Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem de ne fazla :D Bp den başkasını pek sevmiyo kerata.Shellde fazla içiyo diğerlerinin de performansını sevmiyo :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya sevip sevmemesi mesele değil de, bir kez kalitesiz yakıta denk gelirseniz telafisi olmayan masraflar açabiliyormuş. Büyükşehirlerde bilinen markalarda fazla sıkıntı yaşanmaz ama merkezlerden uzaklaştıkça işler çok değişiyor aklınızda bulunsun. :)

2 köy yoluna girdi salıncak burçları gıcırdamaya başladı :D Greslemek lazım gene vallaha.Bizim oralar düzlük oraları seviyo :)

Yeni nesil araçların çoğu kötü yola gelemiyor. Her yerinden ses gelip duruyor, bizim yollar da malum. Elin Avrupalısı kendi yollarına göre üretiyor tabii bizim traktör girmez yolları nereden bilecek :D

Ya sevip sevmemesi mesele değil de, bir kez kalitesiz yakıta denk gelirseniz telafisi olmayan masraflar açabiliyormuş. Büyükşehirlerde bilinen markalarda fazla sıkıntı yaşanmaz ama merkezlerden uzaklaştıkça işler çok değişiyor aklınızda bulunsun. :)
Abi biraz da o yüzden opet kullanmaya özen gösteriyorum. Mesela rakımı yüksek, ayıların, kurtların cirit attığı bir dağ yolunda opet görüyorum ve oradan bile yakıt aldığımda merkezden almışım gibi hiç sıkıntı çıkarmıyor. Genel itibariyle her yerde belli kaliteyi tutturabilen akaryakıt markalarını tercih etmek gerçekten önemli.

Abi biraz da o yüzden opet kullanmaya özen gösteriyorum. Mesela rakımı yüksek, ayıların, kurtların cirit attığı bir dağ yolunda opet görüyorum ve oradan bile yakıt aldığımda merkezden almışım gibi hiç sıkıntı çıkarmıyor. Genel itibariyle her yerde belli kaliteyi tutturabilen akaryakıt markalarını tercih etmek gerçekten önemli.
Yalnız bazı yerlerde ciddi kalitesi düşük oluyor Opet'in. Menzili %20-%30 düşürdüğü istasyonlar bile var. Hemen ihbar etmek gerek. Genelde o istasyonlar kısa süre sonra kapatılıyor zaten :D

Merkezden uzaklaştıkça da bilindik markalardan şaşmıyoruz :) Bp olmazsa shell olur opet olur mazot yoksa alıyoruz.En başlangıç sorun enjektörler.Enjektorlerimiz narin :)

Yalnız bazı yerlerde ciddi kalitesi düşük oluyor Opet'in. Menzili %20-%30 düşürdüğü istasyonlar bile var. Hemen ihbar etmek gerek. Genelde o istasyonlar kısa süre sonra kapatılıyor zaten :D
Aynen, bizim burada ereğli çıkışında opet açıldı ve bir kaç ay içinde kapattılar. Deneyen çok oluyor kötü yakıt satmayı ama kontroller sıkı olduğu için fazla geçmeden kapatıyorlar. Vallahi performanstan tüketimden geçtim de aracı bozmasın başka ihsan istemem şu şartlarda :D

Haydi arkadaşlar satıyoruz. Bir an önce müşteri bulalım şu bizim Fiesta'ya da dosta gitsin. Yakında ilana koyacağım 37.000'den.
https://www.otopark.com/forum/threads/satilik-ford-fiesta-titanium-x-2010.3057/
Arkadaşlar elden ele bir zahmet... Güneş bir gitsin de adam gibi iç mekan fotoğrafları da çekip akşama ilana koyayım diye düşünüyorum. Yahu dosta gitsin de bir an önce gitsin.
Az önce fotoğraflarını çektim, sonra bizimkiler bayram ziyaretine çıktı. Satalım dedik ya, bahçeden geri geri çıkarlarken sağlı sollu iki araba birden vuruyordu gözümün önünde. :D Korna kıyamet koptu, arabanın değeri düşmeden kazasızken alın şunu :D

O istikamete trafik bir hayli artti. En iyisi evde oturmak. Hanimla bogazkoprusunun dibinde kumpir waffel yeriz diyordum. Trafike pek gelemiycez..
Güzel yerler , varsa dslr yada slr kamera yaninizda goturun gün batımında guzel fotograflar cikabilir :)

Benim a7000in kamerasiyla bu kadar oluyor :D
94778abbbf1eaec598a7dc79666adfc5.jpg

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam çözüm üretmek zaten yapmamız gerek ilk şey haklısın. Ama çözüm üretme mevzusu daha sonraki mesele. Konunun içeriğinde asıl sorgulanan kısım siyasilerin konvoyu geçecek diye vatandaşın bayram günü mağdur edilmesi. Bu hemen hemen her ilde oluyor. Bu mağduriyetin üzerine bir de polis, siyasiler yüzünden vatandaşa anlayışsız ve haksız davranışlar sergiliyor. Burada eleştirdiğimiz şey düzenin yanlış işleyişi. Yoksa çözüm üretilmesi konusunda sen haklısın ama bu mevzu bambaşka bir boyut.
Diyalog kısa döngüden öteye gitmiyor. Bence ikimizde birbirimizi anladık.

Cikartsana at gozlugumu o zaman ? Madem karsit gorustesin cevabini ver fikrini belirt. Eger bu sekilde kacak gocek konusmaya devam edersen daha cok vururum cunku :)
Yav cümlenin gelişi belli gidişi belli kimin neyi taktığı açıkca yazıyor zaten :) ben ceylandan başkasını vurmadım niyetlide değilim çünkü biliyorumki dil küçük belası büyüktür.

Mali davlar konusunda benden çok ağızı yanan olduğunu düşünmüyorum devletin köklü değişimlere gerçekten ihtiyacı var. Bu konuda Platonun devlet hakkındaki kitabını okumanızı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...