2 köy yoluna girdi salıncak burçları gıcırdamaya başladı Greslemek lazım gene vallaha.Bizim oralar düzlük oraları seviyoÇok elit, çok seçici canım kerataya bak sen
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 köy yoluna girdi salıncak burçları gıcırdamaya başladı Greslemek lazım gene vallaha.Bizim oralar düzlük oraları seviyoÇok elit, çok seçici canım kerataya bak sen
Ya sevip sevmemesi mesele değil de, bir kez kalitesiz yakıta denk gelirseniz telafisi olmayan masraflar açabiliyormuş. Büyükşehirlerde bilinen markalarda fazla sıkıntı yaşanmaz ama merkezlerden uzaklaştıkça işler çok değişiyor aklınızda bulunsun.Hem de ne fazla Bp den başkasını pek sevmiyo kerata.Shellde fazla içiyo diğerlerinin de performansını sevmiyo
Yeni nesil araçların çoğu kötü yola gelemiyor. Her yerinden ses gelip duruyor, bizim yollar da malum. Elin Avrupalısı kendi yollarına göre üretiyor tabii bizim traktör girmez yolları nereden bilecek2 köy yoluna girdi salıncak burçları gıcırdamaya başladı Greslemek lazım gene vallaha.Bizim oralar düzlük oraları seviyo
İşte bu noktada pırıl pırıl yollarıyla meşhur Romanya üretimi Dacia'lar öne çıkıyor Duster candır.Yeni nesil araçların çoğu kötü yola gelemiyor. Her yerinden ses gelip duruyor, bizim yollar da malum. Elin Avrupalısı kendi yollarına göre üretiyor tabii bizim traktör girmez yolları nereden bilecek
Abi biraz da o yüzden opet kullanmaya özen gösteriyorum. Mesela rakımı yüksek, ayıların, kurtların cirit attığı bir dağ yolunda opet görüyorum ve oradan bile yakıt aldığımda merkezden almışım gibi hiç sıkıntı çıkarmıyor. Genel itibariyle her yerde belli kaliteyi tutturabilen akaryakıt markalarını tercih etmek gerçekten önemli.Ya sevip sevmemesi mesele değil de, bir kez kalitesiz yakıta denk gelirseniz telafisi olmayan masraflar açabiliyormuş. Büyükşehirlerde bilinen markalarda fazla sıkıntı yaşanmaz ama merkezlerden uzaklaştıkça işler çok değişiyor aklınızda bulunsun.
Zaten böyle giderse sonraki aracım dacia olacak Bizim memleketin yolları insan işi değil, medeniyet görmemiş kabilelere giden yollar gibiİşte bu noktada pırıl pırıl yollarıyla meşhur Romanya üretimi Dacia'lar öne çıkıyor Duster candır.
Yalnız bazı yerlerde ciddi kalitesi düşük oluyor Opet'in. Menzili %20-%30 düşürdüğü istasyonlar bile var. Hemen ihbar etmek gerek. Genelde o istasyonlar kısa süre sonra kapatılıyor zatenAbi biraz da o yüzden opet kullanmaya özen gösteriyorum. Mesela rakımı yüksek, ayıların, kurtların cirit attığı bir dağ yolunda opet görüyorum ve oradan bile yakıt aldığımda merkezden almışım gibi hiç sıkıntı çıkarmıyor. Genel itibariyle her yerde belli kaliteyi tutturabilen akaryakıt markalarını tercih etmek gerçekten önemli.
Merkezden uzaklaştıkça da bilindik markalardan şaşmıyoruz Bp olmazsa shell olur opet olur mazot yoksa alıyoruz.En başlangıç sorun enjektörler.Enjektorlerimiz narinYa sevip sevmemesi mesele değil de, bir kez kalitesiz yakıta denk gelirseniz telafisi olmayan masraflar açabiliyormuş. Büyükşehirlerde bilinen markalarda fazla sıkıntı yaşanmaz ama merkezlerden uzaklaştıkça işler çok değişiyor aklınızda bulunsun.
