Kazaya karistigi icin mecbur paint correction yapmak zorundayin istanbulda kazasiz araba olmuyor cidden
İstersen çember al kanka audi amblemiyle uyumlu olsun ''35'' bir çember ''ars'' bir çember ''56'' bir çember gibiBeyler, araçta normal plaka var. Bunu kare olanıyla değiştirebiliyor muyum?
Şuan Fransız kaldım Anlamadım hocam??İstersen çember al kanka audi amblemiyle uyumlu olsun ''35'' bir çember ''ars'' bir çember ''56'' bir çember gibi
Hatunun ailesinin merso kaza yapmistaKaptan bu ne?
Salla ya okuduğumu ben de anlamadım Kare yaptırma bence yakışıyor dikdörtgen standart plaka.Sadece plaka çerçevesi varsa kurtulmanı öneririmŞuan Fransız kaldım Anlamadım hocam??
no no no öğrenci olmama rağmen 3 tane kartım var. bir de çalışsam 10 tane olur herhaldeAz Evvel Yapı kredi bana 10500 tl krediniz hazır, Kullanmak istermisiniz mesajı geldi. Benim daha ödemeyi devam eden 3 tane kredim var. Neye istinaden bana kredi teklif ediyor anlamadım. Hadi onuda gectim. Merak ettim, findeks kredi notuna baktım, bana hatırı sayılır bir puan verdi. Yaw kardeş, ben gariban adamım, kredi borcu ödemekten belimi doğrultamıyorum. Nasıl oluyorda habire bana kredi çıkarıyorlar neye dayanarak yüksek puan veriyorlar bilemedim. Bunlar hep kapitalizm borçlandırma yöntemleri. İnsana öz güven verip seni borca sokuyorlar. Evde yediğim makarna, patates kızartması felan filan, ama patron adam gibi puan veriyorlar. Ben bunu anlayamıyorum. Bana gizli mirasmı kaldı acaba
Nasıl olsa ödüyor daha çok ödesin üstünden daha fazla kazanalım diye düşünüyorlar bankaların bu kadar kâr elde etmesi hayra âlamet değilAz Evvel Yapı kredi bana 10500 tl krediniz hazır, Kullanmak istermisiniz mesajı geldi. Benim daha ödemeyi devam eden 3 tane kredim var. Neye istinaden bana kredi teklif ediyor anlamadım. Hadi onuda gectim. Merak ettim, findeks kredi notuna baktım, bana hatırı sayılır bir puan verdi. Yaw kardeş, ben gariban adamım, kredi borcu ödemekten belimi doğrultamıyorum. Nasıl oluyorda habire bana kredi çıkarıyorlar neye dayanarak yüksek puan veriyorlar bilemedim. Bunlar hep kapitalizm borçlandırma yöntemleri. İnsana öz güven verip seni borca sokuyorlar. Evde yediğim makarna, patates kızartması felan filan, ama patron adam gibi puan veriyorlar. Ben bunu anlayamıyorum. Bana gizli mirasmı kaldı acaba
Bence devletin faizsiz kredi veren bankalar kurmasi lazim . Mesela fiattan arac alirken koc finans 20Ay 20.000TL %0 faiz kredi veriyor borç mantigiyla bu tarz kurumlar kurulmalı . ama kurulursa onlar nereden para kazanacakNasıl olsa ödüyor daha çok ödesin üstünden daha fazla kazanalım diye düşünüyorlar bankaların bu kadar kâr elde etmesi hayra âlamet değil
Devlet nasıl milleti daha fazla sömürürüz diye düşünüyor senin dediğine bakBence devletin faizsiz kredi veren bankalar kurmasi lazim . Mesela fiattan arac alirken koc finans 20Ay 20.000TL %0 faiz kredi veriyor borç mantigiyla bu tarz kurumlar kurulmalı . ama kurulursa onlar nereden para kazanacak
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ohh beee sonunda öğrenmiş oldum benzinden mazottan alınan 70% verginin, otomobilden alınan ötv kdv nin nereye gittiğini.. Valla uzun süredir kafamı kurcalıyodu oh valla kafam rahatladı be.
İnşaat gözükmesin diye set yapmak ve ordaki doğaya zarar vermek.Mükemmel bir kafa.Klima sistemi bile 3 milyon tl.Bi de 350-400 oda.Reis her gün ayrı odada kalacak herhalde.Allah başımızdakilerin gözünü doyursun vallaha bu nedir ya.0 araba filan almayacağım 2.el az km de alırım en azından bi daha vergi ödenmemiş oluruz.Ohh beee sonunda öğrenmiş oldum benzinden mazottan alınan 70% verginin, otomobilden alınan ötv kdv nin nereye gittiğini.. Valla uzun süredir kafamı kurcalıyodu oh valla kafam rahatladı be.
Çılgın cumhurbaşkanı dünya liderlerini kıskandırıyorİnşaat gözükmesin diye set yapmak ve ordaki doğaya zarar vermek.Mükemmel bir kafa.Klima sistemi bile 3 milyon tl.Bi de 350-400 oda.Reis her gün ayrı odada kalacak herhalde.Allah başımızdakilerin gözünü doyursun vallaha bu nedir ya.0 araba filan almayacağım 2.el az km de alırım en azından bi daha vergi ödenmemiş oluruz.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence devletin faizsiz kredi veren bankalar kurmasi lazim . Mesela fiattan arac alirken koc finans 20Ay 20.000TL %0 faiz kredi veriyor borç mantigiyla bu tarz kurumlar kurulmalı . ama kurulursa onlar nereden para kazanacak
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cehennemin sıcağına 3 milyon liralık klima yetmez. Elbet ölecek, bakalım cehennemdeki yeni makamında neresini soğutacak.
Onlar da çakal olmuş. 20 bin liranın faizini sıfırlıyor, ama aracın fiyatının üzerine ekliyor. Biz de seviniyoruz faizsiz kredi ile araç aldık diye ama adam zaten kredinin faizini aracın fiyatının üzerine ekleyerek senden peşinen alıyor.Mesela fiattan arac alirken koc finans 20Ay 20.000TL %0 faiz kredi veriyor