Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar arabnın önünden takur tukur sesler geliyor ne olabilir? Yarın büyük ihtimal servise gidicez de gene bi sırayım dedim.

Günaydın millet; Tek şoför olarak ben; 10 saatte sabah 7,15 te çıktığımız yolu dün akşam 6 da bitirdim İzmir'e vardım.Güzergahım --> Arsuz-İskenderun--> Ceyhan---->Pozantı otobanı---> Konya--->Ilgın ---->Afyon---> Kula ---->Turgutlu ---> İzmir
1100 km yolda 300 lira mazot yaktık.Yalnız baya kapattım yolu bilenler bilir basmaya müsaitti ben de tek şoför olunca zamanı doğru kullanmak için bastım.Sağ salim eve gelince yorgunluktan sızmışım yeni uyandım

Son düzenleme:
Günaydın millet; Tek şoför olarak ben 10 saatte sabah 7,15 te çıktığımız yolu dün akşam 6 da bitirdik İzmir'e vardık.Güzergahım --> Arsuz-İskenderun--> Ceyhan---->Pozantı otobanı---> Konya--->Ilgın ---->Afyon---> Kula ---->Turgutlu ---> İzmir
1100 km yolda 300 lira mazot yaktık.Yalnız baya kapattım yolu bilenler bilir basmaya müsaitti ben de tek şoför olunca zamanı doğru kullanmak için bastım.Sağ salim eve geince yorgunluktan sızmışım yeni uyandım
yakıt süper doktor 1.2 cvt mikemmel kombinasyon :D

Günaydın millet; Tek şoför olarak ben; 10 saatte sabah 7,15 te çıktığımız yolu dün akşam 6 da bitirdim İzmir'e vardım.Güzergahım --> Arsuz-İskenderun--> Ceyhan---->Pozantı otobanı---> Konya--->Ilgın ---->Afyon---> Kula ---->Turgutlu ---> İzmir
1100 km yolda 300 lira mazot yaktık.Yalnız baya kapattım yolu bilenler bilir basmaya müsaitti ben de tek şoför olunca zamanı doğru kullanmak için bastım.Sağ salim eve gelince yorgunluktan sızmışım yeni uyandım
Doktor Süleyman'ın günahı en az 400'lük olurdu o kadar yolda. Bereket versin :) İyi yardırmışsın yalnız.
Arkadaşlar arabnın önünden takur tukur sesler geliyor ne olabilir? Yarın büyük ihtimal servise gidicez de gene bi sırayım dedim.
zrot, rot başı, direksiyon kutusu... türlü türlü şey olur şimdi nereden bilelim :)

@kekum34 bizim el fren halati sikinti cikardi , parcanin orjinalini bulamiyoruz cavo marka cikiyor . İnternet üzerinden sorgulayabilecegimiz bir yer var mi ?

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...