Aynen, bizim burada ereğli çıkışında opet açıldı ve bir kaç ay içinde kapattılar. Deneyen çok oluyor kötü yakıt satmayı ama kontroller sıkı olduğu için fazla geçmeden kapatıyorlar. Vallahi performanstan tüketimden geçtim de aracı bozmasın başka ihsan istemem şu şartlardaYalnız bazı yerlerde ciddi kalitesi düşük oluyor Opet'in. Menzili %20-%30 düşürdüğü istasyonlar bile var. Hemen ihbar etmek gerek. Genelde o istasyonlar kısa süre sonra kapatılıyor zaten
Arkadaşlar elden ele bir zahmet... Güneş bir gitsin de adam gibi iç mekan fotoğrafları da çekip akşama ilana koyayım diye düşünüyorum. Yahu dosta gitsin de bir an önce gitsin.Haydi arkadaşlar satıyoruz. Bir an önce müşteri bulalım şu bizim Fiesta'ya da dosta gitsin. Yakında ilana koyacağım 37.000'den.
https://www.otopark.com/forum/threads/satilik-ford-fiesta-titanium-x-2010.3057/
Hocam arabayı müsait bir yerde birakip toplu tasima ile geçebilirsiniz daha rahat olur .Beyler gece ortakoy nasil olur. Araba park sorunu yasarmiyik. Gece 9 gibi biraz gezmek isteriz.
Hocam arabayı müsait bir yerde birakip toplu tasima ile geçebilirsiniz daha rahat olur .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel yerler , varsa dslr yada slr kamera yaninizda goturun gün batımında guzel fotograflar cikabilirO istikamete trafik bir hayli artti. En iyisi evde oturmak. Hanimla bogazkoprusunun dibinde kumpir waffel yeriz diyordum. Trafike pek gelemiycez..
Panpa ben de ortakoydeyim şuanGüzel yerler , varsa dslr yada slr kamera yaninizda goturun gün batımında guzel fotograflar cikabilir
Benim a7000in kamerasiyla bu kadar oluyor
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkes ekmeğinin derdinde@DouglasAdams İyi yolculuklar. Gelicek misiniz yarın buraya?
Diyalog kısa döngüden öteye gitmiyor. Bence ikimizde birbirimizi anladık.Hocam çözüm üretmek zaten yapmamız gerek ilk şey haklısın. Ama çözüm üretme mevzusu daha sonraki mesele. Konunun içeriğinde asıl sorgulanan kısım siyasilerin konvoyu geçecek diye vatandaşın bayram günü mağdur edilmesi. Bu hemen hemen her ilde oluyor. Bu mağduriyetin üzerine bir de polis, siyasiler yüzünden vatandaşa anlayışsız ve haksız davranışlar sergiliyor. Burada eleştirdiğimiz şey düzenin yanlış işleyişi. Yoksa çözüm üretilmesi konusunda sen haklısın ama bu mevzu bambaşka bir boyut.
Yav cümlenin gelişi belli gidişi belli kimin neyi taktığı açıkca yazıyor zaten ben ceylandan başkasını vurmadım niyetlide değilim çünkü biliyorumki dil küçük belası büyüktür.Cikartsana at gozlugumu o zaman ? Madem karsit gorustesin cevabini ver fikrini belirt. Eger bu sekilde kacak gocek konusmaya devam edersen daha cok vururum cunku
Ful depo benzine 5 dal parlament metanol etkisi yapıyormuş doğrumu?VW'in tdi motorları yakıt kalitesi konusunda çok hassas diye duydum. Kalitesiz yakıta tahammülü olmuyormuş. Medeni arabalar vesselam Uzakdoğu arabalarının hava girişine paketi açıp sıkıştırırsan sigara bile içer
Benim fotograf nereden baksan 3-4 aylik panpamPanpa ben de ortakoydeyim şuan
aspslkdfjaşgsdfs valla onu içicisine soracan. Git eğil bir Japon motoruna bi dal uzat, gir muhabbete.Ful depo benzine 5 dal parlament metanol etkisi yapıyormuş doğrumu?