Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın herkese.
Gece 1 sularında Tuncel Kurtiz ile batmaya başladığım ekşisözlük batağında Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup, Peugeot 301, Latovlevici filan derken Adolf Hitler başlığında bir entry'ye rastladım. Normalde tarih konularıyla hiç aram yoktur ama bu bir sardı beni, az önce bitirdim. Kopyalayıp Word'e attım, 252 sayfa. :D
Tarih tekerrürden ibaret dedirtti. İsim vermeme gerek yok, bir sürü örtüşen şeyler bulunuyor günümüzle geçmiş arasında. Manyak bir insan daha fazla nasıl manyaklaşır ibretle okudum. Tavsiyem, pdf veya word olarak cloud'da bir kenara atın, arada açıp e-kitap şeklinde okuyun. Adam resmen kitap yazmış :)
https://eksisozluk.com/entry/56576191
Abi sanırsam bana güzel bir meşgale verdin 202 sayfa çıktı biraz düzenledim 187 ye düştü :D ilgimi de çekti göz attım bikaç sayfasına :) teşekkür ederim abi paylaştığın için :D

s
Her şeye rağmen yine nazar değebilir. Ama malın mülkün hatta insanın çokça övülmesi, gösterilmesi, bahsedilmesi nazar değdirir. Bunu tabii ki bilimsel olarak ispatlayamayız ama bir çok kişinin başına defalarca gelmiştir :)
sırf bu yüzden hiç foto paylaşamıyorum arabayı video çektiremiyorum. hayır ulan ne olacak sanki 65k lık araba yani bu ama göz göz değil ki bazılarında kardeşim:D

Arabanin resmini paylaşmayi biraktigimdan beri basima vukuat gelmiyor. Yani aracin uzerinde iz birakicak hadiseler yasamadim. Nazar gercekmidir acep.
Nazar gercekse bana 2 lastik bir arka tampon ve bagaj kapagi, cay dokulmuş bir koltuk, cizik on tampon, bozulan enjektor vs vs...
Valla @Renard nazar gercekmiş. Uzun suredir vukuat yok.
abi nazar var bence yaa :) boşver sen paylaşım yapma o halde :/

@pulusoglu Kaptan, uzun seferlere çıkıyor musunuz bilemiyorum ama bir gün böyle bir yolculuğa çıkarsan ve yanına misafir alabiliyorsan beni listeye yaz lütfen..
Bu kadar buyuk dalgalara ben rastlamadim cunku genelde singapur gibi uzak limanlara gitmem gerek abi. Benimki gemilerin ferrarisi ile 2.5 gunde italya veya 3 gunde fransaya giden roro lar.sunu diyim ama bu kadar agir olmasada kamaraya geldigimde herseyin yerle bir oldugu dalgalara cok rastladim.benim diyen insanlarin iki buklum oldugunu gordum abi herkesin gormesi tatmasi gereken bir olay o :D

Bu kadar buyuk dalgalara ben rastlamadim cunku genelde singapur gibi uzak limanlara gitmem gerek abi. Benimki gemilerin ferrarisi ile 2.5 gunde italya veya 3 gunde fransaya giden roro lar.sunu diyim ama bu kadar agir olmasada kamaraya geldigimde herseyin yerle bir oldugu dalgalara cok rastladim.benim diyen insanlarin iki buklum oldugunu gordum abi herkesin gormesi tatmasi gereken bir olay o :D
İşte onu bir yaşamak lazım, tatmak lazım :D Öyle misafir, arkadaş falan getirme durumları olursa listeye beni de yazmanı rica edeceğim kardeşim :D

Hayâller, gerçekler. :D

Zamanında 308 1.6 ile 100 km'de 10-10.5 lt yakıt tüketiyordum. Onu düşününce, çokta anormal gelmiyor onun 12lt yakması. Neredeyse 15 yıllık 1.8 motor bir araba.

