heeee uzakmış o zaman yolum düşerse bakarım.Araba İBB Sosyal Tesisler durağının orda gidip bakabilirsin ilandaki dükkanın adresi
amin müdürümAllah rahmet eylesin hacım.. Mekanları cennet olsun inşallah..
yakıt süper doktor 1.2 cvt mikemmel kombinasyonGünaydın millet; Tek şoför olarak ben 10 saatte sabah 7,15 te çıktığımız yolu dün akşam 6 da bitirdik İzmir'e vardık.Güzergahım --> Arsuz-İskenderun--> Ceyhan---->Pozantı otobanı---> Konya--->Ilgın ---->Afyon---> Kula ---->Turgutlu ---> İzmir
1100 km yolda 300 lira mazot yaktık.Yalnız baya kapattım yolu bilenler bilir basmaya müsaitti ben de tek şoför olunca zamanı doğru kullanmak için bastım.Sağ salim eve geince yorgunluktan sızmışım yeni uyandım
Corolla d-4d ya babamın araba.Benimkiyle bassam 500 lirayı görürdümyakıt süper doktor 1.2 cvt mikemmel kombinasyon
hayallerimle oynadın dohtooorrCorolla d-4d ya babamın araba.Benimkiyle bassam 500 lirayı görürdüm
Optimus'un 300 liraya gitmesi için önden at arabasıyla çekmek lazımhayallerimle oynadın dohtooorr
Abi muhtemelen telife düşmemek için de böyle yapıyor, belli saniye sonra telif hakkından ceza yeme riski var çünkü.Adam videoları sürekli durdurmasa iyi, bilgili falan ama, tam dediği şeye bakacam videoyu durdurup başka bir şey söylüyor, deli oluyorum. Kibirli değil pek de hafif bilmişlik var. Ama cidden güzel ipuçları veriyor.
sizin araba her gün serviste degil mi olmArkadaşlar arabnın önünden takur tukur sesler geliyor ne olabilir? Yarın büyük ihtimal servise gidicez de gene bi sırayım dedim.
Doktor Süleyman'ın günahı en az 400'lük olurdu o kadar yolda. Bereket versin İyi yardırmışsın yalnız.Günaydın millet; Tek şoför olarak ben; 10 saatte sabah 7,15 te çıktığımız yolu dün akşam 6 da bitirdim İzmir'e vardım.Güzergahım --> Arsuz-İskenderun--> Ceyhan---->Pozantı otobanı---> Konya--->Ilgın ---->Afyon---> Kula ---->Turgutlu ---> İzmir
1100 km yolda 300 lira mazot yaktık.Yalnız baya kapattım yolu bilenler bilir basmaya müsaitti ben de tek şoför olunca zamanı doğru kullanmak için bastım.Sağ salim eve gelince yorgunluktan sızmışım yeni uyandım
zrot, rot başı, direksiyon kutusu... türlü türlü şey olur şimdi nereden bilelimArkadaşlar arabnın önünden takur tukur sesler geliyor ne olabilir? Yarın büyük ihtimal servise gidicez de gene bi sırayım dedim.
afhsh yok be 90 nı geçmezsen bence 300 e yaklaşırOptimus'un 300 liraya gitmesi için önden at arabasıyla çekmek lazım
180 le giderken anlık tüket: 5,4 gösteriyor.110 da 4,0 lt 120 de 4,4-4,6 vs. Aşırı az yakıyor ama gel gör ki yokuşta bayıldık durdukDoktor Süleyman'ın günahı en az 400'lük olurdu o kadar yolda. Bereket versin İyi yardırmışsın yalnız.
Oha. Benim arabayla 180'le giderken anlık tüketimi gözünle görüyorsun180 le giderken anlık tüket: 5,4 gösteriyor.110 da 4,0 lt 120 de 4,4-4,6 vs. Aşırı az yakıyor ama gel gör ki yokuşta bayıldık durduk
Vallahi öyle İskenderun ceyhan arası 180 kapattım 5,4 tüketimle geldim.Sonra gişelere yakın durup yanımızdaki katıkları gömdükOha. Benim arabayla 180'le giderken anlık tüketimi gözünle görüyorsun
Adam adamDriven34 az önce canlı yayında otoparkla proje yapacaklarını söyledi
Dur küçük bir hesapla: 90 sabit 5 yakardı 5 erkek full bagaj. 5x11= 55 --> 55x5,2=305 küsur tl ki bu bildiğin labaratuar ortamı tüketimiafhsh yok be 90 nı geçmezsen bence 300 e yaklaşır