Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyorsun ki senin arabanın da hak ettiği yer benim Süleyman gibi
Bkz: Benim profil resmi :p
ayyynennn öyle abi, herkesin arabası kendine özel sonuçta ne farkı varmış bakiim afsafsdsa (züğürt tesellisi )
Haydee geçmiş olsun da hata kusur sende yok karşı taraf ödemiyor mu?
ödüyor ödüyor sıkıntı yok :D
sağol abi :D

Hocam Fiesta'nın aynası 600-650 lirayken benim aynayı 50liraya almıştık da babam elleriyle takmıştı. Benim bakımın yanında şanzıman indi kalktı, bir yığın ekstralarla 1200 lira tutarken babamın Fiesta'da standart 30k bakımı 1000'i buluyordu. Şimdi işte o Fiesta satılık, benim Süleyman duruyor :D

Yalnız geyiğini yaptım da, kaporta parçaları maalesef yeni nesil arabalarla denk fiyatlarda. İşçilik temiz olacaksa; toplayınca trim sesleri oluşmayacaksa o paraya değer aslında.
Aga sen parayı denk getirirsen direk D sınıfında 4 çeker araçlara yönel. En temiz mutluluğu orada bulursun :)
Yeni araçlar ocağa incir ağacı dikiyor abi. Uygun ya da ucuz diyebileceğim hiç bişi yok. En basit masrafın kapısı bin liradan açılıyor vallahi çocuk okutuyor gibi oluyorsun :D

Elimde olsa almaz mıyım, zaten awd araçlara bayılıyorum tam benlikler. Ama işte para yok. Focus'un karını ancak doyurup bakımlarını falan ancak yapabiliyoruz :D

IMG_6333.JPG

Arabam komple boyalı olunca ben :D

Toyota'ya gittim bugün Hilux için. Baya baya alınabilir bir araç ama 99 dan başlıyor otomatik dersen 114 e çıkıyor. Arka bagaj plastiği vs derken 105-110 a patlar gibi. Çok yuksek meblalar. Hibrit Chr denedim o da çok keyifli araç olmuş, tam genç ve bayan aracı olmuş. Diğer araçlar çok kuru, hele Corollanın bu kadar satması cidden ilginç.

Toyota'ya gittim bugün Hilux için. Baya baya alınabilir bir araç ama 99 dan başlıyor otomatik dersen 114 e çıkıyor. Arka bagaj plastiği vs derken 105-110 a patlar gibi. Çok yuksek meblalar. Hibrit Chr denedim o da çok keyifli araç olmuş, tam genç ve bayan aracı olmuş. Diğer araçlar çok kuru, hele Corollanın bu kadar satması cidden ilginç.
Ya bu Toyota Yaris-Auris-Corolla üçlüsünü niye öyle kuruttular kütük gibi yaptılar ben de anlamıyorum. Ne güzel iç mekanda Avrupai tasarım ve malzemeye kavuşmuştu, çok bozdular sonradan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...