda.

Abi otg dedigin kablonun ucunda usb olmasi lazim yahu ondan akim verip sarj edebiliyormu bu meret
maxresdefault.jpg

abimin @mehmet basyigit 'in telefonundan çıkan otg bu oluyor sağ tarafına usb bağlanıyor (flash bellek vs vs..) gibi mauseun usb'sini takarsın ama hiç bir işe yaramaz
otg normalde micro-usb girişli andorid cihazların o tek girişlerinden flash bellek gibi harici depolama alanı algılayıp kullandırması üzerine geliştirilmiş bir platform. Şarj konusu bu telefon özelinde bir durum. Bayağı powerbank gibi bir cihaz. :)

3200 kasa icin guzel para hatta baya baya gta 5 oynanir . Vizyonum evet hala bu .istersen online sifremi veririm ben bu asus a yukleyemem muhtemel ekran karti ne anlamadim iyimi kotumu diye.Ama her sekilde laptopa harcanan parayi kasaya yatirirsan 3 kati daha iyi sistem oluyor yer prensibi birazda.

valla battlefield dahil baya kastırdım tek sıkıntı benim eski 19 inchlik yeni ! samsung ekran cort hdmi falan da yok 10 ms falan da gecikme var sanırım gözlerim yanıyor asdfasdf hdmi'lı 1920 1080lik ekran almak lazım :/ ondan sonra daha rahat bakabilicem oyunlara

valla battlefield dahil baya kastırdım tek sıkıntı benim eski 19 inchlik yeni ! samsung ekran cort hdmi falan da yok 10 ms falan da gecikme var sanırım gözlerim yanıyor asdfasdf hdmi'lı 1920 1080lik ekran almak lazım :/ ondan sonra daha rahat bakabilicem oyunlara
Amin. Lan iki muhabbet acayim dedim otg bambaska boyutlara geldi bu ne diyo belirsiz turkce konus turkce

parmak izi win8 yükleyince yalan oldu benim laptopta. Normalde cayır cayır kullanırım valla. Bu tarz güvenlik önlemleri, kaygan zeminli ofis ortamlarında çok önemli :)
Inan bilmiyorum. Monster ne yapmaya calisiyorsa vallahi anlamadim

yav ben yıllardır telefonumda falan o zikzaklı abikli kubikli güvenlik şeysini bile yapmıyom, işyerindeki bilgisayarlarda kullanıcı adı şifre falan var da o mecbur, başka bilgisayara oturduğumda da aynı kullanıcı adı şifreyle açtığımda kendi dosyalarıma ulaşabiliyorum :p

arkadaş ne leşş bir gündür bugun ya sabah gittim güzel güzel arabanın manifolddan itibren tüm egsozunu yeniledim hemen pulumu aldım, çıktım yedpaya gidip direksiyon kutusu almaya yolda kör bir arakdaş garajından cıkarken yandan bir anda geçirdi bana bu sayede hayatımın ilk kazasını yapmş oldum
WhatsApp Image 2017-08-29 at 12.47.05.jpeg
WhatsApp Image 2017-08-29 at 12.47.02 (1).jpeg
WhatsApp Image 2017-08-29 at 12.47.02.jpeg
şu görünen izler benim crossclimate nin izleri sanırım ilk çarpıştığımız nokta 206 nın olduğu noktanın gerisi adam beni yolun kenarına kadar itti az daha itse sağ taraf bayır zaten, adam indi arabadan korkudan tirtir titriyo ben ise deli gibi gülme krizine girdim :D millet bana bakıyor neyse tuttuk tutanağı felan eve geldim parkettim şimdide aşağıda biri aynamı terse çevirmiş jole gibi oynuyo ayna
WhatsApp Image 2017-08-29 at 21.47.19.jpeg

arkadaş yarın hamama gidiyom ben anca paklar gelen varmı ? :D @CenkGs @pulusoglu @motorsinann @berkertekin

Son düzenleme:
arkadaş ne leşş bir gündür bugun ya sabah gittim güzel güzel arabanın manifolddan itibren tüm egsozunu yeniledim hemen pulumu aldım, çıktım yedpaya gidip direksiyon kutusu almaya yolsa kör bir arakdaş garajından cıkarken yandan bir anda geçirdi bana bu sayede hayatımın ilk kazasını yapmş oldum
Ekli dosyayı görüntüle 8974
Ekli dosyayı görüntüle 8975
Ekli dosyayı görüntüle 8976
şu görünen izler benim cc nin izleri snırım ilk çarpıştığımız nokta 206 nın olduğu noktanın gerisi adam beni yolun kenarına kadar itti az daha itse sağ taraf bayır zaten, adam indi arabadan korkudan tirtir titriyo ben ise deli gibi gülme krizine girdim :D millet bana bakıyor neyse tuttuk tutanağı felan eve geldim parkettim şimdide aşağıda biri aynamı terse çevirmiş jole gibi oynuyo ayna
Ekli dosyayı görüntüle 8977

arkadaş yarın hamama gidiyom ben anca paklar gelen varmı ? :D @CenkGs @pulusoglu @motorsinann @berkertekin

yok artıkkkkk o fabrikadan çıkan araba mı daldı sana? yuhhhhhhhh geçmiş olsun sende bişi yoktur inşallah

yav ben yıllardır telefonumda falan o zikzaklı abikli kubikli güvenlik şeysini bile yapmıyom, işyerindeki bilgisayarlarda kullanıcı adı şifre falan var da o mecbur, başka bilgisayara oturduğumda da aynı kullanıcı adı şifreyle açtığımda kendi dosyalarıma ulaşabiliyorum :p
Bu guzelmis bak adamlar yapmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...