Diyorsun ki senin arabanın da hak ettiği yer benim Süleyman gibiq7 ve süperbi sıfırdan farksız toplamıştı abi ondan başka hiç bir yere sormadım bayramdan sonra vericem
Bkz: Benim profil resmi
Diyorsun ki senin arabanın da hak ettiği yer benim Süleyman gibiq7 ve süperbi sıfırdan farksız toplamıştı abi ondan başka hiç bir yere sormadım bayramdan sonra vericem
Öldürmezlerse tabii.aramızdan bir atatürk çıkar inş
eyvallah abi kapı değişmesine gerek görmediler ama 1000 tl gibi bir masraf çıkardılar malesef
eyvallah abi kapı değişmesine gerek görmediler ama 1000 tl gibi bir masraf çıkardılar malesef
ayyynennn öyle abi, herkesin arabası kendine özel sonuçta ne farkı varmış bakiim afsafsdsa (züğürt tesellisi )Diyorsun ki senin arabanın da hak ettiği yer benim Süleyman gibi
Bkz: Benim profil resmi
ödüyor ödüyor sıkıntı yokHaydee geçmiş olsun da hata kusur sende yok karşı taraf ödemiyor mu?
sağol abiGeçmiş olsun..
Hocam Fiesta'nın aynası 600-650 lirayken benim aynayı 50liraya almıştık da babam elleriyle takmıştı. Benim bakımın yanında şanzıman indi kalktı, bir yığın ekstralarla 1200 lira tutarken babamın Fiesta'da standart 30k bakımı 1000'i buluyordu. Şimdi işte o Fiesta satılık, benim Süleyman duruyor
Yalnız geyiğini yaptım da, kaporta parçaları maalesef yeni nesil arabalarla denk fiyatlarda. İşçilik temiz olacaksa; toplayınca trim sesleri oluşmayacaksa o paraya değer aslında.
Yeni araçlar ocağa incir ağacı dikiyor abi. Uygun ya da ucuz diyebileceğim hiç bişi yok. En basit masrafın kapısı bin liradan açılıyor vallahi çocuk okutuyor gibi oluyorsunAga sen parayı denk getirirsen direk D sınıfında 4 çeker araçlara yönel. En temiz mutluluğu orada bulursun
Ya bu Toyota Yaris-Auris-Corolla üçlüsünü niye öyle kuruttular kütük gibi yaptılar ben de anlamıyorum. Ne güzel iç mekanda Avrupai tasarım ve malzemeye kavuşmuştu, çok bozdular sonradan.Toyota'ya gittim bugün Hilux için. Baya baya alınabilir bir araç ama 99 dan başlıyor otomatik dersen 114 e çıkıyor. Arka bagaj plastiği vs derken 105-110 a patlar gibi. Çok yuksek meblalar. Hibrit Chr denedim o da çok keyifli araç olmuş, tam genç ve bayan aracı olmuş. Diğer araçlar çok kuru, hele Corollanın bu kadar satması cidden ilginç.
Paylaştığım 1963 model, 6V aküsü olan arabanın altına bu yorum gelince bir gülme aldı beniYuvarlak stoplu araçların çerçevesi, ışığı inceyse ve kaliteli led aydınlatmalıysa ben de çok severim..
hasdhadasdh tezatın dibi olmuş sanırımPaylaştığım 1963 model, 6V aküsü olan arabanın altına bu yorum gelince bir gülme aldı beni
Abi bir çılgınlık yapcaksan önce burdaki arf garagedan fiyat alsaydınankaradaki gmgnin fiyatları ile ilgili bilgisi olanlar bi yeşillendirsin ya merak ediyorum
Ağır hasar kayıtlı diyor, orası burası titriyor olmasın ?https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-a4-avant-2.0-tdi-otomatik-vites-466718895/detay
Arkadaslar bu Audi kacmaz bence...
Abi bir çılgınlık yapcaksan önce burdaki arf garagedan fiyat alsaydın
Sirf Avant oldugu icin attim Alicak varsa da Expertize gösterebilir. Düzgün cikarsada alir kullanirAğır hasar kayıtlı diyor, orası burası titriyor olmasın ?