Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazaya karistigi icin mecbur paint correction yapmak zorundayin istanbulda kazasiz araba olmuyor cidden
lb2L6X.jpg

Bugün bir arkadaşımla buluşmaya gaziemire gittim.gitmişken biraz galeri gezeyim dedim.Bomboş arabalara istenen paralar beni benden aldı.Arabanızı satmayın araba almayın piyasası bu.Yaşım gereği ilk defa görüyorum böyle birşey çok üzüldüm gerçekten.Niro 1 ay önce 140 tı şimdi 152 olmuş

Az Evvel Yapı kredi bana 10500 tl krediniz hazır, Kullanmak istermisiniz mesajı geldi. Benim daha ödemeyi devam eden 3 tane kredim var. Neye istinaden bana kredi teklif ediyor anlamadım. Hadi onuda gectim. Merak ettim, findeks kredi notuna baktım, bana hatırı sayılır bir puan verdi. Yaw kardeş, ben gariban adamım, kredi borcu ödemekten belimi doğrultamıyorum. Nasıl oluyorda habire bana kredi çıkarıyorlar neye dayanarak yüksek puan veriyorlar bilemedim. Bunlar hep kapitalizm borçlandırma yöntemleri. İnsana öz güven verip seni borca sokuyorlar. Evde yediğim makarna, patates kızartması felan filan, ama patron adam gibi puan veriyorlar. Ben bunu anlayamıyorum. Bana gizli mirasmı kaldı acaba :)

Az Evvel Yapı kredi bana 10500 tl krediniz hazır, Kullanmak istermisiniz mesajı geldi. Benim daha ödemeyi devam eden 3 tane kredim var. Neye istinaden bana kredi teklif ediyor anlamadım. Hadi onuda gectim. Merak ettim, findeks kredi notuna baktım, bana hatırı sayılır bir puan verdi. Yaw kardeş, ben gariban adamım, kredi borcu ödemekten belimi doğrultamıyorum. Nasıl oluyorda habire bana kredi çıkarıyorlar neye dayanarak yüksek puan veriyorlar bilemedim. Bunlar hep kapitalizm borçlandırma yöntemleri. İnsana öz güven verip seni borca sokuyorlar. Evde yediğim makarna, patates kızartması felan filan, ama patron adam gibi puan veriyorlar. Ben bunu anlayamıyorum. Bana gizli mirasmı kaldı acaba :)
no no no öğrenci olmama rağmen 3 tane kartım var. :( bir de çalışsam 10 tane olur herhalde :D

Nasıl olsa ödüyor daha çok ödesin üstünden daha fazla kazanalım diye düşünüyorlar bankaların bu kadar kâr elde etmesi hayra âlamet değil

Nasıl olsa ödüyor daha çok ödesin üstünden daha fazla kazanalım diye düşünüyorlar bankaların bu kadar kâr elde etmesi hayra âlamet değil
Bence devletin faizsiz kredi veren bankalar kurmasi lazim . Mesela fiattan arac alirken koc finans 20Ay 20.000TL %0 faiz kredi veriyor borç mantigiyla bu tarz kurumlar kurulmalı . ama kurulursa onlar nereden para kazanacak :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence devletin faizsiz kredi veren bankalar kurmasi lazim . Mesela fiattan arac alirken koc finans 20Ay 20.000TL %0 faiz kredi veriyor borç mantigiyla bu tarz kurumlar kurulmalı . ama kurulursa onlar nereden para kazanacak :D

Devlet nasıl milleti daha fazla sömürürüz diye düşünüyor senin dediğine bak :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ohh beee sonunda öğrenmiş oldum benzinden mazottan alınan 70% verginin, otomobilden alınan ötv kdv nin nereye gittiğini.. Valla uzun süredir kafamı kurcalıyodu oh valla kafam rahatladı be.
İnşaat gözükmesin diye set yapmak ve ordaki doğaya zarar vermek.Mükemmel bir kafa.Klima sistemi bile 3 milyon tl.Bi de 350-400 oda.Reis her gün ayrı odada kalacak herhalde.Allah başımızdakilerin gözünü doyursun vallaha bu nedir ya.0 araba filan almayacağım 2.el az km de alırım en azından bi daha vergi ödenmemiş oluruz.

İnşaat gözükmesin diye set yapmak ve ordaki doğaya zarar vermek.Mükemmel bir kafa.Klima sistemi bile 3 milyon tl.Bi de 350-400 oda.Reis her gün ayrı odada kalacak herhalde.Allah başımızdakilerin gözünü doyursun vallaha bu nedir ya.0 araba filan almayacağım 2.el az km de alırım en azından bi daha vergi ödenmemiş oluruz.

Çılgın cumhurbaşkanı dünya liderlerini kıskandırıyor

Iyi akşamlar ahali .. doblonun motorda wastegate ile ilgili sorunlar vardı ikitelli atatürk sanayide turbocuya götürdük adamda tanıdık ..babamdan tecrübe için arabayı alayım abi nedir ne degildir bir bakayım demiş babamda anahtarı verince direk habipler yoluna çıkmış 150 - 160 km hıza kadar çıktım ayarı bozulmuş onuda yaptım abi demiş ancak kafama takılan olay yol boyunca bilen bilir biraz uzun yoldur 70 km hız sınırı olan yerde adam 150-160 bastım deyince ailecek s.cti cafer bez getir dedik sizce ceza gelir mi (gelecek gibi) :( ne yapmak gerekir

Yarın öbür gün "tumanı sıyır" demezlerse iyi,senin dediğine bak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...