Abi o arabayla en çok kaçı görebildin? Bide teknik verilerde son hız 175yazıyor180 le giderken anlık tüket: 5,4 gösteriyor.110 da 4,0 lt 120 de 4,4-4,6 vs. Aşırı az yakıyor ama gel gör ki yokuşta bayıldık durduk
Abi o arabayla en çok kaçı görebildin? Bide teknik verilerde son hız 175yazıyor180 le giderken anlık tüket: 5,4 gösteriyor.110 da 4,0 lt 120 de 4,4-4,6 vs. Aşırı az yakıyor ama gel gör ki yokuşta bayıldık durduk
Sonra neden dizel <3180 le giderken anlık tüket: 5,4 gösteriyor.110 da 4,0 lt 120 de 4,4-4,6 vs. Aşırı az yakıyor ama gel gör ki yokuşta bayıldık durduk
Araba güzel. Param olsa Dizel manuel mondeo alırım.https://www.sahibinden.com/ilan/vas...,tramersiz,garantili,extrali-475756323/detay/
Benim araba ilanda.3625 izleme 6 favori 1 tlf arama.Ne düşünüyorsunuz?
Bu km'de, bu segmentte, bu fiyata dizel bir araç resmen bedava.. 109 bin liraya şuan dizel focus bile alınmıyor. Focus'u satıp üzerine ekleyebilecek nakit param olsaydı, ilanda 1 gün bile durmazdı aracınız ben alırdım.https://www.sahibinden.com/ilan/vas...,tramersiz,garantili,extrali-475756323/detay/
Benim araba ilanda.3625 izleme 6 favori 1 tlf arama.Ne düşünüyorsunuz?
Adam eridi bittiBu km'de, bu segmentte, bu fiyata dizel bir araç resmen bedava.. 109 bin liraya şuan dizel focus bile alınmıyor. Focus'u satıp üzerine ekleyebilecek nakit param olsaydı, ilanda 1 gün bile durmazdı aracınız ben alırdım.
Allah rahmet eylesin abi .bu cls nin içinde 3 arkadaşımı kaybettim ağır nefret ederim
Sorma yahu çok iç geçiriyorum. Aynı aracın güncel fiyatı 150 bin lira civarında ve resmen kafayı yiyorum. 109'a şu aracı kapatamayınca harbiden nasıl yani, neden falan oluyorum Focus'u maks 80'e satsam üzerine 30 bin lira eklemem gerek ki öyle bir nakit yok elimdeAdam eridi bitti
sağol ceyhunAllah rahmet eylesin abi .
Bu km'de, bu segmentte, bu fiyata dizel bir araç resmen bedava.. 109 bin liraya şuan dizel focus bile alınmıyor. Focus'u satıp üzerine ekleyebilecek nakit param olsaydı, ilanda 1 gün bile durmazdı aracınız ben alırdım.
annem el koydusizin araba her gün serviste degil mi olm
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah razı olsun hocam, ama dürüst olmam gerekirse senin araç temiz biliyorum. Üstelik forumdan birisin öyle pek fiyat kırmazdım ben. 109 diyorsan 109 verirdim, maksimum da 200-300 lira pazarlık yapardım ki o da Zonguldak-Adıyaman arası git gel 2200 km civarı bir şey hani yol parası olsun diyeSana 109 olmaz başkan,akşam pazarı yapardık
bilmiyorum ki. Belki orjinalinde o markayı kullanmışlardır.@kekum34 bizim el fren halati sikinti cikardi , parcanin orjinalini bulamiyoruz cavo marka cikiyor . İnternet üzerinden sorgulayabilecegimiz bir yer var mi ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah razı olsun hocam, ama dürüst olmam gerekirse senin araç temiz biliyorum. Üstelik forumdan birisin öyle pek fiyat kırmazdım ben. 109 diyorsan 109 verirdim, maksimum da 200-300 lira pazarlık yapardım ki o da Zonguldak-Adıyaman arası git gel 2200 km civarı bir şey hani yol parası olsun diye
Eyvallah hocam Allah razı olsun. Para mevzusunun zaten lafı geçmez ki ben yol parası falan şaka yapıyorum çünkü ben değerini bulduğunu hatta genel itibariyle piyasa değerinden daha azına satıldığını düşündüğüm araçlara karşı ve forumdan birisine para mevzusu etmem Çayımızı çorbamızı içer sohbet eder hallederdik her şekilde. Neticede bizler galerici zihniyetinde değiliz, sen de aracını satıyorsun zarar ettirmek olmaz"Hesabı ben ödeyecem" kavgası gibi yapardık,senin paran burda geçmez zaten Ama 2. el Focuc dizel otomatik de mantıklı araba 90-95 bine çok temiz ve 0'a yakın bulunuyor.Yeni Focus geliyormuş Mondeo'ya benzetmişler çok beğendim onu beklemekte fayda var.0 arabanın tadı da bir başka.
@mustafa.e sıkı bir pazarlıkla 530'a yaptırdım.Hazır kılıflar da vardı çok da güzeldi ama,arka kol dayama açılmıyordu ben daha iyisini diktirdim bir haftada geldi,"tay tüyü"müş ortası.Güzel memnunum.
Ben de eldeki aracı koruma moduna aldım kendimi hocam. Satsam üzerine koyamam, koymadan sıfır almaya kalksam ancak b segment alabilirim. O sebeple mevcut aracıma iyi bakmaya çalışıyorum. İnşaallah hayırlısı olur.Bu zamanda ne araba alacan ne satacan,mevcutla yetineceksin,piyasa çok kötü hem 0km hem 2. elde.Bakma biz biraz maceraya atılıyoruz.Ben şu an memleketimde yaşıyorum hazır burdayken eşime araba sürmeyi öğretim diyorum,yakında burdan ayrılırsak ve ilerde çocuk falan da olur gittiğimiz yerde ne zamanımız ne imkanımız olur araba sürmeyi öğretmeye.Bizim olayımız bu yoksa satmam arabamı ne olursa olsun.
Normalde sevmem koltuk kılıfını ama bu orijinal gibi güzel olmuş fiyat da gayet iyi geldi. İnşallah istediğiniz fiyattan düzgün birine satar, istediğiniz arabayı alabilirsiniz"Hesabı ben ödeyecem" kavgası gibi yapardık,senin paran burda geçmez zaten Ama 2. el Focuc dizel otomatik de mantıklı araba 90-95 bine çok temiz ve 0'a yakın bulunuyor.Yeni Focus geliyormuş Mondeo'ya benzetmişler çok beğendim onu beklemekte fayda var.0 arabanın tadı da bir başka.
@mustafa.e sıkı bir pazarlıkla 530'a yaptırdım.Hazır kılıflar da vardı çok da güzeldi ama,arka kol dayama açılmıyordu ben daha iyisini diktirdim bir haftada geldi,"tay tüyü"müş ortası.Güzel memnunum.