Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi akşamlar ahali .. doblonun motorda wastegate ile ilgili sorunlar vardı ikitelli atatürk sanayide turbocuya götürdük adamda tanıdık ..babamdan tecrübe için arabayı alayım abi nedir ne degildir bir bakayım demiş babamda anahtarı verince direk habipler yoluna çıkmış 150 - 160 km hıza kadar çıktım ayarı bozulmuş onuda yaptım abi demiş ancak kafama takılan olay yol boyunca bilen bilir biraz uzun yoldur 70 km hız sınırı olan yerde adam 150-160 bastım deyince ailecek s.cti cafer bez getir dedik sizce ceza gelir mi (gelecek gibi) :( ne yapmak gerekir
E devlet'e sık sık giriş yapıp bakın hocam. Ceza ilk oraya düşer eğer radara girmişse tabii.

Beyler sa annemin üstüne olan arabayı muayeneye götürecem de bana vekalet vermesine gerek var mı yoksa ben direk götürebiliyom mu?

yarın toyota landcruiser vx100 ile istanbul ankara arası yol yapıcam varsa sorular alayım :D
1507427656.jpeg

Tokattan dönüyoruz şu an 4.6 yakıyor Bolu'dayız ortalama hız 91 :) Amasyada trafiğe kaldık 30 dakika etkiledi baya ortalama hızı.4 kişi 1 koltuk yatık full bagaj gidiyoruz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yarın toyota landcruiser vx100 ile istanbul ankara arası yol yapıcam varsa sorular alayım :D
1507427656.jpeg
Soru : Abi kocaeliden beni alabilir misin ? :)

Hastasiyiz dede , makinada asalet var . Magnumdan maserati ciksa dusundugum tek araba vx200 dü . Pradolar dahil hepsi asil yahu .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaç yakıyor :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kredi kartımın limit yeter inş :D
Soru : Abi kocaeliden beni alabilir misin ? :)

Hastasiyiz dede , makinada asalet var . Magnumdan maserati ciksa dusundugum tek araba vx200 dü . Pradolar dahil hepsi asil yahu .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abim iş için gidiyoruz tek değilim yoksa alırdım:oops: valla aşığım bunlara arada denk geliyor böyle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...