Türkiye şartlarında günlük kullanım için gereksiz bir tüketim tabi.
Vallahi Allah kolaylık versin hocam. Ben tüketime acayip takıldığım için hayaller ve gerçekler kısmı büyük problem oluşturuyor :D

s

sırf bu yüzden hiç foto paylaşamıyorum arabayı video çektiremiyorum. hayır ulan ne olacak sanki 65k lık araba yani bu ama göz göz değil ki bazılarında kardeşim:D
Biri çıkıp dese ki ' vay anasını herifteki arabaya bak biz de tabanvay gidelim her yere ' direkt potansiyel sorun oluşturuyor. Dikkat çeken otomobiller daha fazla bu kategoride. Kırmızı c4'ü yıkatıp güneşe çıktığım vakit aracın başına gelmeyen kalmazdı. Gri renkli focus'da hiç öyle şeyler olmuyor :D Hayır, geliyorum araca vurmuşlar, geliyorum bir yanını çizmişler, trafikte bekliyorum ters yönden biri geri geri gelip kapıya vuruyor.. anlat anlat bitmiyor. Mala, mülke ve insana harbi çok nazar değiyor. Millete ki göz göz değil başka bir şey :D

İşte onu bir yaşamak lazım, tatmak lazım :D Öyle misafir, arkadaş falan getirme durumları olursa listeye beni de yazmanı rica edeceğim kardeşim :D
Abi eskiden annem babamla dunyayi gezmis caktirmadan simdi daha sıkı kontroller var hani anca sirket yilda 2 defaya mahsus 2 haftalik es kabul ediyor onun harici zor :( ama dersenki ben calisirim gemici olarak hemen alim abi :D

Abi eskiden annem babamla dunyayi gezmis caktirmadan simdi daha sıkı kontroller var hani anca sirket yilda 2 defaya mahsus 2 haftalik es kabul ediyor onun harici zor :( ama dersenki ben calisirim gemici olarak hemen alim abi :D
Gemici olarak çalışırsam beni kazan dairesinden çıkartmazlar :D Güverte işi verirlerse iyi ama o dalgada güverte üzerindeki hamsi gibi yapışıp kalırım :D

İbiza cupra
a15be9fe-064a-4c79-8f0f-51b79a48baef.jpg

Biri çıkıp dese ki ' vay anasını herifteki arabaya bak biz de tabanvay gidelim her yere ' direkt potansiyel sorun oluşturuyor. Dikkat çeken otomobiller daha fazla bu kategoride. Kırmızı c4'ü yıkatıp güneşe çıktığım vakit aracın başına gelmeyen kalmazdı. Gri renkli focus'da hiç öyle şeyler olmuyor :D Hayır, geliyorum araca vurmuşlar, geliyorum bir yanını çizmişler, trafikte bekliyorum ters yönden biri geri geri gelip kapıya vuruyor.. anlat anlat bitmiyor. Mala, mülke ve insana harbi çok nazar değiyor. Millete ki göz göz değil başka bir şey :D

Ceng sen böyle uzun uzun yaziyorsun ya. Telefon ilemi yaziyorsun. Telefon ise markasi ne.. :)

Günaydın herkese.
Gece 1 sularında Tuncel Kurtiz ile batmaya başladığım ekşisözlük batağında Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup, Peugeot 301, Latovlevici filan derken Adolf Hitler başlığında bir entry'ye rastladım. Normalde tarih konularıyla hiç aram yoktur ama bu bir sardı beni, az önce bitirdim. Kopyalayıp Word'e attım, 252 sayfa. :D
Tarih tekerrürden ibaret dedirtti. İsim vermeme gerek yok, bir sürü örtüşen şeyler bulunuyor günümüzle geçmiş arasında. Manyak bir insan daha fazla nasıl manyaklaşır ibretle okudum. Tavsiyem, pdf veya word olarak cloud'da bir kenara atın, arada açıp e-kitap şeklinde okuyun. Adam resmen kitap yazmış :)
https://eksisozluk.com/entry/56576191
Güzel entry keşfetmişsin abi. İlgi alanım olmamasına rağmen sardı. Günümüzle benzerlikleri de cabası :)

Bende adamin adini bile dogru duzgun yazamiyom. Illa klavye lazim. Dedim heralde Cengin bildigi bisey vardir bizde kullaniriz. Ama tahminim dogruymuş.. :)
Yok yok lap top varsa ancak böyle rahat ve özenerek yazabiliyorum. Telefonla böyle yazabilmem için s pen'i çıkarıp kullanmam lazım ancak o zaman telefonla bu kadar rahat ve muntazam yazabiliyorum. Onun haricinde yazamam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...