Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...,tramersiz,garantili,extrali-475756323/detay/

Benim araba ilanda.3625 izleme 6 favori 1 tlf arama.Ne düşünüyorsunuz?
Araba güzel. Param olsa Dizel manuel mondeo alırım.
İlan için ise ortalama derim. Millet şimdi bayramdaydı, araba yerine kurban kesim yeri baktılar :). Dönünce tekrar bakınırlar. Benim 1,5 günde 1000 kişi oldu, 2 fav var. Hedefim 1000 kişiden 1'inin aramasıydı ama daha arayan soran yok. Acelem de olmadığı için kötü gözüken fotoğraflarını henüz güncellemedim.

Bu km'de, bu segmentte, bu fiyata dizel bir araç resmen bedava.. 109 bin liraya şuan dizel focus bile alınmıyor. Focus'u satıp üzerine ekleyebilecek nakit param olsaydı, ilanda 1 gün bile durmazdı aracınız ben alırdım.
Adam eridi bitti :D
Bu arada ben de alırdım ama benim Corsa'nın yanına 2. araba olarak alırdım ancak :p

Son düzenleme:
Sana 109 olmaz başkan,akşam pazarı yapardık :)
Allah razı olsun hocam, ama dürüst olmam gerekirse senin araç temiz biliyorum. Üstelik forumdan birisin öyle pek fiyat kırmazdım ben. 109 diyorsan 109 verirdim, maksimum da 200-300 lira pazarlık yapardım ki o da Zonguldak-Adıyaman arası git gel 2200 km civarı bir şey hani yol parası olsun diye :)

Son düzenleme:
Pr8by7.jpg

Allah razı olsun hocam, ama dürüst olmam gerekirse senin araç temiz biliyorum. Üstelik forumdan birisin öyle pek fiyat kırmazdım ben. 109 diyorsan 109 verirdim, maksimum da 200-300 lira pazarlık yapardım ki o da Zonguldak-Adıyaman arası git gel 2200 km civarı bir şey hani yol parası olsun diye :)

"Hesabı ben ödeyecem" kavgası gibi yapardık,senin paran burda geçmez zaten :) Ama 2. el Focuc dizel otomatik de mantıklı araba 90-95 bine çok temiz ve 0'a yakın bulunuyor.Yeni Focus geliyormuş Mondeo'ya benzetmişler çok beğendim onu beklemekte fayda var.0 arabanın tadı da bir başka.

@mustafa.e sıkı bir pazarlıkla 530'a yaptırdım.Hazır kılıflar da vardı çok da güzeldi ama,arka kol dayama açılmıyordu ben daha iyisini diktirdim bir haftada geldi,"tay tüyü"müş ortası.Güzel memnunum.

Son düzenleme:
"Hesabı ben ödeyecem" kavgası gibi yapardık,senin paran burda geçmez zaten :) Ama 2. el Focuc dizel otomatik de mantıklı araba 90-95 bine çok temiz ve 0'a yakın bulunuyor.Yeni Focus geliyormuş Mondeo'ya benzetmişler çok beğendim onu beklemekte fayda var.0 arabanın tadı da bir başka.

@mustafa.e sıkı bir pazarlıkla 530'a yaptırdım.Hazır kılıflar da vardı çok da güzeldi ama,arka kol dayama açılmıyordu ben daha iyisini diktirdim bir haftada geldi,"tay tüyü"müş ortası.Güzel memnunum.
Eyvallah hocam Allah razı olsun. Para mevzusunun zaten lafı geçmez ki ben yol parası falan şaka yapıyorum çünkü ben değerini bulduğunu hatta genel itibariyle piyasa değerinden daha azına satıldığını düşündüğüm araçlara karşı ve forumdan birisine para mevzusu etmem :) Çayımızı çorbamızı içer sohbet eder hallederdik her şekilde. Neticede bizler galerici zihniyetinde değiliz, sen de aracını satıyorsun zarar ettirmek olmaz :)

Yeni focus'da işlevselliği ve tasarımı arka plana atmazlarsa gayet başarılı olacak gibi duruyor. Gerek motor seçenekleri, gerek şanzımanıyla falan düzgün bir araç olacak gibi duruyor ama fiyatları golf ile yarışır düzeyde olacaktır. Keza kendi aracımın da otomatik vitesli 2.elini almam çünkü focus'u kullanıyorum ve 100 bin lira edecek bir yanı yok. Sırf otomatik diye o parayı vermezdim. Dediğim gibi kendi aracımın otomatiğini alacağıma, senin aracı alır üst segment ve daha kaliteli bir modele binerim :)

Bu zamanda ne araba alacan ne satacan,mevcutla yetineceksin,piyasa çok kötü hem 0km hem 2. elde.Bakma biz biraz maceraya atılıyoruz.Ben şu an memleketimde yaşıyorum hazır burdayken eşime araba sürmeyi öğretim diyorum,yakında burdan ayrılırsak ve ilerde çocuk falan da olur gittiğimiz yerde ne zamanımız ne imkanımız olur araba sürmeyi öğretmeye.Bizim olayımız bu yoksa satmam arabamı ne olursa olsun.

Bu zamanda ne araba alacan ne satacan,mevcutla yetineceksin,piyasa çok kötü hem 0km hem 2. elde.Bakma biz biraz maceraya atılıyoruz.Ben şu an memleketimde yaşıyorum hazır burdayken eşime araba sürmeyi öğretim diyorum,yakında burdan ayrılırsak ve ilerde çocuk falan da olur gittiğimiz yerde ne zamanımız ne imkanımız olur araba sürmeyi öğretmeye.Bizim olayımız bu yoksa satmam arabamı ne olursa olsun.
Ben de eldeki aracı koruma moduna aldım kendimi hocam. Satsam üzerine koyamam, koymadan sıfır almaya kalksam ancak b segment alabilirim. O sebeple mevcut aracıma iyi bakmaya çalışıyorum. İnşaallah hayırlısı olur.

Normalde sevmem koltuk kılıfını ama bu orijinal gibi güzel olmuş fiyat da gayet iyi geldi. İnşallah istediğiniz fiyattan düzgün birine satar, istediğiniz arabayı alabilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...