Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyalog kısa döngüden öteye gitmiyor. Bence ikimizde birbirimizi anladık.

Yav cümlenin gelişi belli gidişi belli kimin neyi taktığı açıkca yazıyor zaten :) ben ceylandan başkasını vurmadım niyetlide değilim çünkü biliyorumki dil küçük belası büyüktür.

Mali davlar konusunda benden çok ağızı yanan olduğunu düşünmüyorum devletin köklü değişimlere gerçekten ihtiyacı var. Bu konuda Platonun devlet hakkındaki kitabını okumanızı tavsiye ederim.
Kitap istersem forumda onca adam dururken neden onlardan istemedim diye hesap sorarlar ilgine tesekkurler

@DouglasAdams İyi yolculuklar. Gelicek misiniz yarın buraya?

Valla ben denizlideyim, yarın tatile de gidemeyeceğim sanırım da babam da ben de hastayız bayram ziyaretlerine de gidemedik yarına kaldı, duruma göre haberleşelim saat uygun olursa ve tabi hepsinden önce iyileşirsem gelmeye çalışırım

Beyler, şu yakıtın oktanını arttıran bir karışım vardı. Hangi konuydu o? Konusunun açıldığını hatırlıyorum sanki.

Benim fotograf nereden baksan 3-4 aylik panpam :)
Senden de foto alalim o zaman :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20170902_174224-1-1.jpg

Allah Allah, diğer dizellere uygun oluyor da vw'e neden olmuyor ki ? Benim araçta da dpf var malum tüm dizeller gibi. Belki bende de sorun çıkarır. Niye sadece vw anlayamadım.
Yoo adam öyle dedi dpf dolduruyor dedi jetta gösterdi tsi dı hatta.Birkaç modele gidiyor demeye çalışırken dedi sadece vw olduğunu düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...